Bestellen, direct ophalen, prettige ontvangst, relevante informatie en thuis er gelijk mee aan de slag.
Prima service en vriendelijke uitleg
Installatie lukt niet. Valt tegen. Hulp.op papier slaat nergens op.
Beste, Dankjewel voor het plaatsen van je review. Wat vervelend om te lezen dat je er niet uitkomt met de installatie van de printer. Wij weten niet specifiek wat voor soort handleiding de fabrikant toevoegt aan de doos van het product omdat deze uiteraard gesloten bij ons binnenkomen. Soms kan het voorkomen dat de handleiding die er vanuit de fabriek wordt bijgevoegd te summier is om dit goed te begrijpen. Om die reden hebben wij op onze productpagina's de uitgebreide handleiding altijd toegevoegd staan. Je vindt deze op de volgende pagina: https://www.coolblue.nl/product/834433/canon-pixma-ts5150-zwart.html Ook zitten onze klantenservice medewerkers voor je klaar om je te helpen met de installatie. Je kunt altijd contact met ons opnemen, zodat een medewerker dit met je kunt nalopen en je zo kan assisteren bij de installatie. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Coolblue doet alles met een glimlach, zo ook de vriendelijke jongeman die met zijn Coolblue bakfiets mijn bestelde HP Chromebook kwam afleveren. Waarom Professioneel in de aanhef? Dat blijkt uit de logistieke afhandeling ook voor de klant: Uitstekende berichtgeving over de voortgang van de bestelling tot het informeren over het tijdstip van levering, zowel per email als sms. Super!
Hele fijne snelle tablet
Geweldig geholpen met garantie. Direct iemand aan de lijn. Keurig te woord gestaan door iemand met kennis over het product. Duidelijke instructies, binnen een dag ontvangstbevestiging en de volgende dag al een volledig nieuw vervangend product en een mail met gebruiksinstructies. CoolBlue is voor mij echt onderscheidend in service.
Altijd goed advies voor iemand als mij die weinig verstand heeft van hardware. Heel tevreden met mijn aankoop! Snel verzonden, ik had het de dag erna al in huis. Ik koop al jaren bij Coolblue.
Snel bezorgd met de fiets. Heel nauwkeurige aankondigingen qua bezorgtijd, hoefde niet de hele dag thuis zitten wachten zoals bij DHL OF POSTNL!!! Bezorger enorm vriendelijk en vrolijk. Echt super
Ik koop vaak mijn producten bij Coolblue, maar een keuze in de bezorger (PostNL, DHL, etc) zou een welkome aanvulling zijn!
Product was zwaar beschadigd, kapot en onbruikbaar
Beste Rene, Dankjewel voor het plaatsen van je review. Wat vervelend om te lezen dat je product beschadigd is aangekomen! Bij Coolblue doen we altijd ons best om onze producten heel bij je te bezorgen. Helaas is er in dit geval iets misgegaan in het verzendproces waardoor je een beschadigd product hebt ontvangen. Onze excuses voor het ongemak wat dit heeft veroorzaakt! Inmiddels zien we dat de oven is omgeruild voor je. We hopen dan ook dat het nieuwe model wel naar wens is en dat deze zonder schade is afgeleverd. Mocht er toch iets mis zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice zodat we dit voor je kunnen oppakken. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Verder prima afhandeling.
Xx
Ja levering was snel en goed ontvangen. Alleen werken ze allebei niet! Eufy Security Sirene. Heb ondertussen contact met Anker Support en is in behandeling genomen. Begrijp alleen niet dat het gewoon nog verkocht wordt want wat ik kan zien hebben ze allemaal het zelfde probleem. Grt Peet Schouten
Hoi Peet, Dankjewel voor het plaatsen van je review. Wat vervelend dat je nieuwe product niet direct werkt zoals dit hoort! Goed om te lezen dat je inmiddels al contact hebt met de fabrikant om dit werkend te krijgen. Mocht je hier niet uitkomen schroom dan zeker niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We kunnen je dan voorzien van extra ondersteuning, of je eventueel helpen om een ander geschikt product uit te zoeken. Ook hebben we een melding gemaakt om de producten na te gaan en zo te zien of er meer herhaaldelijke problemen zijn met dit product. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Ik kan de artikelen die niet goed zijn binnen 30 dagen retourneren of ruilen
De jongens waren heel snel weer vertrokken niet gewacht op het openen van de doos en na het open van de doos bleek de deur links te open en volgens de advertentie opend deze standaard vanaf rechts! Dat moesten we zelf dus ombouwen geen probleem hoor maar viel wel tegen omdat ik specifiek op de advertentie was afgegaan op rechts open. Het kosten uiteindelijk ook een uurtje om alles om te bouwen.
Ik heb een stofzuiger met een turbo mondstuk. Zeer tevreden over.
Using DHL for delivery of expensive product is a bad idea. DHL often drops products wrong locations and they leave products outside. I was very disappointed.
Hi Andrej, Thank you for posting your review. However, upon investigating your order, we couldn't find anything that went wrong with it, nor do we have an annotation stating that you contacted our customer service with a problem. From what it seems, everything went correct with this order and your product was delivered without any trouble. If you have encountered any trouble during your delivery, please feel free to contact our customer service so we could look into it for you. With friendly regards, Coolblue.
online besteld en perfect geregeld uiterst vriendelijk
Visited the Coolblue shop in Rotterdam and received quick and pleasant service. Special mention to Mart who gave me very good advice on the purchase of a new laptop and explained everything very well. Thanks Mart!
Ik wil vooral een compliment geven over de bezorging. Er wordt goed gecommuniceerd over het tijdstip dat de bezorger langs komt, een paar minuten van te voren word je netjes gebeld. De bezorger was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Kortom, een hele goede service!
Zie oneerwerptekst
Beste Kurt, Dankjewel voor het plaatsen van je review. We zijn meteen in je bestelling gedoken. Echter zien we dat je hier nog niet eerder een melding over hebt gemaakt bij onze klantenservice. Je pakket ligt namelijk inmiddels sinds 16/04 al voor je klaar op een pick-up point van PostNL. De informatie hierover kun je terugzien in de track en trace die je eerder bij je bestelling hebt verkregen. Mocht je er dan toch niet uitkomen, dan raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice zodat je hierbij geholpen kunt worden. Met vriendelijke groet, Coolblue.
's Avonds besteld. Volgende ochtend al bezorgd. De tips die bij het product stonden vermeld hebben ook zeker geholpen!
Het ging eerst goed, ik was erg tevreden over het gesprek met de medewerker van de klantenservice. Maar nu kom ik erachter dat ik toch zelf nog achter mijn bestelling aan moet. De medewerker gaf aan dat de bestelling vandaag geleverd zou worden. Ik zou ook nog een mail ontvangen. Maar die kwam niet. Dus ik heb nu zelf maar ingelogd en zag dat ik het zelf moest afronden. Dat is jammer.
Jammer dat de bezorgers niet het verpakkingsmateriaal meenemen, wat een troep blijft er achter. En heel vervelend dat de hl niet klopt en dat Coolblue mijn probleem niet kan oplossen , zonder dat er een dure reparateur moet langs komen, gewoon doordat er een fout is bij de levering van de afdekplaatjes voor de handgreep. Echt een gemiste kans. Doet visueel afbreuk aan het apparaat.