In de middag 32GB DDR4 RAM geheugen besteld. Deze werd netjes de volgende ochtend geleverd. Eenvoudig zelf te instaleren in de laptop en deze werkt weer fantastisch.
Jullie blijven een fijne webwinkel met prima service. En ook leuke prijzen, door de tweedekans producten. Alleen jammer dat de beloofde bezorgdag niet lukte. Maar daarover werd ik netjes geïnformeerd.
de bestelde printer was ok, maar niet aan te sluiten op een netwerkkabel daarvoor klantenservice gebeld. medewerker, en ook ik, begreep niet welke kabel benodigd was. Hij zou wat suggesties (foto's) toesturen zodat ik in een lokale winkel de juiste kabel(s) kopen. Nooit iets ontvangen en niets meer gehoord
Beste Paul, Oei, wat jammer dat je niets meer van ons hebt gehoord over welke kabel je nodig hebt! Dit hebben we meteen voor je uitgezocht. De kabel die jij nodig hebt om de printer bedraad te gebruiken is een: USB-B kabel, te herkennen aan een bijna vierkante poort. Deze hebben wij helaas niet zelf in het assortiment, maar kun je vast wel bij andere winkels halen. Hopelijk hebben we je hiermee geholpen en kun je snel optimaal gebruikmaken van de printer. Met vriendelijke groet, Coolblue
Snelle en vriendelijke bezorging, goed product!
Waren eerder ,maar vondt ze gehaast .Had graag meer uiteg gehad over de fresch zone laden .En koelkast zelf op zn plaats moeten zetten .Na inruimen kwam ik erachter dat hij niet waterpas staat .Moet dus weer een x alles eruit . Jammer heb eerder bij jullie besteld ging met meer geduld
Levering binnen 24 uur. Keurig ingepakt. Goede producten
En heb het nog niet binnen Ik gaf toestemming om bij de voordeur neer te zetten wat elke bezorgdienst doet en mijnheer weigerde Wanneer krijg ik het hoesje opnieuw????
Beste Jolanda, Wat jammer dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Jouw pakketje werd bezorgd door onze eigen CoolblueFietst bezorging. Wij willen zeker weten dat het pakketje bij jou aankomt, daarom zullen wij het pakketje nooit onbeheerd achterlaten. Als je niet thuis bent dan proberen we het bij de buren. Als de buren niet thuis zijn, krijg je een e-mail om een nieuwe bezorgdag te kiezen. Hopelijk heb je snel het hoesje alsnog snel in huis! Met vriendelijke groet, Coolblue
Duidelijke product omschrijving en snelle verzending en ontvangst.
Een wasdroger bestellen en dan een wasmachine inladen. En dan nog schrijven onthaal je bezorger feestelijk men confetie of hang slingers op. Zorg er maar eerst voor dat je de juiste product gaat leveren. EN NU MAAR HOPEN DAT HET TERUG STORTEN VAN HET GELD WEL GOED GAAT
Beste Dennis, Wat vervelend dat we per ongeluk met een verkeerde machine voor je deur stonden! Sorry hiervoor, we begrijpen natuurlijk dat dit enorm balen is. Als je ervoor kiest om het aankoopbedrag terug te krijgen dan wordt dit automatisch naar je teruggestort als de machine weer bij ons is aangekomen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alsnog het juiste model te ontvangen. Neem hiervoor dan contact op met onze klantenservice. Hopelijk kunnen we je de volgende keer wel weer een glimlach bezorgen! Met vriendelijke groet, Coolblue
Supersnel, goede levering.
Product besteld en volgende ochtend vroeg opgehaald(denk 2 minuten wachten)
Ik heb op donderdagmiddag een elektrische tandenborstel besteld en die zou vrijdag geleverd worden. Ik kreeg een mail dat de bestelling was vertraagd maar op zaterdag is het weer niet bezorgd. Ik had beter wat meer geld uit kunnen geven en dan had ik nu kunnen poetsen.
Beste Jantine, Wat jammer om te horen dat je al een paar dagen wacht op je bestelling. We kunnen het ons voorstellen dat het zeker niet fijn is om zo lang op je pakketje te wachten. Onze oprechte excuses hiervoor. Uiteraard doen we ons best om alle bestellingen op tijd te bezorgen, helaas lukt dit niet altijd. Gelukkig zien we dat de bestelling toch uiteindelijk is geleverd. We wensen jou een hele stralende glimlach toe met de nieuwe tandenborstel! Met vriendelijke groet, Coolblue
Zoals altijd super tevreden; snelle reactie; snel geleverd; Mooi product!
Je kunt er altijd van op aan dat het de volgende dag wordt geleverd.
Coolblue doet wat het belooft. De wat grotere apparaten bestel ik altijd bij Coolblue omdat het stipt geleverd wordt. Er wordt ook niet moeilijk gedaan als er iets mankeert, alhoewel dat zelden het geval is. Als Coolblue zelf bezorgt is het personeel altijd correct.
Jammer dat Prime en HBO Max niet als app op de TV zit.
Bestel proces is in orde, alleen de volgende dag leveren kan niet gegarandeerd worden omdat het bij PostNL met regelmaat niet goed gaat. Zo ook in dit geval. Volgende keer als ik iets de volgende dag nodig heb kan ik het beter in een winkel gaan halen.
Good selection of products and user-friendly website. Ordered one day, and had my order delivered the next!
Telefoon besteld met hoesje en beschermglas Hoesje verkeerde maat, heb tot nu toe niemand kunnen bereiken. Balen nu weet op de fiets naar nijmegen
Beste Margo, Je hebt per ongeluk een verkeerde maat hoesje besteld, dat kan gebeuren natuurlijk! Gelukkig is het aanmelden van een retour eenvoudig zelf te doen via onze app of via onze website. Log dan in op jouw account en ga dan naar het menu: Retouren en Reparaties, hier kan je een product van jouw bestelling retour aanmelden. Je komt dan op deze webpagina terecht: https://www.coolblue.nl/retouraanvraag. Hopelijk ben je hiermee geholpen en heb je snel een hoesje die wel op jouw nieuwe telefoon past! Met vriendelijke groet, Coolblue
Zeer slechte ervaring met Coolblue. Bij het artikel staat voor 23.59 besteld morgen geleverd maar nu 4 dagen later nog steeds niets geleverd.
Beste Dick, Wat enorm balen dat er iets is misgegaan bij de bezorging van jouw bestelling waardoor je nu langer moet wachten. We doen ons best om alles de volgende dag te bezorgen, helaas was er iets mis gegaan bij onze vervoerder waardoor dit nu niet lukte. Gelukkig zien we dat we er zo snel mogelijk voor hebben gezorgd dat je alsnog je bestelling hebt ontvangen. We wensen je er dan ook heel veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Coolblue
Super snelle levering en goede uitleg over installatie
Op tijd ,zoals afgesproken, het product geleverd.
...
Hier wordt ik vrolijk van, dit zou de standaard moeten zijn! Helaas lijkt het tegendeel waarheid te zijn...
Pakket overdag bezorgd ipv in de avond. Door post gewoon neergezet en nu voor 800 euro spullen zoek. Ze gaan onderzoek doen en ik mag ztlf over 14 dagen terug bellen!
Beste Chantal, We kunnen het ons voorstellen dat het enorm vervelend is dat er iets is mis gegaan met de bezorging van jouw bestelling. Natuurlijk wil jij je bestelling gewoon snel in huis hebben. Om dit voor je op te lossen moeten we een postonderzoek starten met de vervoerder, hier hebben we wel de tijd voor nodig. Dit kan tot maximaal 10 werkdagen duren. Zodra het onderzoek is afgerond nemen we meteen contact met je op. Heel veel bedankt voor je geduld hierin, hopelijk komen we snel bij je terug om dit voor je op te lossen. Met vriendelijke groet, Coolblue