Zondagmiddag 1600 besteld maandagmorgen 1000 binnen koelkast inbouw
Als ik iets bestel met de gedachte dat de andere dag bezorgt en het gebeurt niet dan vind ik het niet betrouwbaar .
Goede koker, zeer stil, natuurlijk als het water kookt maakt net alle ander herrie.
Goede informatie, vriendelijke bezorger, per fiets, goede prijs
Pakket zoek geraakt op afhaalpunt, wordt geen enkele oplossing geboden. Ben al 4 keer naar verschillende afhaalpunten gereden. Nu onderzoek van 10 dagen afwachten. Geen glimlach voor Coolblue
Goedemiddag, Wat rot om terug te lezen dat je niet helemaal tevreden bent met onze service. Dit is niet helemaal verlopen zoals we beide hadden gehoopt! Uit de gegevens in je account blijkt inderdaad dat er wat is misgegaan met de levering. Geen paniek! We zijn een postonderzoek voor je gestart. Dit duurt maximaal 1 week. Zodra we meer informatie hebben, laten we het je weten. Hopelijk kunnen we dan snel een passende oplossing met je uitzoeken. Met een glimlach, Coolblue
Wie komt de oude stofzuiger ophalen. Leuk dat je dit aangeeft, maar de post nam hem niet mee. Zou graag willen dat jullie die komen ophalen, want daar betaal je gewoon voor. Vr gr Henk
Hoi Henk, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend dat je nog altijd een stofzuiger hebt staan die opgehaald moet worden. Zeker als je ook nog betaald hebt voor een ophaling. Zou je je ordernummer en de situatie door kunnen mailen naar ons? Dit kan verstuurd worden naar [email protected] . Wij kijken dan graag hoe we dit kunnen oplossen voor je. Alvast bedankt. Coolblue
Ordering with Coolblue was a hassle-free experience. Even when I had to update the billing address, this was simple using the web support chat functionality. The product was delivered the next day on time.
Maandag 24 juni een bestelling geplaatst. Dinsdag 25 juni een mail gekregen dat op dinsdag 25 juni tussen 18:25 uur en 19:25 uur de bestelling wordt gebracht. Dinsdag 25 juni om 21:45 uur een mail ontvangen dat door problemen onderweg de bestelling niet op deze dag bezorgd kon worden. Via track en trace blijkt dat de bestelling vrijdag 28 juni wordt bezorgd. Dus 3 dagen later dan wordt beloofd. Conclusie de stelling voor 23:59 besteld, morgen bezorgd, klopt voor geen meter. Wellicht deze stelling wijzigen? Wat moet ik nu kiezen bij het veld Aanbeveling: NEE of JA. Jammer dat hier geen middenweg voor wordt aangeboden. Ik ben dan genoodzaakt om voor NEE te kiezen.
Hoi Ellen, Bedankt voor het plaatsen van je review. Het spijt ons dat je niet de volgende dag aan de slag kon met je nieuwe aankoop. We proberen altijd om de volgende dag te leveren. Dat is in dit geval niet gelukt. Ook zie ik jouw situatie dat het communicatief ook niet soepel is verlopen. Helaas gaat het wel eens fout bij de levering waardoor je een vertraging oploopt. We hopen in ieder geval dat je bestelling inmiddels is binnen gekomen. We kijken graag nogmaals naar de situatie en wat er verkeerd is gegaan. Zou je in dat geval je ordernummer met je review kunnen delen met ons en doorsturen naar [email protected]? Coolblue
Fijne winkel, uitstekende service.
Snelle levering, producten zoals beschreven.
Ik had 2 producten besteld maar 1 was niet leverbaar. Het teveel betaalde geld was per direct teruggestort op de rekening. Dit noem ik een prima service.
Aangeven bij ‘de zuil’ in de winkel waarvoor je komt: ophalen, advies, retourneren etc… en je ziet precies wanneer je aan de beurt bent. Tijdens wachten even lekker kopje koffie of even rondkijken in de shop. Lekker sfeertje houden zo.
Voor herhaling vatbaar
Wanneer ik elektronica nodig heb kies ik toch altijd voor Coolblue. Niet afhankelijk van vertragingen bij bezorgen diensten die vandaag de dag steeds frequenter gebeuren.
You had just that item that was in the right compatible Price 'the others' did not have. Streamlined payment and ordering including product delivery & tracking.
Ik had een Wacom Intuos Pro, besteld.
Ophalen zou het minste tijd moeten kosten. Als er nou één van de zes medewerkers alle afhaalmomenten prioriteit zou geven, hoeven de ophalers niet te wachten op mensen die met service/advies bezig zijn.
Hi Peter, Wat rot om terug te lezen dat je niet helemaal tevreden bent met onze service. Dit is niet helemaal verlopen zoals we beide hadden gehoopt! Ik raad je aan jouw verhaal en je bestelgegevens op te sturen naar [email protected]. Dan kunnen we samen uitzoeken of we nog iets voor je kunnen betekenen. Met een glimlach, Coolblue
Dit bedrijf maakt de slogan volledig waar. 's Avonds om 23.00 uur besteld en de volgende dag werd de printer netjes afgeleverd. Wat wel raar was, was dat de printer bij de voordeur was neergezet, terwijl er niet aangebeld is. Dat is echter coolblue niet te verwijten, maar PostNL.
We zijn heel snel en heel netjes geholpen en te woord gestaan.
Op zaterdagavond een bestelling gedaan en zondagmiddag stond PostNL voor de deur om het af te leveren. Bestellen bij Coolblue gaat heel gemakkelijk.
Coolblue is de beste!
dit is dus geen glimlach
Hi Piet, Wat rot dat jouw gloednieuwe laptop buiten de voordeur is achtergelaten. We kunnen ons goed voorstellen dat dit geen glimlach oplevert. Naar aanleiding van jouw klacht hebben we direct een melding gemaakt bij de bezorgdienst zodat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Voor het ongemak hebben we een sorry voucher ten waarde van 20,- euro aan je account toegevoegd. Deze wordt ergens vandaag zichtbaar. De voucher blijft een jaar geldig en is direct te gebruiken bij je volgende bestelling! Met een glimlach, Coolblue
Mijn stekker werd op tijd geleverd en ik lreeg ook nog tips over het opladen van mijn iphone.
S,avonds besteld en kon een tijd opgeven voor bezorging en werd een kwartier van te voren gebeld hoe laat ze voor de deur stonden Nette bezorgers
zeer tevreden