Nieuwe televisie besteld op zaterdagavond, de volgende dag om 15 uur bezorgd door een hele vlotte jongeman! Daarnaast zijn we te spreken over de extra garantiejaren voor een schappelijke prijs die we konden aanschaffen voor onze tv.
Absolute aanrader voor aankoop laptops en computers
Our order arrived the next day with no problem, the tracking updates were also very accurate
Snelle levering en goederen naar waarde
Ik ga voor elke grotere aanschaf standaard naar Coolblue. Omdat ze de klant voorop stellen, en dat merk je dan ook online of in de winkel. Top!
Goed en snel
Bestelling al een week onderweg, wordt niet geleverd door PostNL. Geen oplossing vanuit Coolblue, kan alleen maar onderzoek opgestart worden bij PostNL en dan maar hopen dat het pakket boven water komt en het betaalde bedrag wordt teruggestort… maar dat is voor nu geen oplossing. Het bestelde artikel was snel nodig, daarom gekozen voor Coolblue met levering de volgende dag…..
Beste Karin, We begrijpen dat het erg frustrerend is dat je bestelling al zo lang onderweg is en nog niet is geleverd. Het lijkt erop dat je pakket mogelijk zelfs vermist is, wat uiteraard niet de service is die je van ons verwacht. Om dit snel op te lossen, hebben we je zojuist een formulier per e-mail gestuurd. Als je dit formulier vandaag ingevuld naar ons terugstuurt, zorgen wij ervoor dat je morgen alsnog de nieuwe iPad met Pencil ontvangt. We hopen dat dit je situatie verhelpt en dat je alsnog snel kunt genieten van je bestelling. Met vriendelijke groet, Coolblue
Snel en correct
de ene dag besteld en de anderdaags in huis en op tijd.
na de mail dat de levering vertraagd is er nog steeds niets geleverd er is alle tijden iemand thuis
Beste Henk, Wat balen dat je jouw nieuwe magnetron nog niet hebt mogen ontvangen. Na onderzoek zien we dat deze vertraagd zijn bij de vervoerder en mogelijk zelfs vermist. Om die reden gaan we het voor je oplossen. Zojuist heb je dan ook een e-mail ontvangen met een formulier. Deze kun je invullen en terugsturen per mail. Zodra we deze vandaag nog ontvangen zul je morgen een nieuwe magnetron geleverd krijgen! Met vriendelijke groet, Coolblue
Gemakkelijk te vinden product met een goede marktconforme prijs gevolgd door een snelle levering de volgende dag
Goede service, met een glimlach inderdaad. Persoonlijke benadering en snelle levering.
Duidelijke website.Pakketje bij afhaalpunt laten bezorgen.Je krijgt bericht als het afgeleverd is,en makkelijk met I-Deal betalen.En ook heel belangrijk, betrouwbaar.
Verkoper heeft netjes gehandeld en ook uitgebreid verteld over mijn aankoop
Makkelijk snel bestellen En snel geleverd
Jammer de post nl het pakket kwijt is
Levering niet op tijd
Beste Sjaak, Wat balen dat jouw nieuwe stofzuiger 2 dagen vertraagd waren. Helaas waren ze optijd bij PostNL aangekomen maar hebben ze alsnog vertraging opgelopen. Onze excuses dan ook voor de vertraging. Om de pijn wat te verzachten hebben we een voucher van €25,- op jouw account gezet. Deze is in te zetten bij een volgende bestelling waar we hopelijk de glimlach terug op jouw gezicht kunnen toveren. Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik heb een heel goed gevoel over coolblue.
Product is prima maar in de winkel afhalen duurt echt te lang. Half uur staan te wachten omdat mensen voor mij advies wilde hebben. Prima maar richt dan een afhaalbalie in voor alle producten, dicht bij het magazijn.
omdat de koelkast niet de volgende dag bezorgd kon worden hebben wij de gehele inhoud weg moeten gooien en alles opnieuw moeten kopen. Toen de koelkast bezorgd werd hebben wij een zeer goede ervaring gehad. Supper goede services en geen moeite was te veel. chapeau voor de bezorgers van Coolblue.
Service met een glimlach en alles snel geregeld.
Besteld, op afspraak geleverd en aangesloten, Dikke merci !!!!
Op zoek naar een robotstofzuiger kwam ik uiteindelijk bij Coolblue terecht. Na mij verdiept te hebben in de specificaties van een robot in het algemeen las ik op de Coolblue site over de Eufy X10 Pro Omni. Dit product was "Coolblue's KEUZE" en had alle specificaties die ik van een robotstofzuiger verwachte en meer (!). Op vrijdagmiddag besteld en de levering was supersnel (volgende dag). We hebben het meteen uitgeprobeerd op zaterdag, zondag en vandaag en het bevalt uitstekend. Natuurlijk was er ook een model wat 2x zo duur is maar de score is hetzelfde (9,4/10). Ik vond geen significante verschillen, daarom de Eufy X10 Pro Omni gekocht. Van harte aanbevolen. Alle punten bij de reviews kloppen en dat is best wel uniek. Nb. het meer dan 2x zo dure model heeft geen Afgrondsensoren (Afgrondsensoren voorkomen dat de robotstofzuiger van de trap valt.). Wel iets om rekening mee te houden!
Wat men zegt doen ze.
In de winkel in Haarlem prima voorlichting gehad over de aan te schaffen printer.