Top service met snelle levering

Vrijdag besteld, netjes op de hoogte gehouden over de levering. Zaterdagochtend al bezorgd door de vriendelijke jonge man.

Topservice

Uitstekende communicatie en afleverafspraken. Kan niet beter en zeer nette bezorger met bakfiets. Bereid om een praatje te maken. Allemaal vele malen beter dan de bezorgers van andere koeriers. Ik ben zeer tevreden en uitstekend geholpen!

item not delivered

item not delivered

• Would you recommend us? No
  • N/A

Hoe krijg ik mijn € 89 cashback retour !!

Vlotte levering

Snel in huis, helaas kon ik er niets mee dus hij gaat terug

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Deskundig en vriendelijk geholpen in een prettige winkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door !

Product precies zoals gewenst

Goede prijs kwaliteit verhouding en perfecte service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen verbeterpunten

Polite and Fast

Polite,fast knowledgeable and overall amazing customer service in Coolblue Den Haag

• Nope

Rare manier van verkoop

Gekke manier van verkoop. Verplicht een naam opgeven. Ook nog een energie iets proberen aan te smeren. Duurde ook veel te lang.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doe gewoon een anonieme kassa ipv dat iemand mijn naam door de toko roept

Teleurstelling Coolblue Energie

Ik ben al jaren klant van Coolblue energie. Vanaf het begin dat ze op de energiemarkt zitten. Zonnepanelen gekocht bij Coolblue, prima installatie. Helaas krijg ik nu een nieuw energie-aanbod en mag ik €70 terugleverboete per maand betalen. Vorig jaar nog over gesproken met de klantenservice. Toen was de teruglevering boete €7,50, acceptabel. Helaas heb ik nu een aantal keer de klantenservice proberen te bellen maar er wordt niet opgenomen. Tenminste, 10 minuten in de wacht zonder mededeling vind ik dat het tijd wordt om op te hangen. Lijkt erop dat Coolblue Energie stads meer gaat lijken op de stervende energiemaatschappijen zoals HEM e.d. Jammer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eerlijk verhaal en geen absurde prijzen

Puinhoop

Ik heb bij Coolblue een tv inclusief geluidssysteem besteld, met installatie. De levering stond gepland voor afgelopen donderdag. Die dag belde ik om te vragen waar ze bleven, en kreeg te horen dat de tv zogenaamd niet meer leverbaar was. Ik kreeg alternatieven per e-mail, maar deze waren totaal niet vergelijkbaar met wat ik had besteld. Toen ik opnieuw belde, bleek de waarheid anders: de tv wás wel beschikbaar, maar een meebesteld artikel was niet op voorraad, waardoor de hele bestelling automatisch was geannuleerd en opnieuw ingepland moest worden. Maar ik was hier nooit over geïnformeerd. Later die dag keek ik op de website maar er was nog steeds geen wijziging zichtbaar in mijn bestelstatus. Dus ik belde wéér. Toen kreeg ik te horen: “Maak je geen zorgen, alles komt in orde.” Vandaag is het maandag (en ook Pinksteren), en raad eens? Weer fout gegaan. De levering is nu uitgesteld naar volgende week maandag. Inmiddels heb ik al één vrije dag genomen, ben ik 2,5 uur (!) kwijtgeraakt aan bellen met de klantenservice, en heb ik vandaag, een feestdag, thuis moeten blijven terwijl ik andere plannen had. En volgende week moet ik nóg een vrije dag opnemen. Coolblue bood een bon van €50,- aan, maar die heb ik geweigerd omdat het niet voelt als een oprechte compensatie, gezien de frustratie en verloren tijd. Ik heb altijd goede ervaringen gehad met Coolblue, maar dit was ronduit teleurstellend. Slechte communicatie, interne chaos, en totaal geen regie over de bestelling of klantverwachting. Voor mij NOOIT geen Coolblue meer. Erg jammer

Eerste en laatste keer

Eerste keer wat besteld voor pakket nooit aangekomen. Krijg ik te horen dat ik tien werkdagen moet wachten tot ze met een oplossing komen….dan geef ik aan dat ik het product sws niet meer wil omdat het een spoedgeval was word er ook niet naar een andere oplossing gekeken.. nooit meer coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eigen bezorgers gebruiken want DHL belazerd altijd de boel

Snel en netjes geleverd

Prima ervaring nooit iets raars meegemaakt.

Excellent

Op tijd, zoals afgesproken

Snel besteld snel Geleverd

Donderdag bestelde ik een switch 2 die oppeens beschikbaar was en vrijdag had ik hem in mijn handen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Minder dhl gebruiken

Probleemloos

Simpel bestelproces. Scherp geprijsd. Snelle levering.

teleurstelling

ik had haast en wilde niet in de winkel gaan shoppen. om geen tijdverlies op te lopen mijn Samsung S24 netjes online besteld voor pick up in winkel Amterdam Zuid. Bij ophalen moest ik 20 min wachten.... 3 medewerkers waarvan er 2 ruim 10 tot 20 min deden om advies te geven aan twijfelende klanten uit India. hierdoor was maar 1 arme meid echt aan het werk. vindt dit eigenlijk niet kunnen je kiest niets voor niets voor pick up om snel weer weg te zijn. voedt de 2 andere medewerkers ook kortzichtig omdat ze lak hadden aan de lange rij en iedereen inc hun enige collega lieten stikken. ervaring was dus teleurstellend. zo mooi winkel. zo alles ingericht om snelle pick up te doen maar alles teniet wordt gedaan door werkwijze van deze 2 medewerkers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ja lees mijn feedback

Zeer goede ervaringen

Meestal cool soms blue!

Overal goede ervaringen met coolblue daarom mijn nummer 1 store fysiek en meestal ook online. Niet altijd goedkoopste, maar doordat ze fysieke winkels hebben en goede it systemen heb je de voordeel van online en gelijk je product kunnen ophalen. Verder zijn ze de laatste jaren klant gerichter geworden. Toppers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nu niet

snelle levering en keurige uitleg

klantvriendelijke bediening en ook kennis van zaken over nieuwe PC

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Verzekering reactie onjuist protest of bezwaar niet mogelijk

Verzekering tegen vallen en dan afgewezen claim tegen vallen wordt een radar item, groet Jan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doe wat je zegt!

Ik kreeg totaal verkeerde production geleverd

In plaats van elektrische tandenborstels kreeg ik rook detectoren geleverd. Dit gaf een hoop extra gedoe.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? gelijk de juiste producten opsturen en niet wachten op retour product

Snel en perfect

S'avonds besteld, en de volgende dag al in huis. Oude apparaat netjes meegenomen, prima snelle en correcte service. Erg tevreden!

Zoals gewoonlijk goed product

Snel bezorgd en voldoet aan de verwachting.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Normaal gesproken goede service nu voor mijn gevoel niet

Ik kwam mijn Switch 2 (met code) ophalen, de verkoper had er alleen niet al teveel zin in geloof ik, na het riedeltje of ik extra spullen voor de switch wilde kon ik afrekenen. Echter was de seal van de switch al verbroken zag ik toen ik deze na het afrekenen in ontvangst nam. Dit vond ik niet echt prettig en vroeg dus of ik er een zonder verbroken seal kon krijgen. Voor mij persoonlijk al een hele opgave om het uberhaubt te vragen. Deze verkoper vond het nodig om hier een discussie over aan te gaan waarom het niet uit moest maken en bijna alle dozen van de switch 2 een verbroken seal hadden. Ook dat de switch al was afgerekend kon invloed hebben op het feit of ik de Switch nog kon omruilen naar een Switch met ongebroken seal. Uiteindelijk heb ik vriendelijk verzocht of hij nog even kon kijken en kon ik gelukkig een Switch met ongebroken seal krijgen. Dit bedrukte mijn ervaring met het kopen van een nieuwe gameconsole onwijs erg. Normaal gesproken is mijn ervaring bij Coolblue onwijs goed, vandaar dus nog steeds een aanbeveling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet in discussie gaan met de klant?

64 Weena

Rotterdam 3012 CN