Goede en snelle service

Alles tip top geregeld, heel vriendelijk geholpen door de bezorgers!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering die makkelijk te volgen is met track en trace. Artikelen hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Very good experience

I made multiple visits to Zuidas store and made 2 purchases online. All my experiences are very positive, especially the support and hospitality I received in the store. I tried to get support twice over chat, they both were very poor

• Suppor in chat should immediadetly be improved

De site en super snel en simpel handelbaar, het bestellen gaat moeiteloos, de levering, precies als op tijd en als afgesproken. De aflevering door een bijzonder aardige en begrip volle en vriendelijke Coolblue man. Ben al jaren klant en dat blijf ik ook, prima service en after sales.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooie zaak in Utrecht en buitengewoon snel en goed geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Uitstekend vergeleken met media markt. Als iets niet op voorraad is kan je bij coolblue gewoon betalen en hun bestellen het voor jou.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige service en klantvriendelijkheid!!

Medewerkers Coolblue- Groningen luisteren goed naar de wensen van de klant. Bij 'knelpunten' denken zij oplossinggericht mee.

Fijn geholpen

Kwam een internetbestelling ophalen. Zeer vriendelijk ontvangen in de winkel. Alles was prima voor elkaar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets kortere wachttijd

Makkelijk te bestellen

Airfryer besteld, en 2 coupons ingeleverd. Prima gegaan.

Altijd goed!

Koop al jarenlang bij Coolblue en met bestellingen en leveringen goed gegaan.

Alles prima gegaan.

Tip top geregeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De bestelling kon ik de volgende ochtend al ophalen in een vriendelijke winkel.

Fijn dat je niet hoeft te wachten op een bezorgdienst.

Super service

Een aankoop doen bij Coolblue is een feestje voor je zelf. Het begint met de uitleg en reviews van het product dat je wellicht zou willen kopen. Hierdoor kun je voor jezelf heel goed een keuze maken wat je precies nodig bent. Bestellen en betalen verloopt soepel. Cooldblue maakt je helemaal blij. De volgende dag is pakketje op de afgesproken plek bij je. Het is bijna een wonder hoe goed de bezorging verloopt. Uiteraard zijn er heel veel meer winkels waar je iets kan kopen, dat blijf ik ook zeker doen. Maar als de keuze wel op de Cooldblue uitkomt, dan is het heel fijn omdat je dan zeker weet dat alles tip top is. Ondanks dat Cooldblue een hele grote club is tonen ze altijd weer een warm hart voor zijn klanten zo als ik.

Perfect.

Perfect in een woord.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima gewoon goed en klantvriendelijk

Ik ontving zelfs een link voor de gebruiksaanwijzing van het apparaat en kon die direct downloaden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top service en top koelkast

Veel keuze op de site en bij het bestellen kan je gelukkig zelf kiezen wanneer ze je apparaat komen bezorgen. Vriendelijke en vrolijke bezorgers die ook nog wat tips gaven en de oude koelkast vervolgens meenamen. Prachtige antraciet grijze koelkast voor een prima prijs. Kortom top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ik heb nog niet mijn pakket ontvangen

Vandaag bestellen morgen thuis dus niet klopt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nakomen afspraken

Slecht

Ik krijg hem maar tot95% geinstaleerd

Prima ervaring

Product was gemakkelijk te bestellen en er waren veel specificaties beschikbaar. De volgende dag werd het pakket via postnl geleverd. De track en trace-informatie werd tijdig gedeeld.

Daar kun je van opaan.

Nog niet in werking gezet, n Maar ik heb begrepen dat er ondersteuning mogelijk is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel snel en betrouwbaar bezorgen.Bezorgers echt aardig.

Heel snel en betrouwbaar bezorgen.Bezorgers echt aardig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Smooth & trouble free purchase process & delivery!

Very efficiently organized process of dealing with clients at the shop, competent and helpful staff, quick delivery at the place chosen by me, smooth and trouble free purchase process and I'm very happy with the product as well! Well done CoolBlue!

• N/A

Super goed

Snelle levering goed product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Uitstekend!

Zeer goede service in de winkel en het bestelde product perfect was de volgende dag op tijd en zeer goed afgeleverd.

Slechte voorlichting,haperende klantenservice

Kocht iphone en magnetron bij zelfde verkoper.On the spot betaald.Phone aankoop bevestigd,magnetronaankoop niet.Dus leveringsonzekerheid.Bel klantenservice,die vraagt screenshot betaling bank magnetron,Gestuurd.Niet goed is antwoord: screenshot bevatte op derde plaats coolblue betaling,maar ze zijn te lui om te lezen en zagen dat niet.Weer bellen klantenservice,wachten…wachten…De derde man die de tel opneemt ziet het probleem: 2 aankopen leiden tot 2 niet gekoppelde accounts.Die man voegt ze samen en belt met coolblue bezorging ( voor magnetron,tel is meteen meegenomen).Deze man verdient promotie,beter dan wat ik daarvoor aan de telefoon had. Heb eerder bij coolblue ijskasten besteld,te leveren bij woonboot en oude meenemen.Perfekte service.Vandaar returning client. Nu blijkt dat de magnetron uitsluitend met Post NL wordt verstuurd,die mij niet tevoren belt,niets installeert en notoir slechte service geeft.ALS COOLBLUE MIJ DAAROVER HAD GEINFORMEERD HAD IK NOOIT BIJ COOLBLUE GEKOCHT.Misleidend! Niveau Media Markt. Had ik maar bij lokale leverancier MET service besteld. Kortom: Coolblue bezorgservice is voor kleinere apparaten ( magnetron plm 20 kg) NOOITbeschikbaar: wordt PostNL. Zeg dat dan duidelijk,want ook bij aankoop wordt daar NIETS overgezegd en laten ze de consument in de waan van SERVICE MET EEN GLIMLACH. Nu heb ik extra kosten moeten maken om- door jullie PostNL keuze-de magnetron niet te kunnen laten afleveren op de gebruiksplaats maar op mij huisadres. Coolblue is uiteindelijk duurder dan een lokale leverancier met service. Misleidende reclame?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Stop halve misleidende voorlichting.Helpdesk deels lui/ incompetent.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN