Gewoon goed

Zondagmiddag 1600 besteld maandagmorgen 1000 binnen koelkast inbouw

Maandag bestelt , Donderdag nog niet binnen

Als ik iets bestel met de gedachte dat de andere dag bezorgt en het gebeurt niet dan vind ik het niet betrouwbaar .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Waarmaken wat jullie beloven

Waterkoker van Philips

Goede koker, zeer stil, natuurlijk als het water kookt maakt net alle ander herrie.

Zeer positief

Goede informatie, vriendelijke bezorger, per fiets, goede prijs

SLECHT

Pakket zoek geraakt op afhaalpunt, wordt geen enkele oplossing geboden. Ben al 4 keer naar verschillende afhaalpunten gereden. Nu onderzoek van 10 dagen afwachten. Geen glimlach voor Coolblue

Slecht

Wie komt de oude stofzuiger ophalen. Leuk dat je dit aangeeft, maar de post nam hem niet mee. Zou graag willen dat jullie die komen ophalen, want daar betaal je gewoon voor. Vr gr Henk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Quick delivery and good communication

Ordering with Coolblue was a hassle-free experience. Even when I had to update the billing address, this was simple using the web support chat functionality. The product was delivered the next day on time.

• N/A

Nee niet zo blij

Maandag 24 juni een bestelling geplaatst. Dinsdag 25 juni een mail gekregen dat op dinsdag 25 juni tussen 18:25 uur en 19:25 uur de bestelling wordt gebracht. Dinsdag 25 juni om 21:45 uur een mail ontvangen dat door problemen onderweg de bestelling niet op deze dag bezorgd kon worden. Via track en trace blijkt dat de bestelling vrijdag 28 juni wordt bezorgd. Dus 3 dagen later dan wordt beloofd. Conclusie de stelling voor 23:59 besteld, morgen bezorgd, klopt voor geen meter. Wellicht deze stelling wijzigen? Wat moet ik nu kiezen bij het veld Aanbeveling: NEE of JA. Jammer dat hier geen middenweg voor wordt aangeboden. Ik ben dan genoodzaakt om voor NEE te kiezen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Lees mijn bericht maar

Plezierig

Fijne winkel, uitstekende service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, producten zoals beschreven.

Zeer snelle levering

Ik had 2 producten besteld maar 1 was niet leverbaar. Het teveel betaalde geld was per direct teruggestort op de rekening. Dit noem ik een prima service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prettig en snel geholpen.

Aangeven bij ‘de zuil’ in de winkel waarvoor je komt: ophalen, advies, retourneren etc… en je ziet precies wanneer je aan de beurt bent. Tijdens wachten even lekker kopje koffie of even rondkijken in de shop. Lekker sfeertje houden zo.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als je iets bestelt via de app en dan kiest voor opahalen in de winkel, krijg je geen QR code maar alleen een ordernummer. QR code is wel zo makkelijk voor de infozuil in de winkel

Super snel en efficiënt

Voor herhaling vatbaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer snelle levering met een glimlach

Wanneer ik elektronica nodig heb kies ik toch altijd voor Coolblue. Niet afhankelijk van vertragingen bij bezorgen diensten die vandaag de dag steeds frequenter gebeuren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Great fast delivery, clear website.

You had just that item that was in the right compatible Price 'the others' did not have. Streamlined payment and ordering including product delivery & tracking.

• No

Goede levering, op tijd!

Ik had een Wacom Intuos Pro, besteld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kwartier wachten tijdens het ophalen

Ophalen zou het minste tijd moeten kosten. Als er nou één van de zes medewerkers alle afhaalmomenten prioriteit zou geven, hoeven de ophalers niet te wachten op mensen die met service/advies bezig zijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle en adequate afhandeling van de bestelde printer

Dit bedrijf maakt de slogan volledig waar. 's Avonds om 23.00 uur besteld en de volgende dag werd de printer netjes afgeleverd. Wat wel raar was, was dat de printer bij de voordeur was neergezet, terwijl er niet aangebeld is. Dat is echter coolblue niet te verwijten, maar PostNL.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel goed en snel geholpen

We zijn heel snel en heel netjes geholpen en te woord gestaan.

Perfecte gegaan

Op zaterdagavond een bestelling gedaan en zondagmiddag stond PostNL voor de deur om het af te leveren. Bestellen bij Coolblue gaat heel gemakkelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel! Super service gericht!

Coolblue is de beste!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

laptop buiten bij de voordeur gezet

dit is dus geen glimlach

• Heb je nog tips of verbeterpunten? correct afleveren

Weer heel goed

Mijn stekker werd op tijd geleverd en ik lreeg ook nog tips over het opladen van mijn iphone.

Afspraak die staat

S,avonds besteld en kon een tijd opgeven voor bezorging en werd een kwartier van te voren gebeld hoe laat ze voor de deur stonden Nette bezorgers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tja

goed geregeld