Goede service goede

Goede service en de collega's in de winkel zijn vriendelijk en behulpzaam

On time without drama

Ordered it, Fridge arrived the next day within timeslot (1hour) that was emailed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Zoals , bijna altijd zeer goede service!

Goede service, snel en vriendelijk

Redelijk

Gekozen om het product op te halen in de winkel in Breda. Voor alleen ophalen, moest ik te lang wachten. Een zuil om je gegevens in te tikken werkt bij mac Donald of de gemeente maar niet bij Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Ik ga ervan glimlachen

Koekjes meenemen?

zoals altijd prima

Ik koop mijn grote dingen altijd alleen bij coolblue . Prima bezorging en aangename bezorgers.

Overzichtelijk en duidelijk

Overzichtelijk en duidelijk, als je iets nodig hebt. Goed omschreven en geen verborgen info...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima. Werd de volgende dag bezorgd.

Mijn koffiezetapparaat ging stuk. Ik heb online gezocht en kwam bij coolblue uit. Prima apparaat en vlotte verzending.

Used iron was sent

Absolutely ridiculous practice of sending a used product to a customer as they have a trial policy. Will not use the company again. This practice is done commonly in Dutch businesses - so before you come to this country, buy all your nicer household items including cosmetic products that are above 100 euros abroad to save yourself from the pain of buying and returning multiple times from multiple vendors.

• Would you recommend us? No
  • Think for the customer, not just your bottom line

Super snelle levering.

Aantrekkelijke prijzen en snel geleverd.

Snelle fiets service!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Vriendelijk begroet door de gastheer, daarna goed geholpen door de verkoper.

Prima geregeld.

Goed geholpen in de winkel in Breda

Super geregeld!

Netjes op tijd bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf zo doorgaan

Heel goed en netjes geholpen.

Mijn ervaring is bij jullie, dat jullie het heel netjes afhandelen. Ga gewoon zo door, dan behouden jullie daardoor klanten.

Tweedekans of tweedehands?

Koos voor een tweedekans, prima deal voor een geopende verpakking. Bleek dat het product hierdoor niet meer in aanmerking kwam voor verlengde garantie/verzekering. Dat was mij die drie tientjes korting nou ook weer niet waard. Hierover contact gehad, dit moest ik zelf maar uitzoeken met de fabrikant… De “alles voor die glimlach” mentaliteit ontbrak hier wel een beetje. Ik had meer verwacht van de coolblue service. Tevens lijkt het mij goed dit duidelijk te vermelden op de productpagina.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter vermelden van conqequenties ten aanzien van verlengde garantie bij tweedekans. Afspraken maken met fabrikanten ten aanzien van tweedekans producten en gagarantues/verzekeringen

Uitstekende service, betrouwbaar en behulpzaam

Mijn beste (technische) aankopen doe ik bij CoolBlue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet bij default nvt markeren bij deze vraag;) . Verkopen in twee termijnen mogelijk maken, zo is een aankoop niet meteen 1000 euro, maar kan je deze makkelijk uitsmeren over twee perioden. Ja, sparen kan ook, maar vaak komen er dan andere prioriteiten.

Goede service!

Prettige ervaring met Coolbleu, mijn tandborstel was kapot en wat dit betreft een uitstekende service gekregen, super!

• Nee

Vlot geholpen

Bestelling was binnen op aangegeven tijdstip. Hulpvaardig personeel. Helaas niet kunnen betrappen op een woordgrap.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Waarom krijg ik emails in het Engels???????

Waarom Engelstalige emails????

• Nederlands graag!!!!

Snelle bezorging van een goed product

Snelle bezorging! Prima product waarover op de website van Coolblue voldoende info was te vinden,

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima bestelde item lag klaar. Vriendelijke ontvangst.

Prima. Zoals gebruikelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een zeer vriendelijke bezorger die alles netjes binnen bracht en extra uitleg gaf. Heel fijn! Dank je wel daarvoor.

Heel snelle reactie

Wij zijn heel tevreden met het informeren over onze bestelling en de korte tijd waarin onze bestelling geleverd is.

English?

Waarom in het Engels ? No Dutch ?

• Niet voor mensen welke geen Engels kunnen lezen

64 Weena