In de winkel in Utrecht heel goed geholpen. Afgesproken dat de tv en soundbar dinsdag 24 december geleverd zou worden. Omdat er niemand van mijn familie in de gelegenheid is om de tv en soundbar te installeren heb ik maandag 23 december contact opgenomen met klantenservice met de vraag toch alles te installeren en op te hangen (de juiste beugel zit al aan de muur bevestigd). Antwoord van klantenservice was dat dat mogelijk was en dan de kosten daarvan (25,00 euro) kon dan bij levering/installatie worden voldaan. De medewerker gezegd dat dit geen 25 euro kost maar meer volgens de website! De medewerker zou de bestelling niet uitboeken en daarna weer opnieuw inboeken omdat dit vertraging zou kunnen opleveren, Dat kon ik begrijpen. Bij aflevering kon ik de medewerker(s) van Coolblue gewoon vragen om het alsnog te installeren. De medewerker van Coolblue die kwam afleveren zei dat hij dit niet alleen kon en niet het juiste gereedschap bij zich had en dat ik waarschijnlijk verkeerd was geïnformeerd door uw klantenservice. Helaas dus geen tv kijken met de kerst op een groter scherm. 2de Kerstdag contact opgenomen met uw klantenservice en bovengenoemde situatie beschreven. Nu komen ze pas 31 december om de tv en soundbar installeren en ophangen. Sorry, dit is niet wat jullie zeggen of beloven! Nu toch echt een slechte ervaring met Coolblue gekregen hierdoor.
Beste Marijke, Sorry dat er miscommunicatie is ontstaan rondom het ophangen en installeren van de televisie, we balen hier enorm van dat het zo verlopen is. Voor het ophangen van televisies moeten wij een speciale twee mans bezorging inboeken die bevoegd zijn om samen de televisie bij je te komen ophangen. Als je deze dienst er niet bij hebt genomen dan komt er 1 man aan de deur die enkel de televisie komt leveren. De enige mogelijkheid was hierin dus ook om een extra dienst achteraf bij te boeken, sorry voor de verwarring die hier over ontstaan is. Gelukkig zien we dat het wel gelukt is om een afspraak met je te maken om de televisie alsnog bij je op te hangen op 31 december. Dan kun je tenminste wel de mooie vuurwerkshows op het grote scherm kijken! Hopelijk hebben we het hiermee alsnog voor je goedgemaakt. We wensen je alvast heel veel kijkplezier en een fijne jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Coolblue
ik had 3 dingen besteld, kreeg een mail de dag voor levering dat er 1 product niet bij zit. Hierbij werd niet aangegeven welk product. Uiteindelijk levering ontvangen krijg ik een mail dat het product niet meer leverbaar is en ik een tegoed heb? De mail daarna een bevestiging dat ik een TV meubel heb besteld en deze de volgende geleverd wordt alleen had ik niets besteld. Nu TV meubel teruggestuurd maar nog steeds geen geld?
Hallo Bart, Sorry dat we het verkeerde artikel naar je hebben opgestuurd, dit is natuurlijk niet de bedoeling geweest! We hebben de TV meubel nog niet van je ontvangen, daarom is het geld nog niet teruggestort. Zodra we jouw pakketje hebben ontvangen krijg je meteen een bericht van ons. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Hopelijk hebben we het snel voor je opgelost. Enorm bedankt voor je geduld alvast. Met vriendelijke groet, Coolblue
Fijn geholpen
Jullie doen wat jullie beloven! Superfijn dus!
Netjes op tijd geleverd. 10 min Heel netjes van te voren gebeld en super vriendelijk personeel!
Er moest eerst 3x een monteur komen voordat ik een nieuw product kreeg. Dit heeft mij dagen gekost ivm werk. Daarna geld bij moeten leggen want er was geen vergelijkbaar prijs product.
Goed voorgelicht over product en goed geholpen met uithoeken en daarna perfect gecoördineerde levering..
Tweedekans geïntegreerde vaatwasser gekocht, werd helaas zonder enige handleiding geleverd ondanks dat het een compleet en gecontroleerd exemplaar zou zijn... Bij een geïntegreerde vaatwasser heb je een posterformaat installatiehandleiding nodig om de gaten correct op je keukenpaneel over te nemen...ondanks dat het een veel verkocht model is (ik neem aan dat hun eigen monteurs ze dan ook regelmatig inbouwen) bleek het onmogelijk aan (al dan niet gebruikt) aan een dergelijke handleiding te komen... Gemiste kans...ik heb hem omgeruild voor een nieuw exemplaar... Verder prima vaatwasser en service...
Wij hebben een tweedehandsje gekocht waar we heel erg tevreden over zijn..
Snelle levering, de bezorgster was heel leuk! :)
Ondanks dat het heel druk was werd ik snel geholpen. Dit vond ik heel fijn en hierdoor kon ik snel verder gaan met mijn kerstinkopen.
veel geduld naar de klant
Ze doen wat ze beloven. Vriendelijk personeel en helpen je waar nodig
Ik heb mezelf een Nikon Z6ii kado gedaan en Coolblue had een mooie deal inclusief ftz converter zodat ik F lensen kan blijve gebruiken. Tevens top service middels eigen Coolblue levering.
Aftercare is top!
Beschrijving en kwaliteit en snelheid levering perfect!!
Ik zou coolblue van harte aanbevelen. Met de feestdagen is het extra druk vandaar alle respect voor het binnen 1 dag kunnen leveren van het door mij bestelde artikel.
Goed product, prima geluid
N.v.t niks aan te merken alles ging goed
Het zijn schijnheilen die zich soms echt dom voordoen,in belang van de winst . Dingen in de showroom doen die al maanden niet op voorraad zijn maar wel een klant een nummer doen trekken en een half uur voor niets laat wachten om vervolgens zo een zogenaamde mooie alternatief aan te bieden En die Anouk van de klantenservice net zo een schijnheil. En onder het mom van een advies je reclame mails stuurt. En autos die moeten onderhouden worden maar cds? DVD'S BLU RAYS Ik weet niet wat zij ermee doen maar die hoef je dus niet te onderhouden .
Hallo, Wij betreuren het dat je deze slechte ervaring hebt gehad. Onze klanten zo goed mogelijk helpen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zoeken deze situatie daarom graag volledig uit. Wij willen je verzoeken om de winkel en het product waar dit over gaat naar ons te mailen, of om jouw review aan te passen en deze informatie te vermelden. Wij gaan er dan zo snel mogelijk achteraan, om te kijken wat hier mis is gegaan. Alvast bedankt, Met een glimlach, Coolblue
Alles was prima. Alleen stond op de website een optie om muur ophangset bij de TV te bestellen. Bij uitpakken TV zat hier al een ophang beugel bij dus nu heb ik er 2 waar van 1 duur betaald.
Alles klopt, alleen was de internet aankoop/opdracht voor mij niet duidelijk genoeg, ik was in de veronderstelling dat het apparaat ook geïnstalleerd zou worden. Gelukkig heb ik een handige schoonzoon.
Voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis wordt niet gehaald. Wordt bovendien niet thuis bezorgt maar op afhaal punt. Dit was niet aangegeven maar gewoon op huis adres. Dus toch weer sjouwen.
Hallo Peter, Wij betreuren het dat je deze slechte ervaring hebt gehad. Onze klanten zo goed mogelijk helpen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij proberen dan ook onze bestellingen altijd tijdig en op het gewenste adres te leveren. Een enkele keer lukt het ons niet om onze beloftes waar te maken. Wij werken er echter altijd aan om onze processen te verbeteren, zodat dit soort situaties zo weinig mogelijk voorkomen. Met een glimlach, Coolblue
Snel geleverd in een snel te openen doos.
Laptop 23 uur besteld volgende dag om 9 uur in de winkel afgehaald. vriendelijk geholpen.