Ondanks wereldwijde storing, geweldige service bij Coolblue te Almere
Ik stond om vijf over tien bij de winkel voor de deur, om mijn product op te halen, maar helaas deuren dicht en twee allervriendelijkste medewerkers buiten voor de deur, met de mededeling dat er door een grote storing de winkel niet open kon. Ook niet voor het afhalen van producten, omdat de storing het volledige computersysteem betrof. De verwachting was om 12:00 wellicht weer open. Wat mij opviel is de rust en beleefdheid, die de werknemers toonden aan de klanten die bij de gesloten deur aankwamen. Zelfs grote mopperaars met veel commentaar werden netjes te woord gestaan. Toen ik om half twaalf weer even langsging (had de hele tijd maar wat door de stad rondgelopen, i.v.m. de grote afstand naar huis), gaf de bedrijfsleider net aan dat hij één computer aan de praat had en dat klanten één voor één naar binnen mochten. Ik werd binnen perfect geholpen en stond een paar minuten later weer buiten met mijn bestelde product.
Mijn complimenten over de zo correcte wijze van werken, ondanks het feit dat ook jullie hier niets aan konden doen.