Betrouwbare bezorging van mijn nieuwe TV

Mijn oude tv zei: 'poef!' en mijn beeld ging daarbij op zwart..Dus was op zoek naar een goede tv die zeker 10 jaar mee kan gaan. Voor zulke producten en uitgaven kijk ik altijd bij CoolBlue. Uiteindelijk een goede uitgekozen. Bezorging was keurig, kreeg om 22.00 uur de dag ervoor een indicatietijd, de volgende ochtend een tijdsvak van 2 uren, en de bezorger belde dat hij er in 10 minuten (zelfs iets voor aanvangstijd) zou zijn. De bezorger was vriendelijk, gaf mij nog informatie over eventueel retourneren, en nam mijn oude tv weer mee, heb ik daar geen zorgen meer over. Ik geniet van mijn nieuwe kijkervaring, kan Google TV van harte aanbevelen.

zeer tevreden

alles naar wens goed produkt

Vaste klant

Geweldige service, snel, accuraat, servicegericht. Wij zijn trouwe klanten van dit geweldig bedrijf.

Goed en plezierig geholpen

Kwam in de winkel in Leeuwarden voor een kookplaat, niets te vinden, toch maar even vragen. Nee die hebben we hier niet, maar ik heb wel een collega die er alles van weet. Na een plezierig gesprek, waarin ons verteld werd over de manier van koken,nu bij ons nog op gas. besloten wij over te gaan en kochten voor ons een geschikte plaat. Toen we daarna de prijs korting hoorden was dat fijn. Maar ons besluit was toen al genomen mede door de hulp en uitleg van de verkoper. We hebben hem al ontvangen maar door de plaatsing in een huis waar we nog moeten gaan wonen moeten we zien of de keuze goed is

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Toch een afdeling waar je de platen kan zien

Hele toppie

Zo snel helemaal toppie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee het was fantastisch

Bestelling de volgende dag geleverd. Duidelijke communicatie.

Houden zich aan afspraak

Artikel besteld en netjes afgeleverd. Zoals beloofd de avond vantevoren een tijdvak van 4 uur gekregen en in de nacht een tijdvak van een uur. Ruim op tijd een telefoontje dat ze eraan kwamen.

Coolblue is altijd geweldig

Makkelijk te bestellen, bezorging door aardige eigen bezorgers op de bakfiets en met fijne indicatie vooraf van de bezorgtijd, goede tips voor gebruik via email - kortom altijd goede ervaringen met Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product top, cool blue top, dhl bezorging wederom waardeloos

Voor 23.59 besteld, volgende dag in huis. Helaas had dhl daar geen zin in, die kwam gewoon niet. Zit je dan te wachten. Ik zou lekker een andere bezorgdienst kiezen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere bezorgdienst kiezen.

Snel

Informatie bij het uitzoeken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Het is nog niet binnen.

Ik heb het nog niet ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen idee waar het fout gaat, dus die heb ik niet.

Uitstekend!

Bestelling werd volgende dag keurig bezorgd! Duidelijke, informatieve website!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Dé kwaliteit die ik al jaren ervaar Chapeau

Ik heb bij CoolBleu nog nooit een vervelende ervaring gehad, gewoon ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik zeg niks meer aan doen

TOP

Supergoed geholpen. Alleen jammer dat ik mijn aankoop niet terugzie in de app

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aankoop koppelen aan accoount

Prima ervaring

Weinig ervaring met cool blue, dit was eigenlijk de 1e keer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Goede info, snelle levering en ga zo maar door

Matig

Ik zou mijn pakket op woensdag krijgen maar dat is niet gelukt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Op de afgesproken dag komen

Beloofde aflevering niet nagekomen

Wat een sch**tzooi, je besteld een Combi-Magnetron en ze beweren dat een dag later (zondag) via DHL te zullen bezorgen. Later op de avond zie je dan dat dit pas op de maandag afgeleverd wordt, als er dus niemand thuis is. Weg glimlach, volgende keer toch maar ergens anders bestellen die wel een afspraak kan nakomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee laat maar

Makkelijk online bestellen, ruime keuze, voordelig

Prima product en snelbezorgd

Handige iPad met alle bijbehorende accessoires die snel werd geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Mag altijd goedkoper

Positief

Bestellen dag er na halen

Goed zoals altijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Koffiemachine moet wel werken

Geweldige winkel, doet gewoon wat het belooft

Goede website, met handige tools om te kiezen tussen producten en handige uitlegvideo's. Snel de volgende dag geleverd door eigen bezorgdienst. Van te voren een 1 uur slot van wanneer ze komen, en 15 minuten voor dat ze er zijn een SMS. Prima geregeld!

Fijne service

Duidelijke productomschrijving en snelle verzending.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN