Zoals gewoonlijk prima snelle levering

Snel geleverd en met duidelijke communicatie over dag en tijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product, snel geleverd.

De externe harde schijf donderdag besteld, vrijdag geleverd. En een mooi compact formaat. Handig voor als je op reis gaat!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel tevreden over hoe het bestellen en afleveren in de winkel gaat.

Alles verliep heel vlot. De ene dag besteld en de volgende dag al op kunnen halen in de winkel. De winkel in Breda ziet er fantastisch uit met heel vriendelijk personeel.

Zo snel geweldig

Binnen 12 uur een vriendelijke koerier met mijn pakje top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Mee

Refurbished grasmaaier wordt kapot geleverd

Als ik een refurbished grasmaaier koop met maar 10% korting dan verwacht ik uiteraard dat deze refurbished is en niet onbruikbaar wordt geleverd. Een betere kwaliteits controle op jullie producten voorkomt het onnodig terugsturen van spullen. Los van het feit dat ik weer een week kan wachten op een goede machine! Dus wat dat betreft is dit waardeloos georganiseerd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Goede kwaliteits controle en verwerking van refurbished producten!

hele norse man

Er kwamen twee jongens. Die ene was wel aardig, maar die andere was echt ronduit onaardig. Korte antwoorden, leek wel of hij heel veel haast. Ruw met het verplaatsen van de spullen. Jullie slogan: "Alles met een glimlach" moeten jullie hem toch nog maar eens uitleggen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik had zelf een fout gemaakt met het niet aangeven dat het naar de 4de verdieping moest, op dag van levering contact gehad met de klantenservice en dat is super snel naar de volgende dag omgezet. Jongens die het naar boven hebben getild waren super aardig - al met al stond het binnen 10 minuten boven en netjes afgeregeld.

Vriendelijke en behuplzame bezorgers

Vriendelijke en behuplzame bezorgers,prima service van Coolblue,wordt uitgepakt en op de aangewezen plek geplaatst.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer snel en in goede staat geleverd.

De ps5 controller was snel geleverd en hij was in goede staat. Ik ben erg tevreden met de service.

• N/A

teleurstellend

Teleurstellende ervaring dit keer bij Coolblue! Voor 23.59 uur besteld en morgen in huis gaat niet meer op dus doe niet alsof jullie dat nog kunnen waarmaken! Voor het laten aansluiten van een afwasmachine van Bosch van € 1050,00 moet je meer dan een week wachten. Zolang wil niemand daar op wachten dus ik ook niet. Enige verbetering in de organisatie zou een goed plan zijn en wat je zegt moet je waar kunnen maken!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak waar wat je uitspreekt

Snel en professioneel geholpen

Reparatie iPhone

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Geweldig!

Super snel en een erg vriendelijke fietskoerier. Top.

Snel en deskundig

De bestelling was er volgende dag, op de fiets afgeleverd. Bij een probleem ben ik naar de winkel gegaan en daar werd ik deskundig geholpen want het probleem was snel verholpen. Prima product ( ASUS laptop) voor een aantrekkelijke aanbiedingsprijs. In januari 2014 een ASUS laptop gekocht 17”- 500Gb-I5 voor aanbieding €500 na 5 jaar een SSD geïnstalleerd en nu vanwege Windows 10 een nieuwe gekocht 17”-500Gb-I5. Voor €600 Prima !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Van uitzoeken online tot plaatsen topsevice!

Online een koelvriescombinatie uitgezocht die als extra moet dienen dus gekozen voor een tweedeKans model; op fotos duidelijk waar de lichte schade zit aan de buitenkant, maar hij staat bij ons in het washok dus prima. Nu dus een nieuwe Samsung koelvriezer met dezelfde garantie maar scheelt heel veel geld. Bij leveren duidelijk tijdsaanduiding en de aardige bezorgers hebben hem achterom naar mijn washok gebracht! Super!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle service en een goede prijs voor externe opslag. Niet altijd de goedkoopste maar deze keer wel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De nieuwe laptop was er de volgende dag, netjes volgens afspraak.

Een vriendelijke bezorger bracht de laptop op een prima moment met de fiets.

Behulpzaam personeel.

Behulpzaam personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee.

op tijd en uitstekend

fijne bezorging per bakfiets met een leuk gesprek, aandacht dus van de bezorger voor mij en wederzijds. zo hoort het

• Heb je nog tips of verbeterpunten? neen

Het product dat ik besteld had voldeed niet. Uitgelegd waarom, correct te woord gestaan, gelijk een retourlabel ontvangen. Product geretourneerd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Precies het product waarna ik zocht

Zeer snel en netjes bezorgd

Lekker snel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Probeer maar eens een bestelling te retourneren: dat is gewoon een dag- taak!!

Via de site retourneren kom ik niet uit en na een kwartier in de wacht te hangen was ik het zat. Vior mij geen Cool blue meer als online winkel, dat is bij Bol een stuk beter geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Retourzending via sit beter faciliteren!!!

Duidelijke informatie over bezorging

Bezorging verliep vlot

Super goede service

Behulpzame bezorgers, alles liep volgens afspraak.

Ronduit slechte ervaring door Eufy

Al meerdere keren problemen gehad met Eufy cameras en deurbellen. Bij reparatie moet alles opgestuurd worden ook wanneer er een klein defect is. Dan zit je dus een tijd zonder en de klantenservice kan ook niks voor je betekenen. Zeer ontevreden en raad Eufy producten ten zeerste af. Prijs/kwaliteit verhouding is niet best en de klantenservice van Coolblue kan je ook niet helpen omdat Eufy eist dat alles teruggestuurd wordt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? slechte kwaliteit

64 Weena

Rotterdam 3012 CN