Altijd weer prima

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima geregeld garantie aanvraag door Coolblue

Na de garantie/reparatie aanvraag product retour gestuurd. Na enkele dagen het bericht we sturen een nieuw exemplaar. Het is alleen jammer dat dit product al eerder onder garantie is geleverd door Coolblue. 2x defect is gegaan na 6 maanden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Lange wachttijd bij ophalen product

Ik heb bijn 40 min. Staan wachten bij de ophaalbalie omdat er door 2 personen niet alleen afhaal producten werden verstrekt, maar ook mensen die iets wilden kopen geholpen werden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een aparte ophaalbalie

Goede service!!

Coolblue top, bezorging niet

Bestellen en product top! Alleen bezorging niet. Heel ergens anders bezorgd. Gelukkig belde het bedrijf waar het was geleverd, anders had ik niet geweten waar het pakketje bezorgd zou zijn. Ben het zelf maar gaan ophalen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorging

ALTIJD GOED !!!!!!

Goede info op de site, normale prijzen (soms zelfs de goedkoopste maar vaak net onder adviesprijs) Snel geleverd en als er onverhoopt eens iets niet goed is word dit zonder gezeur direct geregeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima product, afhalen was een ramp

Afhalen duurde 45 minuten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aparte rij voor afhalen, geen ellenlange praatjes maar gewoon ff doorpakken als het puur afhalen betreft

Tevreden

Ik heb een tweede kans tv gekocht helaas ontbrak het netspanning snoer……heb de oude maar gebruikt….

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien tweede kans spullen beter controleren

Leuke vrolijke bezorger

Bezorger kwam met de fiets, mijn zoontje van 13 zei dat is een vrolijke blije bezorger. Daar wordt ik ook blij van.Zeer positief over deze bezorger

Goede service!

In de avond besteld. Volgende dag in huis. Goede communicatie tussen mij en Coolblue.

Zeer betrouwbare leverancier

Bestellen, betalen en geleverd krijgen in een veilige verpakking met een prima bezorging. Wat wil je nog meer?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eind van de dag besteld en de volgende dag binnen. Dus belofte wordt nageleefd. En dan ook nog goedkoper dan elders.

Duidelijk en snel !

Vlot besteld en vlot en correct geleverd !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Honden hebben een baas Annemijn !!!

Heel behulpzaam

Communicatie was heel goed, mails en telefonisch contact over de levering van de vriezer. Oude vriezer meegenomen, nieuwe alvast uitgepakt en op de plek neergezet. Was een hele kleine beschadiging en kreeg gelijk een korting aangeboden of de optie om het product later alsnog geleverd te krijgen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service in de winkel, slechte administratieve afhandeling

Vanaf dinsdag jl. wacht ik op de toezending van de factuur voor de reparatie van mijn airpod-case. Zou volgens de baliemedewerker na het ophalen van mijn gerepareerde airpod-case per omgaande naar mijn mailbox worden gestuurd. Tot op heden heb ik dus nog steeds geen bewijs van betaling en dus ook geen garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Betrouwbaar.

Betrouwbaar, en dat is veel waard.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Uiteindelijk zeer goed geslaagd

Zolang de laatste prijs bij coolblue is zal ik altijd voor coolblue kiezen als het prijs verschil niet te groot is zal ik nog steeds de zelfde keuze maken. Dit wegens de goede Service en altijd bereikbaar voor voor vragen of klachten. Mijn laatste aankoop was niet helemaal perfect maar werd met goed afgehandeld. Heb een Philips Airfryer gekocht was een tweedekans en er stond bij dat die gecheckt was enneigelijk als nieuw verstuurd zal worden. Maar helaas zaten er nog kruimels in en haren op. Dus toch even gebeld dat dit eigenlijk niet kon maar werd meteen goed geholpen en kreeg de keuze om hem terug te sturen of een gedeelte van de aankoop terug. Aangezien we de Airfryer graag wouden hebben is er gekozen voor wat geld terug en dat we hem zelf goed schoonmaken. Erg fijn dat er meet gedacht wordt om een goede oplossing te vinden voor de klant.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Soms scherpe prijzen vergeleken met de concurrent.

Verzendoos 3x de doos van koffiezetapparaat!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kleinere doos gebruiken

alles klopt

boven verwachting

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Super 's-avonds besteld, volgende dag in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima, een 10 min (zie kleine details hieronder))

Je krijgt wat je wil, op het moment dat je wil, voor de prijs die je wil. In de winkel word je vlot en adequaat geholpen (zowel advies als bestellen).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tweede kans ook via de winkel; iets duidelijker over uitlopende artikelen: roeimachines / vrijstaande vaatwassers ?

Fijne service

Zie boven

Snel

Zelfs met een besteldienst die met ernstige vertraging te kampen had, wil ik toch de snelheid van levering roemen. Want ondanks de fikse vertraging toch binnen 24 uur geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Qua toetsenborden had het assortiment wat uitgebreider kunnen zijn, maar was beslist voldoende. Filter op multimedia voorzieningen had handig geweest

Goede en snelle service!

Goed.