Winkel is netjes en goed georganiseerd. Bent snel aan de beurt en word netjes geholpen.
zie boven
Goed overzicht van producten. Goede filter mogelijkheid. Service na aankoop is ook goed. Gelukkig zelden nodig gehad maar wordt correct afgehandeld. Prijs is niet altijd het meest scherp maar ook voor service mag betaald worden mijn inziens.
Ophalen in winkel na online bestellen gaat prima maar wachten in winkel op iets wat al betaald en uitgezocht is duurt wel lang. Daarnaast verzekering afgesloten. Deze staat wel op rekening maar ik heb geen mail met de voorwaarden en bewijs van de verzekering. Deze zou het ver de mail komen maar niet ontvangen.
Ik bestel er met enige regelmaat. Nooit problemen gehad en in geval van garantie of vragen is de service altijd snel geregeld of beantwoord.
Airfryer besteld, volgende dag al in huis. Topp
Snelle levering volgens afspraak.
Super snelle levering
Dit bedrijf behoort tot de absolute top in SERVICE .
Snel, netjes. Keurig.
Prima informatie over de voorgang van de aflevering. Goede en nuttige gebruikstips veelal in de vorm van filmpjes.
Everything went smoothly, especially compared to other delivery services that could lose you package.
Goede en snelle levering.
Niet geleverd geen track code. Wordt nu onderzocht (= afwachten deze week) daarna zien we verder. 60 % wordt toch nog geleverd...... Das niet hoopgevend
Beste René, Dankjewel voor het plaatsen van je review. Uiteraard staan we open voor alle soorten feedback, zo ook de negatieve. Allereerst willen we je graag geruststellen over het onderzoek wat is ingesteld. Wanneer wij een onderzoek opstarten bij de bezorgpartner, dan kan het inderdaad voorkomen dat een pakket in 60% van de gevallen alsnog geleverd wordt. Vaak gaat het hierbij dan om bijvoorbeeld een sorteerfout waardoor de levering langer duurt. Je hebt echter aangegeven dat je nog geen track en trace hebt ontvangen. Zou je een e-mail willen sturen naar [email protected] met daarin je ordernummer/factuurnummer en een kopie van deze review? Dan kunnen we met een verse set ogen nogmaals naar de situatie kijken. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Prima geregeld keurig gebeld
Met bestellen wordt aangegeven de volgende dag geleverd, in de praktijk duurt dat dus 4 dagen. Ik bestel op basis van het gegeven dat het snel geleverd wordt. Helaas verschuilen ze zich achter derden, waarvan je weet dat deze altijd leverproblemen hebben. Ik bestel niets meer bij coolblue. Ze zijn zeker niet de goedkoopste en de levertijden zijn voor mij geen usp meer.
Beste Remco, Dankjewel voor het plaatsen van je review. Ook van negatieve reviews leren we graag om elke dag een stukje beter te worden. We vinden het dan ook erg spijtig om te lezen dat je pakket zoveel vertraging heeft opgelopen. Zeker gezien het ons 99% van de tijd lukt om een pakket de volgende dag bij je thuis te bezorgen. We willen dan ook graag kijken waar dit fout is gelopen en de juiste stappen ondernemen. Zou je je ordernummer of factuurnummer willen opsturen naar [email protected] samen met een kopie van je review? Dan kijken we ook meteen voor een tegemoetkoming voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Heldere website ook nog even enkele tip bij plaatsen/ installatie/ instellingen. Altijd een fijne ervaring ook in de winkel.
vriendelijke bezorger en op tijd bezorgd
Betrouwbare partner
Goed, snel en vriendlijk.
Goed en snel
Iets besteld en er voor gekozen dit in de winkel op te halen en te betalen in de winkel. Na een half uur wachten (wel met goede koffie) maar eens een medewerker aangesproken met de vraag hoe lang het nog ging duren... dus die medewerker kijken, blijk ik niet te zijn aangemeld, wat ik toch echt had gedaan, kreeg te zien dat er nog 2 wachtende voor mij waren. Nóg een keer aangemeld en nu stond ik pas achteraan in de wachtrij... even meedenken en gelijk even helpen omdat er kennelijk iets is mis gegaan is er dan niet bij. Na nog eens 20 minuten wachten kon ik eindelijk m'n bestelde artikel in ontvangst nemen en betalen... Het artikel zelf erg blij mee. Zelfs het DHL pickup point bij mijn plaatselijke supermarkt is nog sneller met pakketjes zoeken die ze altijd kwijt zijn in de chaos daar... Jammer dat je bij bestelling plaatsen niet voor een pakket pickup-point of pakketkluis kunt kiezen, dat werkt zo veel makkelijker / beter.
Beste Robin, Dankjewel voor het plaatsen van je review. Dat is tenslotte hoe we onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren! We vinden het dan ook erg spijtig om te lezen dat je zo lang hebt moeten wachten in de winkel, en dat je niet met voorrang werd geholpen nadat ze achter de fout kwamen dat je niet was aangemeld. Uiteraard bespreken wij dit met de betreffende afdelingen om zo weer een beetje beter te worden! Wat betreft het kiezen voor een pakketpunt of een pakketkluis, dit zijn opties die zeker mogelijk zijn en wij dan ook aanbieden. Wanneer je een bestelling plaatst online, dan kun je in het bestellingsproces ervoor kiezen om het te laten afleveren op een pakketpunt of een pakketkluis als deze in je regio aanwezig zijn. Mocht hier je voorkeur naar uit gaan, dan kun je hier in het vervolg voor kiezen zonder extra kosten. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Having the website on English was very helpful Website is very well built and informative Price is fare and promotion is good Delivery was the cherry on top On time Constantly updated Helpful on delivery Couldn’t be happier and definitely coming back for more in the future
This company caters to your needs and experience. I can’t recommend enough