Makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd.
Snelle en correcte levering zoals afgesproken
alles efficient geregeld. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, mooie producten.
Niet altijd het goedkoopst maar wel altijd duidelijke informatie voor het maken van de keuze. Tevens geeft Coolblue altijd goede ondersteuning en levert op tijd
Bij Coolblue is de prijs niet de laagste, maar daar staat kwaliteit en betrouwbaarheid tegenover. Dat is voor mij belangrijk. Die reclame mogen jullie mee stoppen.
Delivery speed + platform communication style! My favorite online store.
Prima geholpen, dik tevreden.
Goede vriendelijke ontvangst in de winkel, goed meegedacht over onze wens door de medewerker. Hele goede uitleg en ook nog op Google laten zien en uitleg gegeven. Ons echt met raad en daad bijgestaan. Dit was onze eerste ervaring met Coolblue maar zal beslist niet de laatste zijn.
uitstekend
Door de drukte 2 bezorgers uit Antwerpen. Prima jongens heel netjes en beleefd!
Onze 1e aankoop bij Coolblue. Fantastische ontvangst en begeleiding. Goede verkoper die ons alle vergelijkingen en opties rustig liet zien. Geen opdringerigheid. De volgende dag, op zondag!! geleverd.
Ik wilde een produkt dat alleen was af te halen in een winkel. Alles is duidelijk: * In welke winkels is het verkrijgbaar. * Vanaf welk moment kun je het afhalen en hoe lang blijft het klaarliggen. * In de winkel was het druk. Er was iemand bij de ingang die je helpt aanmelden zodat je ergens rustig kunt gaan zitten totdat je aan de beurt bent. * Ondanks de topdrukte in de winkel helpt iedere medewerker je totdat je helemaal klaar en tevreden bent.
Muis op gehaald in de winkel. Dat duurde best lang. Maar wel duidelijk wanneer je aan de beurt bent en uiterst vriendelijk geholpen
Alleen toen ik de klantenservice moest hebben heb ik twintig minuten aan de lijn moeten hangen. Grote frustratie wekt dat op.
Datgene wat ik had besteld is vlot en zonder problemen geleverd.
Prima en correct geholpen
Maak een ander systeem om alleen maar met coolblue kadokaarten te kunnen betalen. Zo heeft een VVV bon geen waarde meer. Stom systeem die eigen kadobonnen.
Beste Joke, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat zonde dat de betaling van jouw bestelling moeizaam verloopt. Je wilt je VVV bon natuurlijk wel kunnen gebruiken bij ons. Helaas is het bij ons niet mogelijk om direct te betalen met de VVV bon. Gelukkig hebben wij daar wel wat voor gevonden. Zo kan je op de website van VVV (https://omzetten.vvvcadeaukaarten.nl/coolblue) de bon omzetten naar een Coolblue cadeaukaart. Deze is vervolgens wel te gebruiken op onze website. Mocht je daar hulp bij nodig hebben, stuur een mail [email protected]. We helpen je dan graag verder. Met een glimlach, Coolblue
SNel op website gevonden wat we nodig hadden en makkelijk te bestellen; Levering een dag later > TOP!!
Alles prima
Goede beleefde nette bezorger
Hele fijne bezorgdienst die zelfs nog mee geholpen heeft de koelkast binnen te zetten. En dit alles met een glimlach. Zoals in het cool Blue lied we doen alles met een glimlach
Prima afgeleverd, verpakking meegenomen. Aardige jongens, Ijskast op zijn plek gezet. Info gegeven. En volgens afspraak. Zoals het hoort.
Twee artikelen de ene dag besteld en de andere dag bezorgd heel gemakkelijk kunnen bestellen en heel snel geleverd helemaal top.
De laptop was een tweedekans product. In de omschrijving stond in originele geopende doos, alleen de laptop kwam in bubbeltjes plastic in een coolblue doos. Laptop zelf is verder gelukkig goed en schade vrij gebleven.
Hoi Joris, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat zonde dat de verpakking van je nieuwe laptop niet is zoals je had verwacht. Wel goed om te horen dat de laptop in orde is. Onze tweedekans producten horen natuurlijk wel te zijn zoals de omschrijving aangeeft. We zorgen dat we hier goed naar kijken, zodat dit niet meer voorkomt. Mocht je toch nog hulp nodig hebben met de nieuwe laptop, laat het ons dan weten. Stuur in dat geval een mail samen met je ordernummer naar [email protected]. Met een glimlach, Coolblue