Om 22.30 s avonds wat besteld en de andere dag om 12.30 was het binnen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Niet bezorgd als beschreven en oude apparaat niet retour genomen

Er staat voor 23:59 uur besteld de volgende dag in huis, maar ik hoorde pas laat de volgende dag dat het niet meer ging lukken en nog een dag later werd. Ook was het mij niet duidelijk dat ik allerlei handelingen moest verrichten om mijn oude magnetron retour te kunnen meegeven omdat jullie mijn nieuwe magnetron door PostNL lieten bezorgen. Die moest ik dus zelf naar de vuilstort brengen. Hopelijk doet mijn nieuwe magnetron wel wat er geschreven staat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorgen en retourneren verbeteren

Is nog niet binnen

Als ik de volgende dag het binnen zal krijgen en na 4 dagen nog niet binnen vind ik niet leuk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gewoon zeggen wanneer het echt binnenkomt

slecht bevallen!

op maandag door ons besteld met verzoek om op woensdag te leveren. het pakket kwam pas op vrijdagmorgen, De slogan: vóór 23.59 besteld, de volgende dag geleverd, klopt dus niets van

• Heb je nog tips of verbeterpunten? doen wat jullie beloven

Onbetrouwbare cashbackactie Senseo!!!!!

Koop je een Senseo Switch met een cashbackactie van 40 euro, die zeker tot 15 juni geldig zou zijn. Blijkt die actie nergens terug te vinden. Vraag loopt nu bij Senseo en Philips waar die actie gebleven is. Bij Coolblue is nergens een manier te vinden om met hun in contact te komen. Zonder deze cashbackactie had ik het apparaat niet gekocht! Is ook jullie verantwoordelijkheid om zo'n actie te controleren, tenslotte maken jullie hier reclame voor.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Controleer acties

Artikel via post nl duurt eeuwen. Geen service.

Ik bestel op een woensdag een artikel van 800 euro levering vrijdags ivm hemelvaart donderdags. Nu stuurt Coolblue het artikel met post.nl ipv zelf bezorgen. Voor jan lul een vrije dag genomen. Ivm de grootte gaat het naar de dichtstbijzijnde post nl pakketpunt. Het post nl pakketpunt die zaterdags gesloten is??????? en door de week van 9-17 uur open. Ik werk van 7-18 uur. Hoe in godsnaam krijg ik mijn pakket nu op tijd binnen. Volgende week ga ik 3 weken op vakantie en had ik graag het artikel meegenomen. Daarna hoef ik het niet meer. Wijzigen van aflevering gaat niet (meer) Ergste is. Ik heb nog steeds het artikel niet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef door dat het niet met eigen transport gaat. Dan had ik hem vriijdags wel opgehaald.

Zeer tevreden. Producten snel gevonden op de website en volgende dag geleverd. Top!

Snel

snel zoals beschreven

Geen verantwoordelijkheid

Helaas kunnen ze voor 12u besteld morgen in huis niet waarmaken. Uiteraard snap ik dat het aan de bezorgdienst lag (DHL), alleen het is coolbleu hún verantwoordelijk dat het optijd in huis is. Al 2x gezegd dat het pakket niet is gekomen, en uiteindelijk 3!!!! dagen moeten wachten op mijn pakket. Coolbleu had hierin hun verantwoordelijkheid moeten pakken in mijn ogen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere pakketdienst

Fijne website

Ruime keuze goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Bezorging kan wel wat vriendelijker voor een glimlach...

Blij met de service Coolblue. Niet blij met een ongeduldige Postnlbezorger die constant op de bel blijft drukken, Coolblue doos agressief in je handen duwt en dan hard weg rent. Helpt niet voor een glimlach...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes op de hoogte gehouden en netjes afgeleverd door de bezorger

Prettig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

alle bestellingen correct geleverd

goed en correct

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product, duidelijke informatie over levering, aanpassing leveringsdatum gemakkelijk en correct. Levering op tijd en vriendelijk.

Snelle levering!

Avond ervoor besteld en volgende ochtend afgeleverd. Goed product voor goede prijs. Blij mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle en betrouwbare service.

Snelle en betrouwbare service. Product is in goede staat ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Tot 2x toe wordt koelkast niet geleverd.

Ik heb een koelkast voor mijn zoon besteld. Het eerste bezorgmoment is op een zaterdag. Er wordt eerst een tijdvlak van 4 uur gegeven. De avond voor levering wordt er een tijdvlak van 1 uur gegeven. Mijn zoon heeft 4 uur gewacht. Niets geleverd; en ook geen bericht. Het volgende aflevermoment is 1 week later weer op zaterdag. Hetzelfde verhaal. Er is weer niets geleverd en mijn zoon heeft weer een paar uur zitten wachten. Ook geen communicatie vanuit Coolblue. Best heel slecht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kom je afleverafspraken na. Lukt dat niet: communiceer.

Snel Geleverd en goede instructies

Zoals altijd duidelijke informatie zowel Over de verzending als over het product zelf. Top!

Fijne winkel en personeel

De website is heel makkelijk en het personeel in de winkel heel vriendelijk.

Uitstekend maar kan beter

Alles ging zoals het moet als je iets online besteld maar ik zou wel willen aangeven om een extra algemene doos om het product te zetten.

• Algemener doos om product zodat niet iedereen weet wat er gekocht is

Netjes afgeleverd vriendelijk personeel

Bizar lang moeten wachten

Vond het een soort ongebruikelijke chaos, medewerkers leken meer bezig met het schreeuwen van namen lopend door de winkel dan daadwerkelijk echt aan de slag te zijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Fix dit systeem voor drukkere momenten

Nvt

Excellent

Heel gemakkelijk om te bestellen, prima verzorgd verpakt. Blij met het resultaat

Verwarrend en frustrerend!

4 x klantenservice gebeld om kapotte bestelling te ruilen. Lang moeten wachten en 4x een ander tegenstrijdig antwoord gekregen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Duidelijkheid over wat wel en niet kan!!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN