Sta in de winkel,pak mijn telefoon,zie ik dat de aan en uit toets er niet meer op zit. Super slecht dus . Heb de Gsm net een week.
Duidelijke omschrijving product, correcte levering, zeker door uitbesteding aan Post.nl, weer attente service.
Mijn wasdroger werkte niet, meer een monteur bij geweest, was te duur om te repareren. Zelfde dag een nieuwe wasdroger besteld. De volgende dag geleverd. Alles naar volle tevredenheid verlopen
Nieuwe Apple oortjes binnen 1 dag p[er fiets geleverd..!!
Op 9 september de droogtrommel gebracht. Tussenstuk paste niet ivm de hoogte. De trommel zonder berging op de wasautomaat gezet, waterafvoer niet goed geïnstalleerd. Op advies van Coolblue zelf bij Miele een origineel tussenstuk besteld dat na ontvangst door Coolblue zou worden geplaatst. (Origineel Miele en ook nog eens veel goedkoper) Tot onze stomme verbazing moesten we voor deze plaatsen weer betalen terwijl dit was toegezegd gratis te gebeuren. Na diverse telefoontjes en erg lang in de wachtrij te staan moest eerst gecontroleerd worden of het daadwerkelijk was beloofd dus telefoongesprekken moeten opgevraagd worden. Weer wachten, geen reacties, weer bellen, excuus en voucher voor ongemak. Afspraak voor installatie dagen later dan beloofd. Heren komen en gaan weer weg. Zij doen dit niet. Verkeerde team voor opdracht, dit melden zij en zeggen dat veelal de Vlgd dag de technische installateur komt. Weer niks gehoord. Weer bellen, er is geen melding dus nieuwe afspraak. Ja hoor, weer fout. Weer alleen aardige jongens die dit nooit doen. Deze waren gelukkig bereid ons te helpen want 70+ zelf met een apparaat van ruim 50 kg laten sjouwen vonden zij ook te gek. daarom zelf het tussenstuk geplaatst en zij hebben de trommel eraf en erop gezet. Het is een zooitje bij Coolblue. De dames van de klantenservice weten niet waar ze over praten, geven verkeerde informatie en instructies, sturen verkeerde medewerkers. 9 september besteld en op 3 oktober opgelost door zelf maar de mouwen op te stropen. Advies: koop hier niets meer voordat de organisatie op orde is!!! Geen glimlach maar een zeer boze klant.
Hoi, Wat een avontuur, zeg. Dat is duidelijk niet het vlotte en zorgeloze verloop dat je van ons mag verwachten. Wat jij beschrijft, hoort niet bij de Coolblue-beleving die we willen bieden — en dat wil ik heel graag rechtzetten. Stuur me even je gegevens door, dan duik ik er persoonlijk in om te zorgen dat dit netjes wordt opgelost. Want jij hoort gewoon te kunnen genieten van een perfect gestapelde was-toren, zonder telefoons, wachtrijen of spierpijn. 💪💙 Groetjes, Coolblue.
Prima, ophalen in de winkel.
De 4TB HD was snel geleverd tegen een scherpeprijs, kreeg ook nog 5,- verjaardagskorting
Mijn Samsung S 25plus zat in een ruime doos die Cool blue er omheen had gedaan , was niet opgevuld met Foppe folie .Hierdoor slingerden mijn telefoon heen en weer in de doos . Hoeveel keer zal dat gedaan zijn tijdens de hele zending . Het is elektronica ,dat kan daardoor beschadigen ,vooral met die rauwdouwers van DHL of PostNL. IK was ook van plan bij Coolbue een TV te kopen ,maar ik hou mijn hart vast!!!! Met vriendelijke groet, Bastiaan van Driel, Barendrecht
Keurig en supersnel hadden we het eerste scherm thuis. We hadden een duo scherm gekocht. Nu is het wachten op nr 2. Deze staat bij de bezorger nog in niet bekend wanneer hij aan hen geleverd wordt. We wachten in spanning af. Dit scherm is super, nu op naar nr 2.
Mijn complimenten aan de manier waarop jullie klantenservice een aantal ’hobbels’ bij het afleveren en installeren van mijn wasmachine: inhoudelijk, oplossingsgericht en communicatief. De medewerkers die het product hebben gebracht en geinstalleerd net zo, communicatief en positief.
In 1 woord geweldig!
Een 10 voor verkoper Robin uit Rotterdam centrum. Die een half uur voor sluiting handmatig een screen protector heeft aangebracht op mijn nieuw aangeschafte toestel.
Bij de aankoop van een SSD-schijf krijg je een voucher, alleen is totaal onduidelijk hoe je deze tot je krijgt. Het wordt nl nergens aangegeven. Heb uiteindelijk de helpdesk moeten belasten met een makkelijk te omzeilen vraag...
Goed advies gehad van Jonathan over een laptop in winkel Amsterdam zuid en dus de Samsung Galaxy book 4 gekocht. Met 4 weken gratis thuis uitproberen, klasse. Werkt heel prettig tot nu.
Het is een doffe ellende om die nieuwe computer aan de praat te krijgen en al helemaal om gegevens van de oude MacBook Air over te hevelen.
Hoi, Dat klinkt inderdaad niet als de vlotte start die je had gehoopt bij een nieuwe computer… 😅 Is het ondertussen al gelukt om alles aan de praat te krijgen? Als je nog vastzit bij het overzetten van je gegevens, weet dan dat onze hulp maar één belletje of berichtje van je verwijderd is. We helpen je met plezier om die “doffe ellende” om te toveren tot een blinkende “yes, hij doet het!” 💙✨ Groetjes, Coolblue.
Tot twee keer een latere levering gekregen, beloof het dan ook niet. Of ‘t nou aan de leverancier of drukte komt, maakt niet uit. Belofte maakt schuld. Tevens kon ik bij retourneren de productverzekering annuleren niet aanklikken… daar moet ik nu apart voor chatten / mailen voor geld terug
Hoi, Dat klinkt als een moment waarop we onze belofte écht waar moeten maken. 💪 We willen dat het bij jou niet alleen goedkomt, maar dat je achteraf denkt: “Zo kan het dus ook!” Heb je het ondertussen al kunnen oplossen met de verzekering? Als dat nog niet gelukt is, laat het ons weten — we zorgen dat het vlot en met een glimlach geregeld wordt. 😄 Groetjes, Coolblue.
Even rondkijken was er niet bij, bij binnenkomst werd je gelijk met je naam op een bord geplaatst, zichtbaar voor iedereen. Daarna werd je geholpen, dus even rondkijken kon je tijdens het wachten doen. We werden prima en snel geholpen maar het voelde erg zakelijk aan.
Vanwege goede ervaringen met CoolBlue hebben we hier een Samsung warmtepomp wasdroger aangeschaft. Na zes weken werd de was ineens niet droog meer en bleef het programma steeds verlengen. Dan de klantenservice maar gebeld: "Omdat het na 30 dagen gebeurt kunnen we niet omruilen" is het antwoord en moeten we wachten op de service van Samsung. Pas als die concludeert dat het apparaat niet te repareren is kan er weer contact met CoolBlue opgenomen worden over omruilen. Van CoolBlue had ik toch echt een andere (betere) service verwacht dan het "over de schutting gooien" bij Samsung. Twee weken later is de externe monteur is geweest en onverrichter zake weer vertrokken. Van deze splinternieuwe wasdroger is de compressor, het mainboard en de complete onderbak te vervangen. Ik heb meteen gebeld dat de droger niet te maken was. Direct op verzoek van de medewerker de werkbon gemaild. Ik zou binnen 2 dagen bericht krijgen Na vier dagen nog niks gehoord en zelf maar weer gebeld. (weer 15 min wachten natuurlijk) De medewerkster heeft toen, na het hele verhaal, zelf de betreffende afdeling maar gebeld terwijl ik in de wacht stond. Eindelijk uitsluitsel : Als U laat weten of U dezelfde droger wil hebben of liever een andere, dan kan die omgewisseld worden. Dat klinkt veelbelovend! Weer even bellen (en 20 Minuten wachten) om de keuze door te geven: Droger is na een maand zowaar omgewisseld. Het omzetten van de draairichting van de deur en de plaatsing zou gratis moeten zijn, maar staat wel op de factuur, maar (verrassing) daar moeten we dan even over bellen. De balans: -Tien weken geleden een wasdroger gekocht en er vier weken niets mee hebben kunnen doen. -182 belminuten met CoolBlue om alles te regelen. (dat wachtmuziekje ben ik na drie uur in zeven gesprekken wel zat) De glimlach is me inmiddels vergaan. De lokale middenstand heeft er een klant bij.
Hoi, Wat een verhaal zeg, hier hebben we echt even bij stilgestaan! Het is allesbehalve de soepele start die we je bij CoolBlue wilden geven en ik kan me voorstellen dat 182 belminuten je geduld behoorlijk op de proef hebben gesteld. Fijn dat het uiteindelijk gelukt is om de droger om te wisselen en dat de deur inmiddels juist staat – al was het een tocht door heel wat telefoontjes heen. We nemen dit zeker mee om onze service nog beter te maken, zodat andere klanten zo’n marathon kunnen vermijden. Mocht je nog vragen hebben of willen dat we alles even dubbelchecken rondom de factuur en installatie, mag je ons gerust contacteren via de digitale assistent, mail of telefoon. Dan zorgen we dat het deze keer echt vlot verloopt. Groetjes, Coolblue.
Duidelijke communicatie, snel geleverd en de klantenservice is ook top als er onverhoopt wel iets mis gaat
Zoals ik schreef goed en betrouwbaar en komen de afspraken na en leveren op tijd
Baardtrimmer besteld, zag bij het openen dat de kwaliteit tegenviel, en heb toen een ander model gekocht en deze in de originele verpakking ongebruikt geretourneerd. Ondanks dat hij niet gebruikt was, weigert Coolblue dit nieuwe apparaat terug te nemen, en zit nu met 2 trimmers opgescheept. Pas dus goed op als je hier producten koopt, de service is niet zo goed als je verwacht. Ik koop hier in ieder geval nooit weer.
Hoi, Het klopt inderdaad dat bij producten zoals baardtrimmers het retourbeleid streng is om hygiëne te garanderen. Dat betekent dat we enkel ongeopende en originele verpakkingen kunnen aannemen. Het lijkt erop dat je de trimmer al geopend had, waardoor we deze helaas niet konden terugnemen. We snappen dat dit vervelend is en hopen dat je nieuwe trimmer perfect aansluit bij wat je zoekt. En wie weet, misschien ontdek je nog een onverwachte baardstijl die je zonder het te weten al wilde uitproberen 😄 Groetjes, Coolblue.
Perfecte service!!
bij het apparaat werd de verkeerde oplader meegezonden.
Hoi, Dat er een verkeerde oplader is verstuurd is natuurlijk niet de bedoeling. We lossen dit graag voor je op. Zou je onze klantenservice kunnen contacteren op het nummer 010 7988999? Dan zorgen we dat je zo snel mogelijk de juiste oplader ontvangt. Vriendelijke groet, Coolblue
from web to store and friendly staff helped