Nooit meer bij coolblue
Hoi Naoual, Wat jammer dat je niet tevreden bent. Om je verder te kunnen helpen ontvangen we graag de context en jouw ordernummer per mail aan [email protected]. We kijken graag mee naar jouw situatie en hopen deze te kunnen verhelpen! Met vriendelijke groet, Coolblue
Ordered at 21:00 received it next day at 9:00 Good sero
I liked it starting with ordering to paying and collecting the package, all of it was nice.
Altijd goed geholpen, goede service en afwikkeling.
Besteld en de volgende dag keurig op de opgegeven tijd door een bezorger geleverd.
Prima apparaat en goed en vriendelijk afgeleverd
Bestelling en keuze maken is makkelijk en je beschikt over een snelle levertijd en dag
Hele goede service en een perfecte oplossing.
Bij het kiezen van een tv wordt er een hoop uitgelegd op de website. Na bestellen verliep alles soepel. Goede communicatie tot aan levering. Volgens afspraak geleverd. Heel tevreden over bedrijf en tv.
Eerst zondag hele dag afgewacht Toen maandag ook niet Toen dinsdag gebeld te hebben werd het zondag echter woensdag afgeleverd !!!
Hoi Patrick, Onze excuses voor de vertraging en het ongemak. De eerste zending is helaas kwijtgeraakt, waardoor alles langer duurde dan gepland. We begrijpen dat dit erg vervelend is, al helemaal nu met het EK. Gelukkig heb je ondertussen de TV mogen ontvangen en hopelijk bevalt deze. Ter compensatie hebben we zojuist een voucher van €40,- op je account toegevoegd. Dit haalt de opgelopen vertraging natuurlijk niet weg maar brengt hopelijk een glimlach bij jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Coolblue
Vriendelijk- oplossingsgericht- jammer dat ik best even moest wachten voordat ik iemand kon spreken ;-)
Binnen minder dan 24 u. bezorgd. Betreft telefoon. Bij vragen over een instelling was klantenservice vlot bereikbaar. Was telefonisch niet mogelijk en daarna op vestiging in Eindhoven wel gelukt.
Artikelen netjes bezorgd , op tijd.
Bestellen , bezorging gaat vlot en snel
Missende onderdelen... en de onzin die daarop volgt Als je een apparaat bestelt waar onderdelen van missen die makkelijk vervangbaar zijn moet het hele apparaat terug, ook als het een loeizwaar ding is dat al in een brakke doos werd aangeleverd. Ze weigeren de onderdeeltjes apart op te sturen "want dat kan niet". Terwijl er nog zat van die apparaten in het magazijn staan; maar de moeite om een setje onderdelen daar uit te halen en appart op te sturen voor mijn missende onderdelen: ho maar. Bureaucratische scepter zwaait bij "Cool"blue :( Daarbovenop, dit is de 2e poging het apparaat in huis te krijgen, de eerste was kwijtgemaakt door PostNL, maar ik moest langer wachten "want misschien kwam ie nog"...
Hi Jan, We begrijpen je frustratie en het spijt ons dat je zo’n gedoe hebt ervaren met de ontbrekende onderdelen. Het terugsturen van een zwaar apparaat als een airco is inderdaad niet de beste oplossing. We zijn achter de schermen bezig met grote stappen om dit soort situaties beter aan te pakken, en hopelijk kunnen we dit snel implementeren. Tot die tijd werken we met de huidige procedures, hoe omslachtig die soms ook kunnen zijn. Om het ongemak wat te verzachten hebben we zojuist een voucher van €30,- op je account verwerkt, deze is inzetbaar op een nieuwe bestelling. We hopen daar de glimlach weer terug op je gezicht te kunnen toveren. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. Met vriendelijke groet, Coolblue
Jullie hebben me rotzooi aangesmeerd. Bedankt, zonder glimlach.
Hi Gerard, Wat jammer dat je niet tevreden bent met jouw gekochte product. Naar verwachting gaat dit om de nieuwe telefoon die je zo'n maand geleden gekocht hebt. Zou je met ons contact kunnen opnemen via [email protected]? We zien je e-mail graag tegemoet met ordernummer en context van de situatie zodat we met je mee kunnen kijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Coolblue
Al vaker besteld via de website en zeer tevreden over de snelle verzending, goede communicatie en de garantie! Ik kom hier zeker weer terug!
Op tijd geleverd, prima bezorging!
Eerstvolgende dag producten tijdig in huis, netjes geïnformeerd. Helemaal super!
Ruime productinformatie op website, makkelijk bestelproces, snelle levering, prima communicatie tussen bestelling plaatsen en aflevering
Werd steeds op de hoogte gehouden over de status van mijn pakketje,en op de afgesproken tijd stond in de stromende regen de bezorger voor de deur,topklasse!
Is allemaal helemaal prima gegaan!
Product snel geleverd.
Niet meer toe te voegen dan hierboven.