Coolblue komt na wat ze beloven

Voor 23.59 bestellen en de volgende dag leveren is een motto wat veel leveranciers delen. Helaas is dit niet altijd bij iedere leverancier het geval maar Coolblue levert wel zoals afgesproken!

Altijd goed

Altijd goed

Leveren, zoals beloofd.

Bestelling netjes afgeleverd zoals beloofd op de site en nog belangrijker, tevreden over het bestelde product. Wat willen we nog meer.

Coolblue begrijpt het

Fijne website. Fijne commu Italië. Geweldige eigen bezorgers.

Thanks to all

Thanks to Aram for his kindness and assistance

Snelle bezorging, overzichtelijke keuzes

Laptop werd binnen een dag bezorgd, heel fijn. Goede overzicht pagina waarop alle verschillende keuzes in laptops op een rijtje worden gezet. Ook de vergelijkingstool is heel handig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? -

Snelle levering, duidelijke communicatie

Snelle en makkelijke levering

Geen meerwaarde

Personeel zonder kennis en verzekeringen door de strot douwen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neem personeel aan die affiniteit hebben met electronica

Tevreden

Netjes geholpen in de winkel Volgende dag bezorgd en per mail wanneer ze bezorgen en zelfs opbellen als ze eraan komen en als ik niet tevreden was kan ik het omruilen

altijd goed

Van te voren weten hoe laat ze komen .Altijd vriendelijk . bijna alles van Cool Bleu

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Cool blue oké, Post-nl houdt zich niet aan de bezorging

Jammer dat de slogan: “ vandaag besteld, morgen in huis” deze keer niet op ging door vele malen een andere lokatie van het Post-nl ophaalpunten te wijzigen. Ook de berichtgeving van Post-nl was vele keren onjuist. Woensdag het product besteld: zaterdag bij Primera opgehaald. Zaterdag morgen was de berichtgeving dat pas maandag ik naar het ophaalpunten kon komen. Groot was m’n verbazing dat ik weer een ander bericht kreeg dat ik zaterdagmiddag naar Primera kon.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere vervoerder inschakelen

Toppie

Altijd een topper

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Houden zo

Geen service

1 31-08-2025 Koffiezetapparaat Krups EA8110, besteld, betaald en bevestiging ontvangen, levering 1-9-2025. 2 1-9-2025 Bestelling geleverd maar geen Koffiezetapparaat Krups EA8110, maar een wet/dry stofzuiger Nilfisk. Gebeld naar Coolblue, retour label ontvangen en het zou de volgende dag opgehaald worden. 3 2-9-2025 Retour opgehaald door Tommie van Coolblue. 4 Meerdere keren gebeld en gemaild, maar kreeg steeds het antwoord dat het artikel eerst de retourprocedure moest doorlopen hebben. Het is nu ruim een week later en heb verder niets meer van Coolblue gehoord. 5 Naar mijn mening is het geen fout van mij maar van Coolblue, ik heb geen koffieapparaat, geen stofzuiger en ben € 242 armer/kwijt. 6 Deze slechte service had ik van Coolblue niet verwacht. 7 Ook heb ik dit bericht nog gemaild: Dat men het retour artikel niet kan vinden heeft misschien de volgende reden, retouraanmelding en omschrijving is op artikel koffiezetapparaat gedaan maar fysiek is de wet/dry stofzuiger Nilfisk retour gegaan.

Good Site, Goed prijs

Bestellen was heel simple, duidelijke site en de volgende dag geleverd

Alles was top!

Slecht

Afspraak was dat artikel thuis bezorgd zou worden. Kreeg mail dat het klaar lag in de winkel . Dus maar weer naar de wijnkelder gereden . Even geen Cool bleu dat is 2 keer achter elkaar teleurstelling

Goeie handel

Goede producten, duidelijke site, prima prijzen, top levering (snelheid en kwaliteit) ophalen in winkel ook goed geregeld.

Topservice

Goeie deal, topservice, duidelijk, eerder bezorgd dan verwacht en vriendelijke bezorgers die het tot de 3e verdieping brachten.

Tevreden

Product teruggestuurd ivm een defect. Een dag na versturen alweer een nieuw product opgestuurd gekregen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en zeer correcte chauffeur

Nette en snelle levering

De blauwe glimlach

Van Coolblue zijde als zoals beloofd. Helaas is het transport uitbesteed aan derden. Voor het gemak hebben deze zelf maat besloten om het pakket op een afhaalpunt neer te leggen, ipv op het opgegeven adres.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? stoppen met externe bezorgdiensten

Heel tev reden, met de bestelling

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Heb al veel gereedschap gekocht bij Cool Blue. Goede en perfecte levering.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN