Snelle levering. Vriendelijke bezorger! Netjes op tijd. Ik kan alleen maar positief zijn hierover!

Goede en snelle service

Ik ben tevreden met de snelle en goede service. Artikelen zijn ook altijd wat ik ervan verwacht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed, snel, met klein verbeterpunt

Ik had eerst een product besteld dat ik later heb geannuleerd. Dat ging gemakkelijk en het geld stond al heel snel weer terug op mijn rekening. Het product dat ik later bestelde was de volgende ochtend meteen af te halen bij de winkel van Coolblue, dit was erg prettig. Enige nadeel: je sluit als 'afhaler' aan in dezelfde rij als alle klanten. Dus ook klanten die productadvies nodig hebben en een kwartier nodig hebben. Daarom een half uur gewacht op het afhalen, wat binnen twee minuten gebeurd was. Niet onoverkomelijk, maar misschien toch een idee om een aparte wachtrij te hanteren voor afhalen?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

van a tot z uitstekend geregeld

Diego in vestiging Groningen krijgt een 10 +

Te weinig, te laat

Zaterdag een nieuwe tv en soundbar besteld. Volgens afspraak krijg ik in de avond een tijdvak van 4 uur in de mail. Kort daarna een mail dat de levering vertraagd is en maandag wordt gebracht. Vervolgens stilte. Zelf contact gezocht en te horen gekregen dat het nóg een dag later wordt. Dinsdag wordt de tv geleverd. Geen soundbar. Die komt nog weer later met PostNL. Kort en goed, op geen enkele manier worden beloftes over levertijd nagekomen. En dit was niet de eerste keer. Voorlopig wel weer ff klaar met Coolblue!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kom je belofte na!!

Wéér een goede aankoop bij Coolblue

Goede prijs en omdat ik niet weet wanneer ik thuis ben, er voor gekozen op het product in de winkel op te halen. Enige minpuntje is dat ik de 9e persoon in de wachtrij in de winkel was. Maar omdat één medewerker alle afhaal klanten behandelde, stond ik na 10 min weer buiten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Reliable and supportive

The products are well presented in the web shop, with proper adn detailed description. On the top, Coolblue provides excellent hints and recommendations how to use the product.

• no

Geweldige service en producten

Ik ondervond een probleem bij de levering, ze regelen het meteen zonder gedoe. Altijd goeie ervaringen met Coolblue.

Super service

Had 2 powerbanks besteld. Toen ik ze kan halen bleek er maar 1 voorradig te zijn. Heb een goede vervanger meegekregen voor dezelfde periode

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en accuraat gereageerd op garantie verzoek.

Snel en correct gereageerd op garantie verzoek AirPods.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel en goed geregeld

Prettig dat er een link wordt gestuurd om de TV te instaleren

Doet wat er beloofd is

Makkelijke site om te bestellen en de volgende dag in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Mijn airfryer online gekocht bij Coolblue. De volgende dag op tijd netjes afgeleverd. Goede prijs en top machine

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

In de avond besteld en volgende dag al in huis!

bestelling niet aangekomen.

telefonisch contact: inderdaad uw bestelling is zoek!? Geen vervangend product aangeboden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? bij niet leveren, stuur vervangend product.

Erg goed

Je wordt erg goed en snel geholpen.

Producten zijn goed

Bezorging kan stukken beter Vrijdag besteld goed op de hoogte gebracht door coolbleu .maar als het overgenomen wordt door post nl is het pakket spoorloos maar wordt wel aan gegeven bezorgt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bij het afhalen ging het allemaal heel erg soepel. Ik was zaterdagochtend vroeg. Dus het was niet druk en iedereen was fris.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dat als je bij de balie hebt aangegeven dat je iets komt ophalen. Dat je dan in de blauwe sector niet nog eens hoeft te doen bij dat touchscreen

Duidelijkheid, snel, netjes!

Coolblue levert

Levert altijd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en bezorger was heel sociaal en bereidwillig, compliment!

Goed en snel

Wasmachine besteld en netjes volgens afspraak geleverd. We kregen ruim van te voren een verwachte levertijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product is nog niet geleverd

Vandaag besteld, morgen kwijtgeraakt bij post NL. verder geen enkele communicatie wanneer ik het product kan verwachten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een hele fijne winkel en een prima service

Snelle levering altijd op alles op voorraad.

Niet zo best

Vrijdag heb ik een magnetron besteld,. Het is nu maandag half 6 en ik heb nog steeds niets. Dus ik ben NIET echt tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? U moet niet iets beloven war jullie niet waar kunnen maken.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN