Prima ervaring in de winkel. Ik vond alleen de entree met aanmelden een beetje onnodig als het personeel verder niks te doen heeft.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie andere veld

Bleek dat onze wasmachine verstopt was ipv stuk. De nieuwe was al onderweg (zou volgende ochtend bezorgd worden). We konden heel gemakkelijk de nieuwe wasmachine annuleren en werden supervriendelijk ter woord gestaan.

service top aflevering dramatisch

Over de service van Coolblue ben ik uitermate goed te spreken. Helaas werd er verteld dat de aflevering de volgende dag plaats zou vinden. We hebben ook netjes een track and trace ontvangen met het tijdstip van aflevering. We waren op dat tijdstip met 5 personen thuis aanwezig. Helaas ontvingen we een bericht dat de koerier voor een dichte duur had gestaan en dat de levering vanaf de volgende dag 15:00 afgehaald kon worden. wij zijn er alle vijf 100% van overtuigd dat er geen koerier langs geweest is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? andere koeriersdienst gebruiken

Te laat, ondanks belofte niet naar 2-de verdieping gebracht

Slecht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Flexibiliteit

Helemaal goed

Gewenst artikel op de website bekeken, Coolblue's advies gelezen, besteld, ontvangen en nu lekker gebruiken

Geen commentaar

makkelijk en snel proces

Product was naar omschrijving, en lag de volgende dag al op de deurmat.

Super service!

Ik heb geen zin om een heel verhaal te tikken

Viel tegen

Volgens de site zou oude tv meegenomen worden. Daarom koos ik voor Coolblue. De nieuwe tv werd bezorgd door Postnl, maar zij namen de oude tv niet mee. Nu moet ik die alsnog zelf af gaan voeren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Of website aanpassen of doen wat op de website staat.

Vriendelijke bezorger!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Beloofd volgende dag in huis. Vrijdag besteld dinsdag pas in huis.

Iedere dag een mail dat het weer later komt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet toezeggen voor 11 uur besteld volgende dag in huis.

Krzysztof

professionele en snelle service

Coolblue warm aanbevolen

Wat je zoekt is makkelijk te vinden en te bestellen. En nog eens snel bezorgd, zelfs op zondag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Topservice door kundige en welwillende mensen!!

Ik heb een horloge besteld via de site en laten leveren bij de vestiging in Hengelo (OV). Dit model was nog niet beschikbaar in de winkel maar de medewerker nam de tijd om al mijn vragen die ik nog had te beantwoorden en samen met mij op te zoeken online. Wordt enorm gewaardeerd. En inmiddels ruim een week een heel erg tevreden gebruiker van het horloge.

Besteld en prima ontvangen

Zeer goed ervaren bestelde tv, werd bezorgd en in huiskamer afgeleverd en oude tv meegenomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Duidelijke site en uitstekende levering

Oude tv ging op zaterdagavond laat kapot. 5 voor 12 in de avond nieuwe besteld middels de heldere uitleg over je wensen op de site. Volgende ochtend stond de Coolblue bus om 11 uur voor de deur. Tja, wat wil je nog meer. Ik kan niet anders dan een maximale score geven in de beoordeling over Coolblue. Misschien niet de voordeligste maar wel de beste.

word ik blij van

vriendelijk en behulpzaam geholpen

Volgende dag in huis

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering niet op het tijdslot dat was aangegeven

Had betaald voor een levering op maandag 30 september tussen 17.30-21.30. Levering kwam de zondag ervoor. Door nachtdienst toch wakker geworden.

Bijzonder snelle levering

Ik vind het geweldig, dat er zo'n snelle levering mogelijk is.

Goede klantenservice

Het vertrouwen is erg hoog omdat je weet dat als er iets mis mocht zijn je geholpen wordt op een nette manier.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een wat duidelijkere gebruiksaanwijzing, waarin duidelijk staat hoe je de deur van links naar recht moet opbouwen. Er stond nu niets over in de gebruiksaanwijzing behalve een plaatje van een mannetje met een laptop voor zich, wat dus een aanwijzing is, dat je dit op internet zou moeten kunnen vinden, maar dat is mij niet gelukt.

Supergoede

Goede communicatie en bezorging. Top geregeld!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Uitzoeken via internet en ophalen op afhaalpunt

Dit is zo fijn, geen wachttijden, voldoende (gratis) parkeerplaatsen en als je wilt krijg je nog uitleg.

Duidelijk en transparant.

Snelle afhandeling van bestelling. Betaling en terugkoppeling daarvan correct. Leveren en duiding van leveren prima.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN