Prima, in orde.

Niet meer toe te voegen dan hierboven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet echt

uitstekend

pakket kwam op tijd aan en in prima staat

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ik zou het niet weten

Goed. maar we moeten hem nog proberen.

Moet nog proberen

Heel plezierig

Hoezo verplicht???

Snel en correct geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? 8

goed product goede prijs

bij bestelling goede ondersteuning gekregen. AirPods Pro gen2 ook goede prijs (usbC). Binnen een dag geleverd via aardige fietskoerier, wat in de stad gewoon zo handig en ook beter voor het milieu is. kan niet anders dan 5 sterren geven ;-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Doen wat nodig is maar …. geen gezeur.

Na de derde reparatie waarvan de laatste net binnen de garantie termijn, werd mijn printer omgeruild voor een ander type! Uiteraard iets duurder maar zoals we gewend zijn van Coolblue, geen gezeur maar service!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Super behandeld

Gewoon goed

Snelle afhandeling. Goede communicatie.

zeer goed

sbel geleverd

Niets op aan te merken

Goede informatie vooraf. Ook duidelijke uitleg door de bezorger over het produkt bij levering. Hoe aan te sluiten en wat wel of niet gedaan moet worden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bezorger zeer behulpzaam wasmachine netjes op zijn plek gezet ruime informatie gegeven over het gebruik en garantie ben zeer tevreden over het geheel

Zoals altijd perfect!

Snelle levering, goede service, goede prijs!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijs kwaliteits- verhouding en goede service!

De door mij bestelde koffie/express machine werd zoals beloofd binnen 1 dag geleverd. Ik werd over de levering goed op de hoogte gehouden en vragen welke ik via de chat heb gesteld werden snel en deskundig beantwoord. Dit was niet mijn eerste maar ook zeker niet mijn laatste bestelling bij Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Special thanks to Linda who assisted me on WhatsApp and to the clerck that assited me at the Amsterdam West store

• N/A

Tevreden

Goede uitleg en vlotte uitlevering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Netjes en snel

Ik was erg blij dat het netjes en heel de volgende ochtend al werd bezorgd. Ik ben heel erg tevreden.

duidelijk eerlijk en betrouwbaar

Je krijgt wat je verwacht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zowel internet als fysieke winkel.

Hele goede website met heel uitgebreide informatie over producten en reviews, Ook de filmpjes met advies en uitleg

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles goed

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

Snel en soepel

Bestelling wordt snel bevestigd en geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Zeer prettige ervaring gehad met bestellen bij Coolblue. Alle stappen zijn netjes gecommuniceerd met ons. 15 min voor levering zijn we gebeld waarna de oude apparaten zijn meegenomen en de nieuwe onbeschadigd zijn neergezet.

Fijn geregeld!

Zoals altijd: TOP!

Ik had onlangs een vervelende ervaring bij een niet nader te noemen, kleine webshop leverancier.. vriendelijk bij de aankoop, maar heel onaangenaam en onbehulpzaam bij een probleem met mijn aangeschafte product. Die zouden veel kunnen leren van Coolblue ! Bestelling en advies van begin tot eind perfect geholpen. Het is zeker niet de eerste keer dat ik iets bij Coolblue bestel en wat mij telkens weer opvalt zijn de geweldige mensen die daar werken. Altijd vriendelijk, geduldig en bereid je te helpen, ook als je na aankoop toch nog een vraag hebt of iets in een handleiding van een product niet helemaal begrijpt. Zonder uitzondering: Toppers zijn het - ik weet wel zeker dat als ik binnen hun assortiment iets on-line wil kopen, ik nergens anders zoek en koop dan bij Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Slecht ook de oplossing is slecht

2de kans product gekocht is niet zoals op de foto's voorzijde heeft ook schade dit is niet aangegeven bij aankoop na een email te hebben gestuurd is de enige oplossing het product retour sturen terwijl wij graag nog een extra wilde voor de deuk aan de voorzijde jammer hoe dit niet is opgelost

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Klachten beter oplossen

Snelle aflevering en volgens tijdstip!

Uitstekende service met aflevering

64 Weena