Betrouwbaar

niets

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Zoals altijd bij coolblue, gewoon snel en op tijd

Prima binnen 24h bezorgd

Quick and quality service

I have been using Coolblue for years, quick and quality service, very happy with it.

Snel besteld en bezorgd

On line beste keus en deze bevalt prima. Duidelijk tijdvak aangegeven voor bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Service met een ergernis

Telkens van kastje naar de muur gestuurd, elke keer contact en vertellen dat het goed komt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doe gewoon is wat je zegt

top bedrijf

ronduit, goede service

Snelle levering, prima service

Nw stofzuiger gekocht. Mooi product voor een prima prijs

Geweldige service

De wasmachine werd stipt op tijd geleverd, netjes vooraf even gebeld, en keurig op de plek gezet. Een echte aanrader!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gewoon zo doorgaan

Snelle levering en uitstekende service

Producten worden altijd snel geleverd en als er iets niet klopt (wat nagenoeg nooit is) wordt het snel en vakkundig opgelost.

Fast delivery

There were some issues with the order payment using vouchers, but they got sorted out very fast and I am really happy with the product.

• N/A

Duidelijke uitleg op de site

Heel prettige ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee heel keurig verwerkt

Schandalig en respectloos

Sinds februari wacht ik tevergeefs op de komst van een monteur van Coolblue om een defecte droger te repareren. Ondanks zes contactmomenten met de klantenservice, is er geen enkele vooruitgang geboekt. Ik heb herhaaldelijk aangegeven dat de wachttijd voor een monteur onacceptabel is en dat ik, als klant, recht heb op een deugdelijk product zoals wettelijk bepaald. Na maandenlang wachten heb ik verzocht om het product om te ruilen of om een volledige terugbetaling. De voorkeur gaat uit naar een terugbetaling, gezien de uiterst teleurstellende ervaring met de klantenservice van Coolblue. De manier waarop Coolblue haar klanten behandelt, is ronduit schandalig en respectloos. Volgens de Nederlandse wetgeving is Coolblue verplicht een deugdelijk product te leveren. Indien dit niet het geval is, moeten zij het apparaat repareren, vervangen of ophalen en het aankoopbedrag retourneren. Na vijf maanden wachten op een oplossing ben ik het vertrouwen in Coolblue volledig kwijt. Coolblue staat bekend als een grote speler in de Nederlandse e-commerce markt, met een breed assortiment aan elektronica en huishoudelijke apparaten. Echter, mijn ervaring toont aan dat hun klantenservice ernstig tekortschiet in het nakomen van wettelijke verplichtingen en klantverwachtingen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Te veel!

Excellent

Excellent service. Prices are also fine. Next day delivery is awesome.

Cooblue-Uitstekend <--> PostNL-Klote

CoolBlue levert goed en op tijd. Op een enkel punt na. Jullie hebben de verkeerde pakketbezorger. PostNL is de uiterst meest waardeloze pakketbezorger die er bestaat. 95% van alle bezorgingen worden bij mij NIET afgeleverd op het huisadres, maar standaard gedumpt bij een van de afhaalpunten. Steeds maken ze hierbij de opmerkingen dat er niemand thuis is, maar blijkbaar zijn de bezorgers vampieren, want mijn bewaking****era's nemen NOOIT iemand van PostNL waar. Ofwel ze strijken wel de centen om het zogenaamd af te leveren, maar doen dit vrijwel nooit. Defacto is hier dus sprake van oplichting en aangezien dit stelselmatig gebeurd is hier dus sprake van een criminele organisatie. Hierdoor moet ik dus steeds kosten (en tijd) maken en afhankelijk waar het ligt 10 km rijden. Pakketbezorgers zoals DHL en GLS leveren bij mij 99% van de pakketten af, op tijd en netjes aan de deur (ook als ik niet thuis ben). DHL of GLS zijn dan misschien wel duurder, maar ik behoef dan niet 10 km te rijden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ander pakketbezorger

Goede prijs kwaliteit verhouding

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Gewoon fijn en positieve shop

Het winkelen is fijn. Op de website zijn een groot deel van de producteigenschappen te bekijken, en kun je goed een filter toepassen zodat je precies kunt zoeken naar wat je wilt. Zelfs de handleidingen kun je doornemen! Vervolgens is het hele bestel- en leverproces uitermate goed geoptimaliseerd, en zijn ten slotte de berzorgers vriendelijk en attent.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wat mij betreft zou het totale assortiment nog veel uitgebreider mogen, aangezien ik merk dat ik niet zo vaak bestel bij coolblue.

Inderdaad service met een glimlach

Supersnel geleverd met een grote smile, en nog milieubewust ook.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

prima levering!

prima levering!

Snel en accuraat

N.v.t.

Slechte klantenservice, bezorgers top

Ze zeggen maar wat bij de klantenservice, hebben geen eenduidige structuur. Als het dan achteraf slechter uitpakt voor de klant maakt ze niets uit.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Klantenservice

Snelle levering, vriendelijke gasten, oude witgoed gratis geretourneerd. Een volgende aankoop doe ik weer bij coolblue.

Top! Snel zorgvuldig.

Zondag middag een headset voor mijn zoon besteld, maandag ochtend om tien uur in huis. Op de hoogte gehouden via de sms wanneer het pakketje aankwam.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top verkoper in de winkel en snelle levering

Een heel goed luisterende en zinvolle vragen stellende verkoper. Geen gladde verkooppraatjes maar goed kijken naar wat wij wilden. Hij wist antwoorden op al onze vragen! Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fantastische winkel goede service en zeer vriendelijk

staat in de vorige zin

Delivery OK but article incomplete

The expresso machine was sold as opened and returned product but complete. Unfortunately the dosing spoon that should have been jncluded was missing. I have found no easy way of transmitting this information to CoolBlue

• As is typically commenting or contacting is complicated if not sat in front of you personal PC after 8am, unfortunately I am not

64 Weena

Rotterdam 3012 CN