Nieuwe ssd online gekocht omdat de winkel al dicht was toen de oude ssd crashte.. De volgende ochtend om 9 uur al een fietskoerier aan de deur. Prima, en groene, service !
Had een verkeerde bestelling gedaan. Heb direct contact opgenomen met Gool Bleu en is direct aangepast. Levering vervolgens ging goed. Wij zijn zeer tevreden
Tweede kansjes zijn mijn eerste keus! Geen schade, betere prijs, zelfde voorwaarden. Super geregeld en handig dat iemand anders de wasmachine al had uitgepakt!
Wederom een perfecte service. Gewoon top geregeld bij coolblue
Bij Coolblue hoef je niet de goedkoopste prijzen te verwachten, maar je krijgt er wel veel zekerheid voor terug. Bij de levering, maar ook de garantie afhandeling.
De stofzuiger werd keurig op tijd bezorgd. Was prima verpakt en werkt uitstekend.
Ik had een product gekocht, dat bleek helaas niet te werken. Ik had de klantenservice hierover gemaild, en binnen een dag is er een retour aangemaakt en een nieuw product naar de winkel bij mij in de buurt gestuurd. De prijs bleek in de tussentijd verhoogd te zijn. Ook dat was geen probleem volgens de persoon bij de klantenservice. Ik heb dit in winkel aangegeven en de vriendelijke medewerker heeft me het verschil aan korting gegeven. Alles was zo gepiept! Echt mega mega tevreden over hoe ik ben geholpen. En normaal schrijf ik eigenlijk geen reviews maar deze service was het zeker waard. 10/10!
Snel en goed, van bestellen tot bezorgen!
Alles is helemaal top geregeld. Wat ik een minpuntje vond was dat ik mijn aangeschafte product niet achteraf kon verzekeren, ook al was die nog in bestelling. Ik heb hiervoor wel een kleine vergoeding gekregen.
Betrouwbaar. Voelt als familie . Goeie service ! En dat is onbetaalbaar .
Een draadloze muis gekocht. Goede site met groot assortiment, goede prijs, snelle levering.
Bedankt
In de avond een tv besteld en gelijk vroeg in de ochtend bezorgd. Dat is pas super service!
Laatst een monitor besteld, bleek thuis echt te groot te zijn. Naar een coolblue winkel gereden om hem om te ruilen voor een kleiner model. Daar aangekomen en ontvangen door zeer vriendelijk personeel en werd het meteen geregeld zonder vervelende vragen of opmerkingen. Hulde voor het bedrijf. 5 sterren meer dan waard.
Makkelijk bestellen en volgende dag thuis
snelle levering en eenvoudige afhandeling. levering met fiets top!
Het persoonlijk omgaan, en beleeft omgaan van die mensen dat alles uitgevoerd heb.
Bestellen en betalen gemakkelijk en snel. Wij kozen voor uitgestelde levering. Pas op de gekozen leverdag wisten we of het artikel daadwerkelijk zou worden geleverd en hoe laat ongeveer. Dat is rijkelijk laat.
Altijd snel en goed geleverd
Helaas is het artikel volledig kapot geleverd.
Hi Arne, Wat balen om te vernemen dat jouw artikel beschadigd aan je is geleverd. Onze excuses hiervoor! We raden je in dit geval aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken via: [email protected]. Dan kijken we graag met je mee naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Coolblue
Prima iPad maar verkeerde kleur. Ivm snel nodig maar geaccepteerd.. gebeld maar geen gehoor
Hi C., Wat balen om te vernemen dat je de verkeerde kleur iPad hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor! Wij raden je in dit geval aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken via: [email protected]. Met vriendelijke groet, Coolblue
Snel geleverd, leuk klantcontact na bestelling, waaronder tips en tricks over je bestelde product. In het algemeen leuke communicatie naar hun klanten toe.
Het pakketjes voor de deur in de stromende regen achtergelaten. Dit is niet acceptabel
Hi Karan, Wat balen om te vernemen dat je niet tevreden bent met de levering van jouw product. Wij zullen jouw feedback hierin zeker meenemen. Bedankt dat je ons wilt helpen om elke dag een beetje beter te worden. Met vriendelijke groet, Coolblue
Super snelle levering, overzichtelijke webside en omschrijving. En voor mooie prijzen
Mijn pakket is keurig op tijd geleverd.