Wordt altijd snel geleverd

Snelle levering en goed spul

Gewoon goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zo doorgaan

snelle en goede levering

Er werd vlak voor tijd (15 min.) gebeld dat ze eraan kwamen. De droger werd ook goed afgeleverd en er werd zelfs aangeboden het nog uit te pakken. Ook nog de info oven ruilen als het apparaat evt. niet bevalt. Keurige afhandeling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

snel geleverd, helaas moet het apparaat geruild

wij kregen snel de 6 laden viezer geleverd, maar helaas hij blijft piepen, recetten helpt niet, dus bood de klantenservice aan hem om te ruilen en dat gebeurd ook binnen een dag. dus we hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Order lost - no action taken from Coolblue

I ordered a laptop from Coolblue to be delivered to my home almost three weeks ago now. The next day I stayed at home waiting for the delivery, only to get a "your order was delivered" email while a) my order wasn't delivered and b) the carrier didn't even drive by my house. I reached out to Coolblue and nothing has been done, other than asking me to wait. This is unacceptable for a pricey purchase like a laptop. Send me a new laptop and deal with the carrier separately. Very, very poor service.

• Would you recommend us? No
  • Fix your "lost orders" system to favor the customer. This is terrible. Send your packages WITH INSURANCE and request signature from the recipient on delivery.

Uitstekende service en nazorg

Besteld op zaterdag, gekozen voor aflevering op maandag. Stonden netjes op tijd voor de deur en werd met mijn voornaam aangesproken door de bezorger. Eindelijk een bedrijf dat klanten snapt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel netjes. Zelfs nazorg na bestelling

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Lange wachttijden in de winkel

Ik kwam een gereserveerd product ophalen en moest ongeveer een half uur wachten voordat ik aan de beurt was. Dit had ik niet verwacht op een maandagmiddag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij afhaalorders verwacht je een snelle afhandeling.

prima service met een goed product.

Aangekondigde levertijd klopte precies. Het product zat goed verpakt en deed aan alle verwachtingen. k gebruik al 12 jaar een Senseo-apparaat voor mijn dagelijkse bakkie koffie.

Zeer behulpzaam en klantgericht

Mijn tv ging voor de tweede keer kapot en ik kreeg weer een andere. Dit keer een heel ander type omdat de vorige wederom niet goed werd bevonden. Zonder gedoe werd ik vlot en vriendelijk geholpen aan een oplossing. Heel fijn. Ook fijn om een verzekering te hebben vind ik.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik was niet thuis op moment bezorging, werd keurig gebeld en pakket is op mijn verzoek bij de buren bezorgd. Super weer!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Item besteld en de dag erna werd er bezorgd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Top website, super overzichtelijk! Keuze snel gemaakt door de handige vergelijkingstool en filters. Ook nog eens binnen 24 uur geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle bezorging en makkelijk te bestellen.

Goed product. Al vind ik het wel raar dat ze een abnormaal laag gewicht adviseren als ideaal gewicht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prettige handreikingen om tot een goede keuze en tot ingebruikname te komen.

In het verwarrende geheel om tot een juiste keuze te komen voor de aanschaf van een tablet is de site van Coolblue zeer helpend. Prettig dat er na aanschaf ook een hulp is om de installatie stap voor stap te beschrijven. Zeer klant- en gebruiksvriendelijk.

Prima geregeld en super snel

Prima geregeld en super snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Prima de Luxe

Gunstige prijs, snelle en correcte levering

geweldig en snel

snel en geweldig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Heb snel gevonden wat ik zocht.

Met Coolblue ben ik wel tevreden. Ecter totaal niet met de bezorger PostNL. Ik heb tijdens de bestelling gevraagd om ‘s-avonds te bezorgen. Tot twee keer (14 en 15 juli) heeft Post NL toegezegd binnen een bepaald tijdstip te bezorgen. Uiteindelijk laat PostNL de bestelling ongevraagd bij een afhaalpunt bezorgen. Ik moet de bestelling van Coolblue dus binnenkort zelf ophalen. Zeer teleurstellend!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorgdiensten evalueren op nakoming van afspraken.

Goed service

Duidelijke website Anders!!!! Helemaal goed!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niente

Snelle levering!!!!!

Scherpe prijzen en snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Plak een sticker breekbaar op de overdoos zeker met het verzenden van een laptop. De bezorger liet de doos bijna vallen. Omdat hij de doos zeer onhandig beet had.

Snelle service Na kopen van radio kreeg ik nog informatie en uitleg over de werking

Alles precies zoals afgesproken

Goed product. Snelle levering. Vriendelijke vezorgers.

Heel fijn

Snel verzend,goed ingekakt