Goed product

Product voldoet aan verwachtingen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Nette keurige bezorger zeer beleefd

Pakket binnen tijdsbestek bezorgd

Fijn

Goed op de hoogte gehouden m.b.t.levering keurig op tijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zaterdag bestelling gedaan, zondag in huis

Levering exact volgens plan

Snel ophalen

Vandaag besteld, zou morgen na 10 uur in de winkel klaar moeten liggen, maar al om 9 uur mail dat het binnen was. Bij ophalen ook slechts paar minuten hoeven te wachten voordat we aan de beurt waren. Bevestiging over de mail, samen met link over product, dus geen onnodig papierwerk.

zeer snel geleverd

Topzaak!!

Van A tot Z een prettige, laagdrempelige innovatieve winkelketen. Alles van apparatuur in ons huis komen bij Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

snel besteld snel binnen.

Duidelijke uitleg bij product en snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Supersnelle levering in het weekend

Zaterdagavond 22 uur een Samsung droger besteld, zondag 10.30 geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Fijne service

Goede producten, duidelijke communicatie en snelle service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik heb verzendkosten voor avondlevering betaald en uiteindelijk is het op zondag geleverd door PostNL

Geweldige winkel goede service

Helaas, wij zijn geweest Fil. Gustav Mahlerlaan Amsterdam za 29/6 en 30/6 waren de kosten voor parkeren resp € 12 en € 3 in de parkeer garage, jammer ik bestel meestal online maar als fysiek de artikelen wil bekijken en ook informatie wil moet je er toch heen, en dat is een dure grap Verder een fijne winkel met goede service en goed personeel. Vriendelijke groet

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kies in de toekomst een andere lokatie

Vlotte levering!

Nieuwe mobiel nodig, werd op zondag geleverd, klasse!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

bestellen en retourneren van defect product is net zo makkelijk

bestellen en retourneren van defect product is net zo makkelijk...

• N/A

Fantastisch!

Ik was dus opzoek naar een Google chromecast. De fysieke winkel in de buurt had het (natuurlijk) weer niet op voorraad. Coolblue wel, en meteen voor de beste prijs én de volgend dag op zaterdag al geleverd. Tja, de meerwaarde van de traditionele fysieke winkel is toch wel zo goed als weg. RIP

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eenvoudig de beste leverancier die ik ken.

Ik bestel al jaren bij Coolblue en heb nooit één slechte ervaring gehad. Webshop, winkel, prijzen, levering, bezorgers, installateurs en service altijd van hoge kwaliteit en erg vriendelijk. Ik betaal zelfs soms liever iets meer dan dat ik het ergens anders koop. Vandaar maar eens een review geschreven. Slechte reviews schrijf ik niet omdat ik gewoon niets meer koop bij een bedrijf waar ik slechte ervaringen mee heb.

Bijna tevreden

De reeds gekochte AEG combi-oven bevat geen bakplaat. Volgens de leveringsomvang zou dat wel moeten zijn. Ze werken aan een oplossing, dus afwachten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Retourzending beter controleren

Verkeerde tv eerst maar netjes weer omgeruild voor de goeie 30 dagen uitproberen vind ik helemaal een top service

Super service

Snelle levering, goed advies, keuze is reuze, prijs is prima.... niks op aan tw merken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling is nog steeds niet bezorgd

Zie titel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorgen

Great UX/CX design team

Coolblue provides an excellent user experience through your UX design, customer service at your office, email communication, and customer feedback system.

• Would you recommend us? No
  • N/A

Matig

Bezorger niet op afgesproken tijd aanwezig en vervolgens kan ik een week wachten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet zeggen dat je er om negen uur bent als je er vervolgens al om half 8 staat en dan zeggen dat je me gemist heb, terwijl ik vijf voor negen thuis was. Wacht dan gewoon

Uitmuntend service

Medewerkers begrijpen mij als klant en helpen deskundig, de producten zijn van top kwaliteit. Perfecte internet service. Ik koop nergens anders staan ook altijd achter de klant ze gaan er ooo 100% voor.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Wereld service

Geweldige ervaring!! Op zaterdag bestellen en zondag in de ochtend bezorgd!! Graag weer.

Zeer goed service

Goede service, vriendelijke bejegening.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN