Laptop is net binnen, dankzij de goede website kon ik relijk gemakkelijk kiezen. Geleverd binnen een dag op mijn gewenste tijd. De laptop was in mum van tijd voorzien van mijn instellingen. Ik kan er al mee werken!
Makkelijk bestellen op de website. Praktische uitleg over producten. Klantgericht en klantvriendelijk geholpen.
Zeer ruime winkel, goed verlicht, maar ik kwam alleen om een kleine bestelling af te halen die klaarlag achter een deur. Moest 25 minuten staan wachten tot 3 of 4 klanten hun aankoopoverleg hadden afgerond. Om mijn aankoop af te halen, moest ik staan wachten tot zij klaar waren voor een besluit. Een HP medewerker in de winkel had al die tijd niets te doen, ik ook niet. Dat proces moet beter kunnen, leg de bestelde aankoop klaar in een afhaalvak wat ik zelf kan openen. Ik bedenk me wel twee keer voor ik weer iets online bestel, dat is beter denk ik.
Hi Mattias, Dankjewel voor het plaatsen van je review. Jammer om te lezen dat je winkelervaring niet het beste was. We kunnen ons voorstellen dat lang moeten wachten voor afhalen in de winkel niet ideaal is. We hebben de feedback dan ook op de juiste plekken doorgegeven zodat we kunnen kijken of we ook dit proces kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Mooi op tijd bezorgd.
Makkelijk bestellen , handig dat je afleverdag kunt kiezen, tijd van aflevering krijg je later dan 00:00 uur dat was nu niet erg want had vrije dag ,of je een dagdeel kunt invoeren heb ik niet op gelet omdat het me niet uitmaakte . Het werd keurig bezorgd,vriendelijke mensen en oude appraat werd meegenomen .
Snelle levering Goed bereik en contact met de klantenservice.
donderdag besteld, vrijdag in huis op de aangegeven tijd. verpakking goed in orde
Goede ervaring met Coolblue. Eenvoudig bestellen online en de volgende ochtend afgeleverd. Makkelijker kan bijna niet. Zeker aan te bevelen.
Een Lenovo laptop gekocht komt thuis en gelijk installeren maar hij liep vast dacht ik. Kon niet meer op volgende klikken ik gelijk terug naar de winkel in Nijmegen bij de afdeling service werd ik snel en duidelijk geholpen met het gevolg mijn laptop draait super. Een klant 100% tevreden toppy
Netjes en snel bezorgd. netjes op de hoogte gehouden wanneer de bestelling kwam.
Ik bestel een tweede kans artikel en betaal extra voor een nette onbeschadigde doos. Ik kon dus ook kiezen voor 2e kans met beschadigde doos. Wat krijg ik geleverd, De zeer beschadigde doos, Voortaan graag beter opletten.
Beste Robert, Bedankt voor je review! Wanneer je een tweedekans product besteld wil je uiteraard wel het product ontvangen waar je voor hebt gekozen. Mocht je dus inderdaad de verkeerde hebben ontvangen dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice voor een oplossing. We kunnen de producten dan eventueel voor je omruilen als de andere tweedekans nog beschikbaar is. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Coolblue geeft fantastische service en de grappigste (bevestigings)mails ever!
Jammer dat ze me niet geadviseerd om ook teven een oplader bij te doen en dan nog bijna 29,00 kwijt was voor een dure iPad terwijl ik dat gevraag heb
Gekocht: inbouwoven met inbouwservice. hiervoor zijn er 5x bezorg/ophaaldiensten aan de deur geweest in 4 dagen. Tot 2x toe een nieuwe oven gebracht en gelijk de vorige nieuwe weer opgehaald. De bezorgers/installateurs en personeel aan de telefoon waren zeer vriendelijk. Administratie is heel slecht. Ik ben verplicht 1 ster te geven, maar dat is al te veel
Beste A. Douw-van Teijlingen, Dankjewel voor het plaatsen van je review. Reviews zoals die van jou zijn erg belangrijk voor ons zodat we onze service continue kunnen verbeteren. We vinden het dan ook erg spijtig om te lezen dat het met de levering van je inbouwoven zo vaak mis is gelopen. Uiteraard zetten we de feedback door naar de desbetreffende afdelingen zodat hiervan geleerd kan worden. Mocht er nog iets spaak zijn gelopen, neem dan zeker contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Heb een Apple TV besteld bij cool blue, de volgende dag (avond) stond de bezorger voor de deur en was druk in de auto aan het zoeken tussen alle pakketjes. Wat bleek de bezorger kon het pakketje niet vinden, ik was inmiddels naar buiten gegaan en de bezorger stak zijn handen in de lucht om mij zo kenbaar te maken dat hij het pakketje niet vinden kon. Hierna reed de bezorger weg. Van Cool Blue ontvang ik een mail met de tekst , HELAAS WAS U NIET THUIS nu kunt u morgen het pakket afhalen op de volgende adressen. Cool Blue had een bericht moeten mailen met , helaas is uw pakket zoek geraakt, wij gaan dit zo snel als mogelijk voor u oplossen.
Beste Rob, Bedankt voor je review. We kunnen ons voorstellen dat je wel graag de juiste berichtgeving ontvangt. De mails die je ontvangt met betrekking tot je bezorging worden automatisch opgesteld op basis van wat de bezorger aangeeft in zijn handcomputer. We sturen je dus niet bewust onjuiste berichtgevingen. Uiteraard geven we de feedback wel door aan de bezorger zodat deze ook weet voor een volgende keer dat er een andere status aangeklikt moet worden. Wat betreft je pakketje, we zien dat deze inmiddels is opgehaald bij het pakket punt. Mocht er nog iets mis zijn dan willen we je vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Wordt snel verzonden alleen Post.nl kon dit niet waarmaken en deed er langer over dan Coolblue doet beloven. Zwakke punt is dus de bezorgdienst.
Lekker op tijd geleverd
Dinsdag zou het produkt bezorgd worden, en de track-and-trace van Post.nl stond de hele dag op ‘wordt vandaag bezorgd’ bij een afhaalpunt, maar het afhaalpunt sloot om 18 uur en pas ‘s avonds rond 22:00 verscheen er een bericht van vertraging. De volgende dag, woensdag, ging het net zo. Donderdag leek het ook zo te gaan: de track-and-trace bleef maar aangeven dat er later vandaag een afhaaltijdstip zou volgen. Tot ik rond 1 uur ontdekte dat er een mail was dat het klaarlag, al vanaf half 12. Het produkt zelf was prima, info van Coolblue wel goed, behalve dan dat ze niet op de site vermelden dat je niet op tijdige bezorging kunt rekenen met Post.nl.
Diepvries is netjes afgeleverd. Goede communicatie over levering. Minpuntje is wel, dat je 25 euro moet betalen om - diepvries uit te laten pakken en verpakkingsmateriaal mee terug te laten nemen. - de diepvries op de juiste plaats (gelijkvloers) te laten plaatsen En dat voor een diepvries van meer dan 1000 euro
Onze ijskast op de camping ging kapot en bij Coolblue een nieuwe besteld. Inderdaad de volgende dag geleverd en tot in de voortent van onze caravan gebracht. De oude volgens afspraak meegenomen. Alles top dus.
Duidelijk verhaal
Goed geholpen.
Hele vriendelijke, meedenkende jongeman Die ons heeft geholpen .
Bij coolblue besteld omdat ik het de volgende dag binnen zou krijgen. Het pakket was idd de volgende dag geleverd alleen met totaal de verkeerde producten. Bellen met de klantenservice waar ik te horen kreeg dat ik foto’s moest maken van de doos en de producten dat moest mailen en dan zou ik binnen 5 dagen bericht krijgen. Toen ik vroeg of ze me de juiste producten wilde sturen kon dat niet en moet ik dus 5 dagen wachten terwijl ik de producten nodig had. Beetje vreemd als de fout bij jullie ligt.
Beste Tamara, Dankjewel voor het plaatsen van je review. We kunnen goed begrijpen dat het vervelend is als je de verkeerde producten ontvangt. In dit soort gevallen moeten we altijd onderzoeken waar het verkeerd is gelopen en hoe het kan dat je de verkeerde producten hebt ontvangen. Daarnaast kunnen we ook pas de juiste producten versturen wanneer de oude producten binnen zijn. We gaan er uiteraard voor zorgen dat de afhandeling snel is, zodat je zo snel mogelijk de juiste producten in huis hebt. Met vriendelijke groet, Coolblue.