Geen reactie km retourzending

Retour een week geleden gemeld en direct opgestuurd, echter nog steeds geen bericht dat retour is ontvangen of verwerkt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kon beter maar ligt meer aan post nl

Ik heb een telefoon besteld en express op 't pakketpunt laten afleveren omdat ik precies rond die tijd afgewerkt zou zijn maar helaas maakt coolblue een belofte die ze dus niet na kunnen komen. En dan wordt ie drie uur na sluitingstijd van 't pakketpunt als bezorgd afgemeld en een mail van coolblue dat ik van m'n telefoon kon gaan genieten. Niet dus

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beloftes maken die je kan waarmaken (dus niet afhankelijk laten zijn van andere)

Geef de consument even tijd,niet meteen vragen voor een reactie. Bepaal ik zelf wel. Groetjes.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet zo snel mailen voor een reactie. Geef de consument even tijd.

Alles wordt goed uitgelegd dikke prima

Zeer goed.

Zeer goede en correcte afhandeling van mijn aankoop.

Goede service en bezorging

Informatie is duidelijk en correct. De bezorging was ook goed. Duidelijke uitleg en zeer vriendelijk.

pakket komt niet aan.

Bestelling online ging soepel; vrijdag zou mijn pakket thuis afgeleverd worden. Volgens Track&Trace zou het die middag in mijn postbus gelegd zijn (terwijl ik gewoon thuis was). Nee dus, Ook al mijn naaste buren hadden niets ontvangen en ook het dichtst bijzijnde post.nl loket had mijn pakket gisteren niet. Dat wordt dus volgende week bellen naar Coolblue en Post.nl. Als je veel tijd moet besteden aan een online bestelling, kan je beter naar een fysieke winkel gaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? andere pakketbezorger?

we werden keurig geholpen door een medewerker en kregen gelijk koffie aangeboden die overens heerlijk was (compliment) ons product werd de volgende dag al bezorgd we zijn zeer tevreden hoe we geholpen werd en alles werd afgehandeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? n.v.t.

gewoon goed

Alles volgens afspraak

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Supersnel bezorgd met een fietsbezorger

Prettig idee dat het pakketje per fiets bezorgd wordt, er rijden hier al genoeg busjes door de wijk

Keurig op tijd

Makkelijk bestellen en altijd snel in huis

Prima.

Alles volgens afspraak geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd en product heel bezorgd.

Met een goeie glimlach werd het pakketjes snel en zorgvuldig bezorgd. Ja de prijzen zijn iets duurder , maar dan krijg je er wel een hoop voor terug.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eerste keer een bestelling gedaan,zeer tevreden over het product en snelle levering.

Alles netjes gedaan

Verkeerde magnetron besteld en betaald en geannuleerd het geld weer snel op mijn rekening En de juiste magnetron besteld en de volgende geleverd

Verkeerd geleverd

Verkeerde type tv geleverd en nog geen duidelijkheid over wanneer de goede geleverd wordt. Dit terwijl het natuurlijk al wel betaald is en wij er door omstandigheden haast bij hebben.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Concrete afspraken maken op korte termijn

Snelle service en correcte levering

Prima bedrijf

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik had 6 maanden geleden een trimmer besteld bij Coolblue. Ineens werkte mijn trimmer niet meer. Alle onderdelen teruggestuurd naar Coolblue en na een dag of twee bericht gehad dat ze hem niet konden repareren. Ik heb toen mijn aankoopbedrag als tegoedbon gekregen en daarna meteen dezelfde trimmer opnieuw (nieuw) gekocht. Enorm goede service!

Fijne vakantie

Coolbleu heeft ook van alles Daarom zocht ik naar een koelbox die zowel op 12v als 230v kon draaien en coolbleu had de koelbox die ik wilde

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bezorging afspraak blijf heel erg moeilijk voor Coolblue

Ik bestel een Ipad op de 24ste en betaal 99ct voor avond bezorging op woensdag 26ste. Ik heb alles aangegeven op de Coolblue website wat ik wou bestellen en waneer. Op de 25ste krijg ik een mail van PostNL dat ze op de 25ste komen in de avond (Op de dag dat ik niet thuis ben). Ik moest een account aanmaken op PostNL en het bezorging aanpassen om het toch op de 26ste te laten komen. Ik bel naar Coolblue en krijg als optie de order cancelen of zelf de bezorg afspraak aanpassen bij PostNL. Resultaat een hele hoop geregel. De iPad is prima maar Coolblue wil blijkbaar mij niet als klant hebben in de toekomst, want leveren volgens afspraak, is heel erg moeizaam. Wel jammer voor jullie want ik sta nu op het punt om nog een bestelling te doen maar deze keer NIET bij Coolblue.

Geweldige service!

Altijd goede ervaringen met Coolblue! Om 23.45 uur een koelkast besteld en vervolgens om 12.15 uur de volgende dag bezorgd. Netjes op z'n plek gezet, geweldig. Bedankt voor de goede service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

coolbue koopt producten, dus minder fabrieks garantie

leveringen zijn snel en komen altijd goed aan. wat helaas groot min punt is hun fabrieks garantie. zij kopen hun producten, waarbij de leverancier de garantie al laat ingaan. koop jij na een half jaar een product ben je al een half jaar fabrieks garantie kwijt. coolblue geeft dan wel een volledige garantie maar repareerd dan ook zelf. dit ondervond ik met aankoop van een 900e dure laptop van hp.

snel en betrouwbaar

zoals altijd wordt de belofte die gedaan wordt nagekomen. Coolblue is niet altijd de goedkoopste maar levering en service is prima

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

een mooie smeg waterkoker gekocht die fijn op afgesproken datum werdn geleverd

Ben correct geholpen

Heel vriendelijk en beleeft ook als het jezelf niet is gelukt wordt je geholpen

64 Weena

Rotterdam 3012 CN