doen wat ze zeggen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eenvoudig kunnen bestellen en snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima accu voor zwaarder gebruik

De meeste Bosch 18v apparaten werken lang genoeg met de accu van 2,5 ah, maar voor de bladblazer en de heggenschaar is 4.0 ah echt fijner. Nergens zo goedkoop als bij Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gaat lang mee

Niet klantgericht.

Heb een scheerapparaat besteld bij Coolblue in de veronderstelling dat die een eigen bezorgdienst heeft. Echter, DHL werd ingeschakeld en die heeft mijn bestelling eigenmachtig en zónder overleg bij een ophaalpunt afgeleverd…. in Vianen terwijl ik in Nieuwegein woon. En daar zit ik dan, te wachten in mijn rolstoel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Klantvriendelijkheid aanpassen?

Goed en snel

Goed product, zeer snel geleverd met prima updates over bezorgtijd

Snelle en punctuele levering

De Dyaon G1 wash snel ontvangen binnen 1 dag. Goed verpakt

goede service en contact

Ik heb een Samsung OLED en Samsung soundbar gekocht en ben zeer tevreden over het contact daar over met Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ja iets meer info over samsung soundbar. Staat namelijk niet bij de de achterspeakers draadloos zijn

Service

De service en hulp in de winkel is top!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd Het enige postnl kwart het pakket zo voor de deur neer zijn we niet van gediend

• Would you recommend us? No
  • Post nl moet verbeteren

Vlot vriendelijk

Eenvoudig te bestellen Heel snel geleverd Wordt duidelijk op de hoogte gehouden Fijn dat je tijds meldingen krijgt Vlotte, vriendelijke bezorger die alles goed uitgelegd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

correcte

Snelle levering en een correcte levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

minder

ik wilde een usb-stickje halen in de winkel, kon ik niet even aan de kasse halen, maar moest via het computer-bestelsysteem wachten tot er eindelijk een medewerker beschikbaar was om me op te halen. na 5 minuten wachten rechtsomkeert

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Slecht! Die retour service maakt zn woorden niet waar.

Ik wilde mijn vaatwasser retour sturen ivm toch te klein voor onze keuken. Wat een gedoe! 4x ruim 30 min aan de telefoon moeten wachten. Met de nieuw bestelde vaatwasser ging er weer wat mis in hun systeem dus kon hij niet geleverd worden. Gebeld, nieuwe toegestuurd, was het exact dezelfde te kleine vaatwasser. Nogmaals gebeld, nieuwe besteld, dag later mailtje, toch niet leverbaar. Weer gebeld, nee hoor mevrouw hij wordt nu echt verzonden. Dag later nog geen mailtje wanneer hij komt. WEER gebeld, o ik zie dat er iets fout is gegaan. Ik ga het oplossen. In ons systeem stond er iets fout. Hij komt nu echt morgen. En nu de vraag of hij morgen nu echt komt. Ondertussen al bijna een week zonder vaatwasser.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak je woorden waar.

Great experience shopping!

The prices are competitive, the selection is great and the staff was very helpful at the store.

ay

Het bleek dat de computer die ik had gekocht fabrieksschade had en niet opstartte. Het positieve was de goede service in de winkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Niet geleverd maar wel beloofd.

Ik had een bestelling gedaan, afhalen in RTM. Helaas bij aankomst kon uw collega mij pas melden dat er een scherm niet leverbaar is, er was ook geen mogelijkheid om deze op een andere manier te verkrijgen. Wel meteen mijn geld retour gekregen en een nieuwe besteld bij de bol.com. Slechte ervaring wat mij betreft. Een bericht vooraf dat de bestelling niet compleet is met mogelijkheden tot nalevering zou in de toekomst gewaardeerd worden.

• Would you recommend us? No
  • Beter informeren

Hospitality

Although I didn't find desired product in the physical store in Breda, the shop assistant helped me to order online the best one for me. I felt comfortable in the store. I enjoy Cool Blue much more than Media Markt.

• N/A

Geweldig klantvriendelijk

Online bestellen verliep vlekkeloos. Ophalen in de winkel was een feestje. Ik werd zo leuk geholpen. Dat zie je niet vaak meer. Complimenten!

Prima hoor

Super aardige jongen kwam de vaatwasser leveren. Ben erg blij met de soepel verlopen levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijk overzicht en info op de site van het product. Bestellen en betalen erg makkelijk. Daarna nog de keuze voor bezorging, liep vlekkeloos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Jarenlang klant is onbelangrijk voor deze partij

Op 21-8 2x Dreamy x50 ultra robotstofzuigers gekocht. Op 23-9 hoorde ik op de radio van een aanbieding van coolblue. Deze aanbieding scheelt €170 per apparaat! Mijn melding valt net buiten de 30 dagen en dit is dan ook niet bespreekbaar. Ik heb hier zakelijk en privé in de afgelopen jaren voor meer dan €15.000,- uitgegeven. Dit is mijn laatste aankoop ooit bij deze onpersoonlijke tent! Alles voor glimlach.....

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer persoonlijkheid ipv alleen kunnen doen wat het systeem zegt dat mogelijk is

Supersnelle levering

Zoals beloofd kwam het bestelde Senseo apparaat gelijk de volgende dag, keurig verpakt en klaar voor gebruik

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering… vriendelijke bezorger die op de afgesproken tijd aan kwam… die ook nog wat tips had voor de plaatsing..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet TE vroeg de sms versturen.. wij zijn onnodig een half uur te vroeg naar huis gegaan.

***

Zouden de volgende dag leveren het is nu maandag en heb nog niks ontvangen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Even melden als het later geleverd word

Goedkopste online aanbieder

Goedkoopste online aanbieder En super service, en snel geleverd

64 Weena

Rotterdam 3012 CN