levering volgens schema, gewoon zoals het hoort

alles volgens afspraak, keurig op tild, niks bijzonders.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? iets minder jip en janneke taal zou van mij wel mogen. Maar zal wel bij de huidige tijd horen

Niet coorect

Service goed maar als je 40€ terug zou krijgen op een nieuw product en als je dat wil aanvinken op je nieuwe bestelling dan is de datum verlopen die daar op staat omdat jullie de dag die jullie wilden komen voor service hebben verzet naar een dag later en dat niet hebben aangepast …. Te triest voor woorden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja als je iets beloofd doe het dan goed

Hallo De bezorger heeft neetjes aan de intercom van gebeld. Er is een probleem met de interfoon, de eigenaar gaat aan het kijken. Hij kon niet mij horen De meneer heeft mij gebeld. Ik heb de pakket gepakt. Ik ben blij met de service. Met vriendelijke groeten, C F Gheorghe

Teleurstelling ivm bezorging

Ik heb het app speciaal bij Coolblue gekocht omdat het op zondag bezorgd zou worden. Nu kreeg ik in de loop van zondagochtend n nail dat het niet lukt om te bezorgen en dat het maandag komt. Dit is een teleurstelling want oo maandag moet ik weer iemand regelen om mijn pakket te ontvangen. Dus een volgende keer trap ik hier niet meer in.

Easy and smart

Simple proces, clear comms provided throughout delivery process.

• N/A

Waardeloos bedrijf

Maken hun levertijd niet waar even geven dan de schuld aan de bezorgdienst. Terwijl ze het zelf te laat versturen. Bestel hier maar niet als je het denkt op tijd te ontvangen. Kadobon krijg je ook niet terug, alleen als shoptegoed bij dit waardeloze bedrijf. Dus je zit aan ze vast. En verwacht ook geen normale klantenserviceteam je krijgt iemand die Vlaams praat en amper te verstaan is aan de telefoon!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Stop met liegen en maak je beloftes waar

geen probleem

Conform bestelling geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? helaas

Geweldige hulp

In groningen heeft medewerker Maarten mij geweldig geholpen bij de aanschaf van een nieuwe telefoon. Hij heeft keurig alle data overgezet op de nieuwe telefoon. Bijzonder vriendelijke medewerker met veel geduld.!!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede ervaring

Leuk geholpen, de jonge man gaf goed advies, ik ben dus zeer tevreden

Zoals het hoort

‘s Avonds rond 22:00 besteld. Ochtend erop kreeg ik het uur door waarin het zou worden geleverd (tussen 19:00 en 20:00). Om 19:00 kreeg ik een sms dat de bezorger er over een kwartier zou zijn. 19:15 ging de bel. Was elk bezorgend bedrijf maar zo punctueel als Cool Blue.

Terrible

I have been on hold for 1 hour trying to speak to someone. The document feeder does not work on the expensive printer

• Would you recommend us? No
  • yes. Help with Customer Service

Nooit meer.

Ondanks op tijd besteld om 07.30 uur, werd de belofte van de volgende dag bezorgd niet waar gemaakt. Maken ze 2 zendingen aan, eentje komt aan, maar heb deze dus geweigerd. Waardeloos, op emails wordt totaal niet gereageerd!

Erg goed en punctueel.

Bij Coolblue weet je altijd waar je aan toe bent. Ik heb een tweede kans product gekocht waarvan de doos een beetje beschadigd was. Het product mankeert niks aan. Het is de moeite waard om het zo te bestellen. En je hent het een dag later in huis.

Bestelling op tijd binnen

Op zaterdag besteld, zondag in huis, top.

Te laat bezord

Ondanks op tijd besteld werd de belofte van de volgende dag bezorgd niet waar gemaakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet beloven als je niet waar kan maken

ik heb een aankoop gedaan bij 'cool blue' in middelburg, een nieuw geopende cool blue vestiging. de aankoop moest wel digitaal, in de vestiging zelf, omdat mijn aankoop (een huishoudelijk artikel: een (dyson) stofzuiger) niet in dit filiaal aanwezig is. de aankoop ging wel voortvarend, en werd de andere dag, keurig netjes thuis bezorgd. daarin mijn cijfer: een 7, ruim voldoende. wel vind ik het jammer, zakelijk gezien, kwa beleid onproffesioneel dat er in dit filiaal in middelburg GEEN stofzuigers werden aangeboden, los van andere artikelen die in dit filiaal niet werden aangeboden, dus daarin een dikke onvoldoende! weet dat er aan de overkant van dit cool blue filiaal in middelburg, in het zicht zelfs, een filiaal van media markt is gevestigd, die wel alles in de vestiging fysiek aanwezig heeft, dus juist mede daarom de zin: zakelijk onproffesioneel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ja, alles fysiek aanbieden, wat ook de concurrent in middelburg aanbied

Waardeloos

Vrijdag de bestelling gedaan voor levering op maandag, vrijdag avond krijg ik door dat de bestelling op zaterdag werd uitgevoerd (werkadres) zondag via DHL en maandag is het pakketje niet aanwezig? Tot op heden hebben we nog niets ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef een keer service

Overzichtelijke webshop

Prima webshop overzichtelijk veel keus. Goed filteren bij het selecteren. Ook de winkels zijn prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en volgens afspraak aan huis geleverd

Product makkelijk besteld via site van Coolblue. Levering en service zoals afgesproken, goed!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Goede Service

Website is gemakkelijk in gebruik Goede service Geen gedoe gewoon Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? soms kloppen de vergelijkingen tussen producten niet of zijn onduidelijk

Snel en netjes verzonden

Prima service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Goed zoals 't is

Excellent service

Verjaardag Quick and excellent service

• Nee, topservice

Upseting

Coolblue is famous for the one day delivery and for taking care of your goods. I ordered a new Apple Mac and that was lost for one day within DHL, so you can immagine how my Mac package was managed...the package was full of scratches. How can you let handle such a good like a brand new Apple Mac in this way?

• Would you recommend us? No
  • Yes, Handle specific items like apple stuff in a better way

Grote keuze correcte afhandeling

Defecte koelkist. Nieuwe koelkast besteld dag erop keurig volgens afspraak geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

64 Weena