Ging van een leien dakje

Bezorging was perfect. Goed op de hoogte gehouden van de verwachte aankomsttijd. Vriendelijke bezorgers. Binnen 15 uur mijn tv in huis en oude bakbeest meegenomen. Top!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee totaal niet

Apparaat total loss geleverd en retour. Wel verzendkosten betalen.

Een tweedekans koelkast besteld met een deukje erin. Product werd laat op de avond geleverd en bleek zwaar beschadigd te zijn. Een afdruk van de handscanner stond op de voorkant van de koelkast. De hoeken van de deuren waren ingedeukt en op de deur zat speling. Het apparaat is dan ook retour gegaan. Coolblue stuurt vervolgens een creditfactuur excl verzendkosten. Zij zijn van mening dat het transport uit is gevoerd binnen het gevraagd tijdvenster en om die reden moet het betaald worden. Dat het apparaat volledig vernield was valt blijkbaar niet onder de afgenomen service van verzending. Vind het ronduit belachelijk....

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorgservice beperkt zich niet alleen foto een afgesproken tijdstip. Zorgvuldigheid en de staat van het geleverde apparaat is eveneens relevant.

Fijne ervaring, maar duurde langer dan verwacht

Ik hoefde enkel een bestelling af te halen in de winkel. Even snel langs op een doordeweekse dag als ik toch in de buurt ben dacht ik. Bij binnenkomst was het niet direct duidelijk dat ik mij een zuil moest aanmelden, maar dit werd vrij snel duidelijk toen ik bij de afhaalbalie aan kwam. 5 wachtenden voor mij en de showroom stond vol met andere interessante spullen dus mooi moment om rond te kijken. Beneden snel uitgekeken dus ook nog even boven kijken. Hier kon ik echter niet meer zien/horen of het mijn beurt was dus toch maar terug naar beneden om te wachten bij de balie. Ondertussen waren mijn geplande 5-10 minuten wel voorbij en schoot het aantal wachtenden niet heel erg op. Een tweede mederwerker achter de balie hielp ook niet direct. Na een ongeveer een half uurtje was ik aan de beurt en werd ik vriendelijk geholpen en probeerde de baliemedewerker mij (op behulpzame) nog wat extra’s te verkopen bij mijn aankoop. Fijn dat er nog even werd meegedacht, maar verklaart wel waarom mijn voorgangers zo lang bezig waren om hun aankoop op te halen. Uiteindelijk kon mijn bestelling dan gehaald en afgerekend worden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Artikel klaarleggen op het moment dat ik mij aanmeld.

Snel besteld, betaald en thuis

Prima webshop!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wat een goede aankoop en service

Het product is prima en de levering en service bij het aansluiten is top. Vriendelijk personeel dat trots is voor Coolblue te werken. Waar maak je dat nog mee?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gewoon zo doorgaan

Prima geholpen, probleem opgelost.

Probleem snel getraceerd en opgelost

Terrible delivery

Ordering easy - but delivery was a mess. Requested delivery Wed evening. Was informed it would be delivered Tuesday evening, then a time was given between 9-10pm so I had to make sure I was home at the time. Delivery never showed up and had to go to a Post NL site to pick up myself the next day.

• Would you recommend us? No
  • N/A

Top service!

Je krijgt een kwartier van te voren een SMS als ze jouw pakket komen bezorgen. Het werd voor mij een beetje krap en moest met mijn dochter naar zwemles. Bezorger belde netjes dat hij bij mij aan de deur stond en niemand open deed. Zwembad gelukkig hier om de hoek en bezorger bleef heel lief wachten tot ik er was! (5 min) Dus nogmaals dank voor de fijne service!

Net bedrijf

Fijne website, snelle levering en niet moeilijk doen over retouren. Heel prettig en vertrouwenwekkend hoe dit bedrijf met jou als klant om gaat.

Prima manier van bestellen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Nog steeds erg klantvriendelijk, zonder gedoe!

Een pan waar na een jaar later de bodem van los liet hadden we via ons account aangemeld als 'schadegeval'. Dit proces verliep vlekkeloos en zonder gedoe is ons een nieuw exemplaar toegestuurd. Natuurlijk heb je als klant standaard 2 jaar garantie. Maar dit was gewoon netjes afgehandeld. Verder blijft Coolblue een uitstekende partij!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering nieuwe wasemkap wordt niet nagekomen.

De bestelling van een nieuwe wasemkap is goed verlopen, de prijs is in orde. De levering door Post.nl is echter dramatisch. De eerste dag geen levering op het beloofde tijdstip. Op dit moment (52 uur later) alleen het bericht dat de levertijd berekend wordt, verder geen enkele reaktie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Post.nl

Bestelling en levering volledig volgens verwachting.

Bestelling en levering volledig volgens verwachting.

Een prima winkel.

service is prima

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zo doorgaan.

snel licht en goed in gebruik

De laptop is licht, snel en fijn in gebruik. wordt door mijn dochter gebruikt voor MBO en met name videobewerking.

Geen enkele hulp

Ik had een moederboard besteld bij Coolblue. En helaas had ik deze achteraf toch niet nodig, dus retour gestuurd. Vervolgens wordt ik er van beschuldigd het product te hebben beschadigd en weigeren ze het retour te nemen. Ik ben letterlijk maanden met ze heen en weer aan het mailen geweest zonder ook maar iets op te schieten. Slechte service, totaal geen hulp aan de telefoon of over de mail.

Might be better

Bonus/Benefits points - not clear how to use properly; I was not able to split them, however I filled only part of the payment to be done with points - but it took all the points for the payment.

• change Delivery partner (not PostNL)

Bezorging is goed

Wasmachine goed bezorgd oude mee genomen en op een mooie tijd

komen beloftes niet na

Printer en inkt besteld, zou in een levering de volgende dag komen, inkt wel de printer niet

• Heb je nog tips of verbeterpunten? mss betere planning?

Weinig glimlach helaas

Mijn bestelling(cadeau voor kleinkind) op tijd op vrijdag besteld. Zou zaterdag geleverd worden volgens mail. De hele dag thuisgebleven, geen levering. Zou zondag komen volgens excuusmail. Speciaal vroeg voor opgestaan. Geen bezorging. Naar verjaardag zonder cadeau helaas. Balen Maandag eindelijk bezorgd, maar moest het cadeau dus alsnog ver weg naar mijn kleinkind gaan brengen. Weinig glimlach dus

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dit had toch gewoon met jullie eigen prima fietsbezorger kunnen bezorgd

Extra betaald voor snelle bezorging, nog steeds niks ontvangen

Ik had extra betaald zodat mijn bestelling de volgende dag in de avond bezorgd zou worden, omdat ik dan thuis zou zijn. Die avond werd er niks bezorgd en kondigde PostNL aan dat ze het de volgende avond opnieuw zouden proberen. De volgende avond precies hetzelfde, op het laatste moment werd een melding gegeven dat het niet zou lukken die avond. Ondertussen heb ik nog steeds mijn bestelling niet. De extra betaling is een klein bedrag maar als het niet mogelijk is om ook daadwerkelijk sneller/op een bepaalde tijd te leveren zou het ook niet aangeboden moeten worden, op deze manier is het waardeloos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorging

Niet oporde

Ondanks de berichtgeving lag de bestelling niet compleet. Tweemaal onjuiste artikel gepakt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij meerdere bestellingen aanmeldprocedure verbeteren

Top all-in-one!

Ik heb deze printer besteld voor mijn thuiskantoor. Is vrij groot, maar werkt fantastisch. De installatie ging gemakkelijk; goed lezen en de stappen volgen. Ideaal om via de Wifi opdrachten te geven. Het printen geeft aardig wat geluid, maar niet heel storend. Ik ben er heel blij mee!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geluid van printen zou zachter mogen.

Slecht

Ik heb een oven besteld bij jullie die op vrijdag 27 september jl. is bezorgd. Ik heb extra geld betaald om de oven aan te sluiten, maar de snoer was te kort en de monteurs vertikten het om die te verlengen en zeiden dat ik een handyman daarvoor moest laten komen en hem koffie moest aanbieden om niet te hoeven betalen. De handyman is gekomen en ik moest hem nog eens € 80 betalen. Hij zei dat jullie monteurs prima de snoer hadden kunnen verlengen en ik mijn geld voor aansluiten aan jullie moest terugvragen. Bij deze! Ik heb jullie klantenservice 3x gebeld op vrijdag 27 september en stond iedere keer 20 minuten in de wacht. Slechte service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Snoer verlengen en aansluiten zonder dat het mij weer extra geld kost!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN