Top kan nu al niet meer zonder

Echt een super apparaat, ja hij is duur maar het is het geld dubbel en dwars waard loopt nergens op vast en dweild streeploos! Met 3 honden kan ik echt niet meer zonder !

Altijd blij

Klantenservice is koning bij Coolblue, en dat merk je aan alles. Bestellingen komen snel en problemen worden goed opgelost. Per toeval 2x te maken gehad met kapotte audio-apparaten. De eerste keer kreeg ik een nieuw product en ik zie dat mijn andere kapotte product net is gerepareerd en weer onderweg is naar huis! Ook in de winkel goede ervaringen. Kocht ooit een SD-kaart voor een Nintendo Switch en had er één op het oog, maar kreeg van een verkoper de tip om een goedkopere te scoren die precies dezelfde voordelen had. De mensen van Coolblue denken met je mee en daarom kom ik er vaak terug, ook als ik een product ergens anders voor €5 minder kan krijgen.

Snel en professioneel

Nooit gezeur met Coolblue, apparatuur wordt op de afgesproken tijd en manier afgeleverd. Fijn bedrijf.

Gevonden wat ik zocht

Snel gevonden, snel geleverd en ook aanvullende gegevens om te installeren

Ontevreden door verkeerde levering

Zaterdag printer en papierversnipperaar besteld. Zondag printer gekregen. Papierversnipperaar zou maandag nageleverd worden maar in de doos zat espresso machine. Contact gehad met klantenservice koffiemachine retour gestuurd en nu wachten op papierversnipperaar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Goede product opsturen

alles zoals het verwacht te gaan

Door de medewerker van Coolblue in de winkel Bilderdijkstraat 91 ben ik fijn geholpen. De ijsmachine die ik gekocht heb paste niet in de door mij meegebrachte tas, daarvoor in de plaats heeft hij een papieren Coolblue tas voor me opgehaald, en ook nog voor me opgezocht waar de dichtstbijzijnde tramhalte is. Goede service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? In deze e winkel zou beter aangegeven kunnen worden waar je moet zijn om je bestelling op te halen.

Snelle en goede levering, duidelijke communicatie en aardige, behulpzame bezorging.

Gekozen voor een tijdvak levering en daar wat extra voor betaald. Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden en krijgt een kleiner tijdvak de avond voor levering en later zelfs een tijdvak van een uur. Half uurtje voor levering een sms dat de bezorger onderweg is. Vriendelijke en behulpzame bezorger. Netjes en zonder gedoe geleverd en oude machine retour. Duidelijke communicatie van het moment tot bestellen tot de levering, inclusief extra mails met tips, handleidingen etc. Zeer tevreden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Uitstekend snel en vriendelijk

Zaterdag besteld zondag in huis. En inderdaad alles met een glimlach.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Top service, en aardige mensen

Goed geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurig snel en op tijd, super

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Product is prima bezorging niet

Mooie tv met soundbar gekocht bij het uitzoeken en bestellen op elk scherm vandaag voor 23:59 besteld morgen bezorgt Vandaag besteld morgen bezorgt. Bestelling geplaatst rond een uur of 19:00 Tot je bij het allerlaatste scherm komt voor de bezorging. Het is momenteel druk bezorging pas vanaf dinsdag. Dat is dus 2 dagen later. Oke tegenvaller. Dan maar afhalen morgen. Want huidige tv is stuk Niet heel handig met 65 inch tv maar goed hup 40 kilometer naar de winkel. Dan in de winkel moeten aanmelden en vervolgens nog 20 min moeten wachten voor medewerker komt let wel alleen betalen en afhalen. Vriendelijke medewerker vraagt of er nog vragen zijn. Nee oke dan ga ik de tv halen duurt vervolgens nog eens 15 a 20 min voor ie met de tv terug komt. Product is prima prijs ook prima Maar de bezorgen morgen in huis ook op zondag is pure misleiding. Medewerkers in de winkel allemaal vriendelijk en netjes. Maar als ik alleen kom afhalen en betalen en geen uitgebreid advies wil is het wel vervelend lang te moeten wachten in de winkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorging eerlijk communiceren

Snel en goede service

Savond besteld en de volgende dag in de ochtend al in huis top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede wasmachine, goede prijs.

Snelle levering, aardige chauffeur. Bij vraag over gebruiksaanwijzing via telefonisch contact goed geholpen. Info via andere vorm van contact niet tevreden, ik wil persoonlijk contact, Door mijn vriendin geconstateerd dat er toch fijne krasjes aan de voorkant zitten. Duidelijk gebruikt, ook aan de vervuiling van de afvoerslang te zien; hoevaak? En moet ik nu eerst het toestelreinigings progamma inschakelen? Geleverd zonder trommelbouten aan de achterkant!!! Ik zou die toch graag hebben voor als ik ga verhuizen. Geen mogelijkheid aangeboden voor montage. Uiteindelijk heb ik alles zelf kunnen doen inclusief calibrage.

Niet zo tevreden

Ik ben niet zo tevreden Ik heb zaterdag een tv besteld en zou die zondag geleverd krijgen Maar ik heb nu al 3 keer een mail gehad dat hei pas morgen komt Daar ben ik niet zo blij mee Belofte maakt schuld Ik mag. Daar wel een presentje voor Verwachten. Gr lambert van erp

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zet op de site er bij dat het eventueel ook kan uitlopen

Slecht

Mijn bestelling is nog niet aangekomen

Alles prima.

Zoals het hoort!

Bestelling geplaatst en op tijd thuis afgeleverd. En het bestelde product voldoet aan de verwachtingen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen verbeterpunten

Zeer tevreden over Coolblue

Controller terug gestuurd ter reparatie. Ging heel makkelijk en werd d.m.v. mails goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Uiteindelijk een nieuwe toegestuurd gekregen. Ben zeer tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op een zaterdag bedacht dat ik iets anders nodig had. ZONDAGS keurig bezorgd.

Zonder uitzondering top ervaringen

Bestel vooral bij Coolblue voor duurzame producten (kwaliteit over kwantiteit), omdat de garantie en het contact bij hen ver boven de kwaliteit van de markt uitsteekt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet werken met buitenstaande partijen zoals telefoon afvoer service i.v.m. reputatieschade

Uitmuntende service

Alles goed geregeld

Snel geleverd!

Prima levering

Het product werd op tijd geleverd en vooraf tijdig kenbaar gemaakt hoe laat de levering plaats zou vinden. Prima geregeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle verwerking van de bestelling, keurig volgende dag geleverd.

Zaterdagmiddag besteld en zondag geleverd. Verpakking meegenomen. Uiterst vriendelijk.

Perfect!

Altijd topservice van Coolblue. Zowel in de winkel als online. Goed bereikbaar, staan altijd voor je klaar om mee te denken in oplossingen. Toppers!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN