Binnen een dag bezorgd
Ik had oordopjes besteld en gekozen voor afhalen in de winkel in Groningen. Daar wachtte ik rustig een paar minuten, tot een medewerkster terugkwam en aangaf dat ze mij per ongeluk was vergeten. Zelf dacht ik dat ze nog bezig was met het ophalen van mijn bestelling, maar ze bood meerdere keren haar excuses aan en gaf me zelfs een “sorry-voucher” mee als extraatje. Dat is precies het soort service dat Coolblue zo bijzonder maakt: fouten kunnen gebeuren, maar het gaat erom hoe je ermee omgaat. Dankzij haar oprechte excuses en de attente oplossing liep ik de winkel uit met een glimlach. Dat is service waar je blij van wordt.
Wat ik al zei, nette en snelle service.
Jammer dat DHL ZICH niet houd aan de volgende dag leveren. Aks bij jullie staat volgende dag in huis.. 2 dagen later.
Te veel werk.
Levering op de afgesproken datum en tijd, een supervriendelijke bezorger die de vaatwasser naar binnen heeft gebracht.
Snelle levering,prima prijs/kwaliteit verhouding
Het maakt me gelukkig, de purifer
Mijn combi magnetron staat nog steeds verpakt in de gang, hij werd overgeleverd aan postnl. En werd niet niet eens binnen gezet. (Ik ben 68 jr) Diepe teleurstelling, niet op de plaats gezet, retour werd niet meegenomen. Wow!!!! Wat een reclame!!
Beste, Wat ontzettend vervelend dat de levering zo is verlopen, zeker omdat u erop had gerekend dat dit anders geregeld zou zijn. Onze excuses hiervoor. Wij werken inderdaad samen met PostNL, en zij bieden standaard een drempellevering aan. Het oude toestel kan worden meegenomen, maar hiervoor gelden enkele instructies die op onze website staan vermeld. Daarnaast kunt u uw oude toestel ook binnenbrengen bij een PostNL-punt of in één van onze winkels. Vriendelijke groet, Coolblue
Hierboven al gedaan
Zeer snelle levering als altijd.
veel van de consument-vragen kunnen worden geautomatiseerd, wel fijn dat je bij Coolblue (nog) de keuze hebt voor direct of virtueel contact
Correct, maar iets te laat afgeleverd
Zo als beloofd
nice
Bezorging netjes en vriendelijk, het telefonisch registreren van de nieuwe wasmachine is tot op heden nog niet gelukt…lang in de wacht gestaan en vervolgens geen nummer kunnen doorgeven omdat de wasmachine draaide. Misschien een tip voor jullie om te vermelden welke informatie je bij de hand moet hebben voordat er gebeld wordt
Er wordt niet een kwartier van te voren gebeld en ze laten de oude koelkast gewoon staan op straat. Nadat ik heb gebeld wordt beloofd deze op te halen... nou dat werd pas de volgende dag gedaan nadat ik opnieuw moest bellen
Hoi, Wat jammer om te horen dat de levering en ophaling niet volgens afspraak zijn verlopen. We nemen je feedback mee in onze evaluatie met onze bezorgers, zodat we dit in de toekomst beter kunnen afstemmen. Groetjes, Coolblue
Je betaald 99 euro cent extra voor een avond bezorging, omdat je dan zeker weet dat je thuis bent. Komt je pakket 2 avonden later.
Hoi, We begrijpen dat de avondlevering niet volgens verwachting is verlopen. We zorgen ervoor dat de 99 cent voor deze serivce wordt terugbetaald. Groetjes, Coolblue
Snel, deskundig en erg vriendelijk geholpen. Op telefoon kosteloos een nieuwe schermprotector geplaatst
Everything is perfect, the products and specially the friendly staff.
Bij het ophaalpunt aangekomen (5 september), bleek de door mij bestelde stofzuiger niet beschikbaar te zijn. Mogelijk heeft de eigenaar van het ophaalpunt (Read Shop Goes) het apparaat met een andere klant meegegeven op 4 september. Er wordt in mijn postnl app ook een handtekening getoond die niet van mij is. Postnl is gisteren een onderzoek gestart en voorlopig sta ik met lege handen. Het is overigens nog maar de vraag of dat aan jullie ligt, dat betwijfel ik. Alleen kan ik voor nu niet meer zeggen dan zeer slecht, aangezien ik wél betaald heb, maar geen artikel ontvangen heb. Sorry.
Hoi, Wat een vervelende situatie. We hebben inmiddels een onderzoek opgestart met PostNL om dit verder uit te zoeken. Dit kan tot 10 werkdagen duren. Zodra we nieuws ontvangen, nemen we meteen contact op met jou. We raden aan dit soort gevallen ook altijd bij ons te melden, zodat we dit onmiddelijk kunnen opvolgen. Vriendelijke groet, Coolblue
Voor 23.59 bestellen en de volgende dag leveren is een motto wat veel leveranciers delen. Helaas is dit niet altijd bij iedere leverancier het geval maar Coolblue levert wel zoals afgesproken!
Altijd goed