Snelle levering, goede service.
25 dagen is het energiecontract te vroeg opgezegd door een fout, geen gehoor van Coolblue, nogmaals contact gezocht, pas na 2 weken een gebrekkig antwoord, gebeld met Coolblue, medewerker leest alleen de voorwaardes van het contract op dat ze nu geen loyalty bonus van 205 euro hoeven te betalen en wil verder geen enkele moeite doen. Coolblue klantvriendelijke? Zeker niet.
Mijn laptop bevalt goed en kwam op de afgesproken tijd. Yvonne
Gewoon goed.
gewoon echt heel klantgericht en fijn!
Ze schrijven voor 23.58u besteld de volgende dag bezorgd. Niet dus.
De aankoop was prettig, de spullen zijn goed, maar dan weten jullie alles toch nog te verprutsen door mij lastig te vallen met het sturen zo'n hinderlijke, overbodige, storende, stompzinnige enquête. Waarom willen jullie toch zo graag je trouwe klanten straffen met dit soort stalking?!? Ik heb het al zo vaak gezegd, en ik zal het nog één laatste keer herhalen: Ik wil GEEN enquêtes, GEEN aanbiedingen, GEEN nieuwsbrieven, en GEEN felicitaties met mijn verjaardag. Ik hoef NIET te horen hoe blij jullie zijn met mij als klant. Kortom: laat me met rust en hou mijn mailbox schoon.
Hoi, Oei, ik begrijp het helemaal! Niets is zo vervelend als je mailbox vol zit met dingen die je écht niet wilt ontvangen. Gelukkig kun je hier zelf iets aan doen. 😊 Je kan altijd contact opnemen via onze digitale assistent: https://www.coolblue.nl/klantenservice/contact-opnemen .Geef je klantnummer door, dan passen we dit meteen aan in je account. Zo zorgen we ervoor dat je alleen nog mails ontvangt die je écht wilt zien, en blijft je mailbox netjes en rustig. We willen natuurlijk dat je aankoop-ervaring net zo prettig blijft als je spullen zelf, zonder dat er vervelende extra’s tussenkomen. Dus laten we die digitale rommel eens voorgoed de deur wijzen! 🚪✨ Groetjes, Coolblue.
1. Ik bestel een printer die DHL bezorgt. Bezorger zet de doos bij de voordeur, belt aan en loopt (rent eigenlijk ...) terug naar zijn bus terwijl ik de oude printer klaar heb staan voor retour. 2. Als ik de bezorger terugroep zegt hij geen opdracht te hebben retour aan te nemen. Zal nog overleggen met chef en daar op terugkomen hetgeen hij niet doet 3. Ik bel gelijk de klantenservice Coolblue en sta meer dan 5 minuten in de wacht en leg maar neer. 4. Ik bel de volgende ochtend weer met klantenservice Coolblue. Weer ruim 5 minuten wachttijd totdat ik iemand aan de lijn krijg. 5. Medewerkster is nauwelijks te verstaan, zowel door spraak als irritante achtergrondgeluiden van het callcenter. 6. Medewerkster zet mij twee keer in de wacht voor een antwoord op mijn vraag waarom DHL de oude printer niet mee retour nam terwijl dit wel als service op site Coolblue staat. Uiteindelijk zegt zij toe dat de oude printer alsnog opgehaald zal worden en dat ik die avond rond 22.00 een mail zal krijgen met een datum en tijdslot. 7. Die mail komt pas rond 3.00 's nachts, met een tijdslot de volgende ochtend dat mij niet uitkomt. 8. Ik probeer de afspraak te verschuiven via een link in de e-mail maar die loopt vast, kennelijk omdat de afspraak op de bezorgdag zelf niet meer gewijzigd kan worden. 9. Ik krijg sms-berichten over het verwachte tijdstip van afhalen en reageer met mededeling dat doos met printer bij de voordeur staat en dat de afhaler dus niet meer hoeft te bellen of aan te bellen. 10. De afhaler krijgt dat kennelijk niet door en belt alsnog over het tijdstip van afhalen. 11. Printer in doos wordt uiteindelijk opgehaald. Vandaar weinig glimlach .....
Hoi, Oef, wat een rollercoaster van een bezorg- en retouravontuur zeg! 😅 Het lijkt bijna alsof je een heel dagboek zou kunnen schrijven over “De avonturen van een printer en zijn bezorger”. We snappen helemaal dat je glimlach even op vakantie was. Gelukkig hoef je hier niet alleen doorheen: je kan altijd contact opnemen via onze digitale assistent via deze link: https://www.coolblue.nl/klantenservice/contact-opnemen. Geef je ordernummer door en wij zorgen dat alles netjes wordt nagekeken, zodat jouw printeravontuur hopelijk een happy ending krijgt. ✨We hopen dat de volgende aflevering van jouw Coolblue-ervaring wat rustiger en glimlach-verhogend zal zijn! Groetjes, Coolblue.
Om 20.00 besteld de volgende dag om 11 uur in huis. De bezorgers waren zeer behulpzaam
Wij kregen een 2e kans koel/vriescombi gelevert.2e kans betekent dat er wat deukjes in zitten,vinden wij niet erg.maar bij levering stonk t wel erg.we trokken de deuren open en wat blijkt....er zaten diverse zakjes met rottend vlees in!!! Die geur!! De bezorgers hebben deze kokhalzend weer mee genomen.nu vragen wij ons af waar dat vlees erin is gestopt?en waarom wordt de binnenkant niet gecontroleert bij binnenkomst? We hopen op een goede afwikkeling van deze klacht.we wachten nog opbericht hierover.
Hoi, Wauw, dat klinkt echt als een verhaal uit een horrorfilm maar dan in je keuken! 😳 Het is natuurlijk helemaal niet de bedoeling dat er “verrassingen” in je nieuwe koelkast zitten. Gelukkig kunnen we dit samen snel oplossen. Je kan altijd contact opnemen via onze digitale assistent: https://www.coolblue.nl/klantenservice/contact-opnemen en je ordernummer doorgeven. Dan zorgen we dat dit netjes wordt nagekeken en afgehandeld, zodat je nieuwe koel/vriescombi straks alleen nog fris ruikt en niet meer naar… nou ja, je weet wel. Groetjes, Coolblue.
prima service!
Goede duidelijke uitleg. Vriendelijk personeel.
Snel besteld op de webshop, gauw verzonden alleen helaas was DHL een dag later met de bestelling
Dank, binnen 24 uur netjes bezorgd
De behandeling van een klant nog steeds hetzelfde als toen op de Oudedijk waar Coolblue begonnen is in Rotterdam .
Coolblue werkt goed, snel verzonden! De volgende dag al bericht van DHL! Uw pakket is in de brievenbus bezorgt. Knap, want ik heb helemaal GEEN brievenbus! bij de buren ook niets geleverd, dus waar is mijn pakketje?
Hoi, Wat een mysterie! 😲 Dat pakketje lijkt wel op een geheime missie geweest te zijn… wij vinden het ook raar dat er niets bij jou of de buren is bezorgd. Gelukkig kunnen we dit samen oplossen! Je kan altijd contact opnemen via onze digitale assistent: https://www.coolblue.nl/klantenservice/contact-opnemen en je ordernummer doorgeven. Dan gaan wij meteen op zoek naar jouw ‘verdwenen’ pakket en zorgen dat het veilig bij jou terechtkomt. Soms voelt online shoppen als een klein avontuur, maar samen vinden we altijd het juiste einde van het verhaal! 🕵️♀️📦 Groetjes, Coolblue.
Ik blij mee. Juli. Lekker snel. Lever top
Mijn pakket zou dinsdag de 23e tussen 19:30 en 20:30 komen. Dit staat nog steeds zo op de tracking link, echter heb ik niks ontvangen.
Hoi, Het lijkt erop dat je pakketje een eigen avontuurlijke route heeft genomen 😅. Je kan altijd even contact opnemen via onze digitale assistent: https://www.coolblue.nl/klantenservice/contact-opnemen en je ordernummer doorgeven. Dan gaan wij op speurtocht en zorgen dat je je pakketje snel in handen hebt! 📦✨ Groetjes, Coolblue.
De bezorgers hadden van te voren gebeld dat ze er aan kwamen, super aardige mannen,jongens. Uitleg was prima en hebben de tv binnen gezet. Zeer tevreden , ook met de TV.
Ondanks dat de bestelde Apple Watch niet in Groningen bleek te zijn op maandagochtend om 9u, snap ik waarom het er niet was na de uitleg van de verkoper. Bovendien had ik vlak ervoor een mail gekregen met excuses dat het niet tijdig was gelukt. Ik ruilde tegelijk mijn oude Apple Watch in, dus was niet voor niets op lokatie. De volgende dag kreeg ik mijn Apple Watch alsnog bezorgd. Een dagje zonder Apple Watch, maar uiteindelijk prima geregeld en met elkaar verrekend. En alles met een glimlach, dus vriendelijk geholpen. Dat is ook veel waard.
Uitstekend zoals altijd!
Waar veel bezorgers pakjes - ook die waar getekend voor moet worden - maar in de hal van het appartementengebouw achterlaten wachtte deze bezorger mij netjes op zodat ik kon tekenen.
Bestelling op 15 september gedaan. Pas op 24 september kon de wasmachine geleverd en geplaatst worden. Wasmachine besteld inclusief monteren op schakelaar, plaatsen betreffende plek. Montage verliep goed. Monteur startte de testloop en net nadat de monteurs weg waren, sloeg de machine op alarm. Betreffende monteur nog kunnen bereiken, kwam weer terug. Lekkage. Als ik van te voren had geweten dat ik A) zolang op een machine moest wachten en B) dat jullie defecte machines leveren. Had ik de machine liever niet besteld. A*) Ik dacht de machine binnen 24 uur te krijgen. Coolblue scheept mij met problemen op, die Coolblue zelf had kunnen voorkomen door apparatuur die jullie leveren bij jullie te testen. En geen testloop bij de klant in huis.
Hoi, Oei, dat klinkt echt als een flinke wasmachine-achtbaan. 😅 Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je zo lang moet wachten én dat de machine direct na montage een alarm geeft. Goed dat onze monteur meteen kon terugkomen en het probleem opgelost is, maar we begrijpen helemaal dat dit niet het ideale startmoment is geweest. We testen onze machines standaard voordat ze de deur uitgaan, maar soms houdt techniek een verrassing voor ons in petto. We nemen je feedback zeker mee om te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen – want wij vinden het ook fijner als jij gewoon blij kunt draaien zonder extra alarmen. Hopelijk draait je wasmachine nu soepel en zonder stuntwerk. En mocht er ooit weer iets geks gebeuren, dan weet je ons meteen te vinden. 💪