Klantvriendelijk

Verkeerde product besteld, retourneren doormiddel van ruiling tegen een ander product. Alles binnen een dag afgehandeld en verrekend. Niets op aan te merken.

Bestelling tablet.

Correcte levering. S'avonds besteld en s'morgens op kunnen halen.

Gebruikte artikel

Vol enthousiasme opent mijn zoontje zijn kado. Is het hrle instalatie proces al doorlopen en gebruikt van alles zit er op. En de usb is defect. En nu willen we een nieuwe is het uitverkocht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Artikelen alvorens controleren

Afspraak is afspraak

Betrouwbaar

'a Avonds bestellen en de volgende dag perfect in huis

IPhone 16 plus

Tweedekans…. Dat soort dingen dat vind ik toch best wel spannend vooral bij een telefoon/apparatuur. Vaak staat er wel bij dat er niks aan de hand is en dan krijg je het op gestuurd en dan is er toch meestal ergens beschadiging of wat krasjes. Coolblue komt zijn woorden echt na! De verpakking was inderdaat wat beschadigd maar de telefoon zo goed als nieuw! Heel blij mee en toch de telefoon een stuk goedkoper. De telefoon werkt goed en hoop er weer jaren van kunnen te genieten!

Coolblue is altijd top

Ik heb online een TV voor de slaapkamer aangeschaft, de webshop van Coolblue is zeer eenvoudig en overzichtelijk en ook het ophalen in de Coolblue winkel in Amsterdam-West verliep uitstekend. Goede service en zeer vriendelijk personeel.

Snelle en correcte levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Niets ontvangen, duidelijk niet de volgende dag geleverd

Als ik iets bestel waar bij staat morgen geleverd dan verwacht ik ook dat deze de volgende dag komt hooguit een extra dag maar die is ook al voorbij.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef een melding en reden van vertraging

Mooie printer met heldere kleuren

Eerst een tweedehands besteld waarvan alleen de doos beschadigd zou zijn. Helaas bleek de scan klep gebroken en de inktpatronen leeg. Na een belletje met de klantenservice voor het zelfde tweede kans bedrag een hele nieuwe gekregen. Top klantenservice en mooie printer voor thuisgebruik met goede diepe kleuren voor dat bedrag.

Fijne winkel

Snel bezorgd Nette verpakking Assortiment Kwaliteit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima winkel om klant van te zijn.

Coolblue vind ik een prima winkel. Als je online iets koopt staat er altijd een duidelijke toelichting bij. Als je na aankoop vragen hebt dan kan je altijd voor goed advies terecht. En dat is heel geslaagd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee. Ga zo door.

makkelijk kopen

Vriendelijke en deskundig personeel

Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee zo dootgaan

Supergoed ontvangen, goede service bij ophalen bestelling en duidelijke uitleg bij interesse in een ander product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue is de definitie van klantgerichtheid

Ik ben al heel lang klant van Coolblue. Tot nu toe is elke order vlot gegaan: de bestelling op de website, de betaling, en de levering van het product: gewoon volgens afspraak. En belangrijk: de communicatie daarover is zeer adequaat. In slechts één geval kon het product pas een dag later geleverd worden dan afgesproken. Ik werd daarvoor meteen financieel gecompenseerd, terwijl latere levering geen probleem was. Een enkele keer heb ik gebeld voor informatie over een product, en ben ik in een Coolblue-winkel geweest. Daarbij is de ervaring hetzelfde: je wordt als klant op een fijne manier te woord gestaan, en je wordt serieus genomen. Hulde!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee: ga zo door!

Snel en bijna op tijd

Makkelijk bestellen. Fijne website.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Avondbezorging werd zonder overleg veranderd in afgifte bij DHL Punt. Geen ramp maar er was een euro extra voor betaald.

Klasse

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goede snelle service

Besteld en de volgende dag in huis,goede service heel tevreden

Fantastisch!

Zoals altijd weer fantastisch geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Mooie prijs en snelle levering

Cool blue had een mooie aanbieding die ook nog eens de volgende dag werd bezorgd. Van Coolblue weet ik ook dat indien niet tevreden, retourneren eenvoudig is. Het is kopen met vertrouwen en dat is niet overal zo

Snelle levering, in 1 dag

Brievenbus pakketje netjes in een papieren verpakking. Beter dan al dat plastic

Tevreden!

Duidelijk, goed op de hoogte gehouden en snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijs soms aan de hoge kant vergeleken met andere grote spelers

Prima geholpen. Goed advies.

Werd perfect en snel geholpen in de winkel. Vakkundig personeel. Levering was ook keurig op tijd. Ben heel erg tevreden.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN