Good phone advice on tv ‘beugel’ Recommendations for all budgets and qualities sent Orders and arrived within a day or 2. Thank you
Soepel, prettig en persoonlijk.
Heb muis besteld en volgende dag in huis,is een pluim waard
Alles geweldig vrrlopen
Zondagavond besteld, maandag om 13.30 geleverd
Hele fijne ervaring altijd!
Ik ontvang bij levering een gedeugde vaatwasser. Gebeld naar klanten service en ontvang een mail adres met gegevens. Tot mn teleurstelling is het adtrs onbekend. Graag hulp voor onruiken aub.
Mijn stofzuiger was stuk en heb een compleet nieuwe gekregen. Ik ga vanaf nu altijd bij Coolblue bestellen.
Bestellen, afhalen en service in de winkel verliepen pijlsnel. Prettig en deskundig geholpen.
Nog niets ontvangen
Beste Bert, Dankjewel voor het plaatsen van je review. Wat vervelend dat je bestelling nog niet geleverd zou zijn. We hebben je bestelling er direct bijgepakt en zien echter dat de bestelling zoals afgesproken de volgende dag bij je is geleverd. Dit kun je zelf eventueel ook terugzien in de track en trace die je hebt ontvangen in de verzendbevestiging. Klopt dit niet? Dan raden we je aan om even contact op te nemen met onze klantenservice zodat we hier achteraan kunnen gaan voor je. Met vriendelijke groet, Coolblue.
's avonds laat besteld, de dag erop opgehaald in de winkel. We werden vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Toen we aan de beurt waren werden we vriendelijk geholpen waarbij men alle tijd nam voor eventuele vragen, en we verlieten de winkel met een glimlach.
Ok, nét open, de nieuwe vestiging Coolblue Rotterdam Hoogstraat, welkom geheten bij de computerzuil, maar geen drankje aanbieden, dat zelfs al klaar staat. Ok, ik kom dus een bestelling ophalen..........,het personeel staat gezellig te kletsen, ík sta nog steeds in de wacht voor mijn bestelling........de mevrouw ná mij is het zat, spreekt iemand aan, nee mevrouw, wijzend op de grote display, u bent nog niet aan de beurt, en ík maar wachten....... Na 20 minuten heb ik gevraagd óf het nog lang duurt. Verkoper naar boven...en naar beneden...lag mijn bestelling in de kast achter hem. Misschien iets meer begeleiding nodig van een ervaren verkoper! Jammer, de volgende keer laat ik het wel thuis bezorgen. 83pddkhw
Beste Dorony, Dankjewel voor het plaatsen van je review. Wat leuk dat je bij onze nieuwe winkel bent geweest ondanks dat het geen fijne ervaring was. Het is inderdaad een nieuwe winkel en zo te lezen kunnen we zeker nog wel wat leren van de feedback van onze klanten die de winkel heeft bezocht. We willen je dan ook laten weten dat we je review serieus nemen en aan de slag zullen gaan om de feedback bij de juiste afdeling te bezorgen. Zo worden we elke dag weer een stukje beter! Met vriendelijke groet, Coolblue.
Al jaren klant en bevalt nog steeds prima
Zaterdag iets besteld en zondag in huis!
Ondanks de e-mail dat het product op 23 juli bezorgd was, is dit niet bezorgd.
Beste Paul, Dankjewel voor je review. Wat vervelend om te lezen dat de track en trace, aangeeft dat je pakket bezorgd is terwijl dit niet zo is. Helaas komt dit wel eens voor en moeten wij hiervoor de nodige stappen ondernemen om te achterhalen waar het pakket dan wel geleverd is. We willen je dan ook aanraden om contact op te nemen met onze klantenservice mocht je dit nog niet hebben gedaan, zodat we hier meteen achteraan kunnen gaan voor je! Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik heb via internet een nieuwe pc besteld. Helaas startte de pc niet op en gaf direct een foutmelding. Hiermee naar Coolblue Hengelo gegaan en daar werd ik direct goed geholpen. De defecte pc ingeleverd en er werd een nieuwe pc besteld (dit type was niet in Hengelo op voorraad). Een dag later de nieuwe pc ontvangen en deze werkt nu goed.
snelle reactie en goed geholpen
Bij de bestelling ontbrak een onderdeel. Snel terug gestuurd en snel nieuwe ontvangen.
Snel geleverd. Tijdsvak wordt ingekort naar één uur, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Bezorgers waren erg vriendelijk. Goede service, top!
We zijn prima geholpen en de uitleg was super. Ook de levering van het product was snel en fijn dat ongeveer de tijd wordt gemeld.
Overzichtelijke site, voldoende aanbod, korte levertijd en goede service
Met Coolblue nog nooit problemen gehad en was tot nu toe altijd tevreden. Wat helemaal perfect zou zijn als ze een betrouwbare firma zouden gebruiken voor de verzending van de bestelde artikelen. Post.nl is net een loterij.
Refurbished telefoon besteld. Snelle leveren, op aangegeven dag. En je krijgt wat je besteld. Licht gebruik sporen is ook echt “licht”. Dankjewel