Snel geleverd en met duidelijke communicatie over dag en tijd.
De externe harde schijf donderdag besteld, vrijdag geleverd. En een mooi compact formaat. Handig voor als je op reis gaat!
Alles verliep heel vlot. De ene dag besteld en de volgende dag al op kunnen halen in de winkel. De winkel in Breda ziet er fantastisch uit met heel vriendelijk personeel.
Binnen 12 uur een vriendelijke koerier met mijn pakje top
Als ik een refurbished grasmaaier koop met maar 10% korting dan verwacht ik uiteraard dat deze refurbished is en niet onbruikbaar wordt geleverd. Een betere kwaliteits controle op jullie producten voorkomt het onnodig terugsturen van spullen. Los van het feit dat ik weer een week kan wachten op een goede machine! Dus wat dat betreft is dit waardeloos georganiseerd!
Beste Herko, Oei, wat vervelend dat je een Tweedekans grasmaaier hebt ontvangen met schade! Ondanks dat we zorgvuldig onze producten onderzoeken en testen voordat we deze in de verkoop zetten is dat bij deze grasmaaier niet gelukt. Sorry dat je nu niet meteen het gazon kan maaien. We kunnen het ons voorstellen dat dit enorm vervelend is. We gaan ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk een goedwerkende grasmaaier naar je wordt toegestuurd, je krijgt hierover snel een bericht. Met vriendelijke groet, Coolblue
Er kwamen twee jongens. Die ene was wel aardig, maar die andere was echt ronduit onaardig. Korte antwoorden, leek wel of hij heel veel haast. Ruw met het verplaatsen van de spullen. Jullie slogan: "Alles met een glimlach" moeten jullie hem toch nog maar eens uitleggen.
Beste Coen, Wat enorm balen om te horen dat je niet zo'n fijne ervaring hebt gehad met een van onze bezorgers. Dat is natuurlijk ook niet hoe wij dit graag zien! We doen er natuurlijk alles aan om iedereen een glimlach te bezorgen. We gaan dit dan ook met ons depot onderzoeken om dit nog beter te doen. Hopelijk ben je wel helemaal tevreden met je nieuwe bestelling, we hopen dat je er nog jaren plezier van hebt! Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik had zelf een fout gemaakt met het niet aangeven dat het naar de 4de verdieping moest, op dag van levering contact gehad met de klantenservice en dat is super snel naar de volgende dag omgezet. Jongens die het naar boven hebben getild waren super aardig - al met al stond het binnen 10 minuten boven en netjes afgeregeld.
Vriendelijke en behuplzame bezorgers,prima service van Coolblue,wordt uitgepakt en op de aangewezen plek geplaatst.
De ps5 controller was snel geleverd en hij was in goede staat. Ik ben erg tevreden met de service.
Teleurstellende ervaring dit keer bij Coolblue! Voor 23.59 uur besteld en morgen in huis gaat niet meer op dus doe niet alsof jullie dat nog kunnen waarmaken! Voor het laten aansluiten van een afwasmachine van Bosch van € 1050,00 moet je meer dan een week wachten. Zolang wil niemand daar op wachten dus ik ook niet. Enige verbetering in de organisatie zou een goed plan zijn en wat je zegt moet je waar kunnen maken!
Beste Janet, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat zonde dat je deze teleurstellende ervaring hebt gehad bij ons. Uiteraard wil je graag de volgende dag je nieuwe vaatwasser kunnen gebruiken. In de meeste gevallen lukt het ons om de volgende dag te leveren. Zo zijn kleine producten bijna altijd de volgende dag in huis. Een vaatwasser kunnen we vaak ook een dag later leveren. Mocht dit niet het geval zijn, laten we dat zien bij het kiezen van een bezorgdag voordat je een bestelling plaatst. Vaak heeft een service ook invloed op de levertijd. Zo moeten er bezorgers langs komen die getraind zijn in het aansluiten van een vaatwasser. We kunnen ons goed voorstellen dat je baalt op het moment dat de volgende dag leveren niet mogelijk is. We balen er dan ook van dat dit niet gelukt is. We doen er alles aan om de capaciteit zo groot mogelijk te maken. Met vriendelijke groet, Coolblue
Reparatie iPhone
Super snel en een erg vriendelijke fietskoerier. Top.
De bestelling was er volgende dag, op de fiets afgeleverd. Bij een probleem ben ik naar de winkel gegaan en daar werd ik deskundig geholpen want het probleem was snel verholpen. Prima product ( ASUS laptop) voor een aantrekkelijke aanbiedingsprijs. In januari 2014 een ASUS laptop gekocht 17”- 500Gb-I5 voor aanbieding €500 na 5 jaar een SSD geïnstalleerd en nu vanwege Windows 10 een nieuwe gekocht 17”-500Gb-I5. Voor €600 Prima !
Online een koelvriescombinatie uitgezocht die als extra moet dienen dus gekozen voor een tweedeKans model; op fotos duidelijk waar de lichte schade zit aan de buitenkant, maar hij staat bij ons in het washok dus prima. Nu dus een nieuwe Samsung koelvriezer met dezelfde garantie maar scheelt heel veel geld. Bij leveren duidelijk tijdsaanduiding en de aardige bezorgers hebben hem achterom naar mijn washok gebracht! Super!!
Snelle service en een goede prijs voor externe opslag. Niet altijd de goedkoopste maar deze keer wel.
Een vriendelijke bezorger bracht de laptop op een prima moment met de fiets.
Behulpzaam personeel.
fijne bezorging per bakfiets met een leuk gesprek, aandacht dus van de bezorger voor mij en wederzijds. zo hoort het
Het product dat ik besteld had voldeed niet. Uitgelegd waarom, correct te woord gestaan, gelijk een retourlabel ontvangen. Product geretourneerd
Zeer snel en netjes bezorgd
Lekker snel.
Via de site retourneren kom ik niet uit en na een kwartier in de wacht te hangen was ik het zat. Vior mij geen Cool blue meer als online winkel, dat is bij Bol een stuk beter geregeld
Beste Johan, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend dat je er niet uit komt met het retourneren van je product. We proberen deze service zo toegankelijk mogelijk te maken. Het is dan ook heel jammer om te horen dat het bij jou niet is gelukt. Het aanmelden van een retour kan via 'bestellingen' op de website. Ook is het mogelijk om je retour aan te melden via www.coolblue.nl/retouraanvraag. Mocht dit niet lukken ben je altijd welkom om contact op te nemen. Aan de telefoon (010 798 8999) proberen we altijd zo snel mogelijk op te nemen. We proberen de wachttijd altijd zo kort mogelijk te houden. Vaak is de wachtrij een stuk korter in de ochtend of avond. Mocht de wachttijd te lang zijn kan je contact opnemen met ons via social chat of mail. Mocht je nog hulp nodig hebben en liever mailen, stuur ons dan een mail met je ordernummer en review naar [email protected] . We helpen je dan graag verder om je retour aan te melden. Met vriendelijke groet, Coolblue
Bezorging verliep vlot
Behulpzame bezorgers, alles liep volgens afspraak.
Al meerdere keren problemen gehad met Eufy cameras en deurbellen. Bij reparatie moet alles opgestuurd worden ook wanneer er een klein defect is. Dan zit je dus een tijd zonder en de klantenservice kan ook niks voor je betekenen. Zeer ontevreden en raad Eufy producten ten zeerste af. Prijs/kwaliteit verhouding is niet best en de klantenservice van Coolblue kan je ook niet helpen omdat Eufy eist dat alles teruggestuurd wordt
Beste Richard, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend dat je al meermaals problemen met je Eufy producten. Logisch dat je niet graag alles opstuurt. Helaas zijn dit afspraken die we hebben gemaakt met de leverancier. Indien je een pakket koopt van Eufy worden alle producten in het pakket gezien als 1 product. Hierdoor is het alleen mogelijk om het volledige pakket terug te sturen. We snappen heel goed dat dit niet ideaal is. Mochten we je kunnen helpen met een reparatie, kan je altijd bij ons terecht. Excuses dat we dit niet kunnen doen voor een enkel product uit een pakket. Met vriendelijke groet, Coolblue