22.00 uur besteld, volgende ochtend voor 10.00 uur geleverd. Coolblue doet 't echt.
Een hele goede service. En zeker de informatie mag ook niet ontbreken.
Het bestellen, de betaling en de levering waren goed. Het enige minpuntje vond ik dat er steeds andere tijden werden gegeven over het tijdstip van de bezorging. Tijdvak, geen tijdvak, tussen dat en dat uur, latere bezorging, wel bezorging, erg verwarrend.
Goede bezorging en mooi op tijd.
De belofte is; nu bestellen, morgen in huis. Dus ik bestel 2 exemplaren. De ene is de volgende dag in huis. De andere moet nog komen en dat is dag 4 vanaf besteldatum. Op zich geen punt dat je levertijd hebt maar beloof dat dan niet. Nu reken ik erop en plan ik de bestelwagen zo dat ik de dag van levering thuis ben. Gisteren mezelf in bochten gewrongen om er toch op levertijd te zijn, weer niet. Vandaag gaat het mij niet lukken. Ik hou van voorspelbaarheid en duidelijkheid.
Hi Bart, Wat rot om terug te lezen dat je niet helemaal tevreden bent met onze service. Dit is niet helemaal verlopen zoals we beide hadden gehoopt! Ik raad je aan jouw verhaal en je bestelgegevens op te sturen naar [email protected]. Dan kunnen we samen uitzoeken of we nog iets voor je kunnen betekenen. Met een glimlach, Coolblue
Zijn goed
Als je speciaal op zaterdag besteld omdat zondag de enige dag is dat je thuis bent valt het een beetje tegen als je zondagochtend te horen krijgt dat ze pas maandag komen.
2 maal reparatie ingestuurd. Moet telkens zelf op update vragen Ligt bij reparateur. Al weken zonder laptop Had extra garantie genomen / betaald. Weet niet waarom…
Hi Marijn Wat rot om terug te lezen dat je niet helemaal tevreden bent met onze service. Dit is niet helemaal verlopen zoals we beide hadden gehoopt! We geven de reparateur altijd genoeg kansen om je reparatie succesvol af te ronden. In je account zie ik dat je je laptop opnieuw is aangemeld voor een reparatie. Hopelijk zal deze reparatie wel succesvol worden afgerond. Met een glimlach, Coolblue
Veel keus op de website maar alles goed omschreven, daardoor makkelijk een keuze te maken. Dit keer een wasmachine en droger besteld. Duidelijke informatie na de bestelling over de levering en het tijdstip. Bezorgers waren ook keurig op tijd en heel behulpzaam. Dus volgende keer zeker weer een besteling bij Coolblue.
Zaterdag besteld zondag levering was spreuk. Bij ons via mail levering zondag in de middag maar is later eenzijdig gewijzigd in maandagmiddag. Wij hebben hierdoor verschillende afspraken die wij hadden moeten annuleren. Wij willen graag compensatie in de aankoopprijs. Geen tegoedbon. Bij collega verkopers was deze goedkoper maar dachten dat Coolblue aan betere levering deden. Ook heb ik al tweemaal en zelfde maal gestuurd maar na 3 dagen nog steeds geen antwoord gekregen.
I prefer shopping from Coolblue, even if slightly more expensive than a competitor site, because I know the customer service experience will be so good for delivery and any issues.
Smal en op tijd geleverd
Snelle levering, goede service,
Het schijnt te werken zoals het hoort. De video op internet zou wat uitgebreider kunnen zijn denk ik zo dat je ook kan zien wat er kan en zeker wat er niet kan dat is ook belangrijk! Voor de rest geen probleem.
Vriendelijke bezorger, die het apparaat tot in de keuken heeft bezorgd. Vervolgens nam hij de zware oude oven mee. Heel blij met onze nieuwe combi oven !
Meer dan genoeg informatie op de website om een keuze te kunnen maken. Voor 23.59 uur besteld, de dag erna in huis.
Ik krijg bericht dat mijn pakje onderweg is. 2 uur voordat het geleverd wordt, krijg ik bericht, dat er een probleem is. Intussen zijn we 2 weken verder en ik heb nog steeds geen bericht, wanneer mijn pakje geleverd wordt.
Hi Kathe, Wat rot om terug te lezen dat je niet helemaal tevreden bent met onze service. Dit is niet helemaal verlopen zoals we beide hadden gehoopt! Ik raad je aan jouw verhaal en je bestelgegevens op te sturen naar [email protected]. Dan kunnen we samen uitzoeken of we nog iets voor je kunnen betekenen. Met een glimlach, Coolblue
Goed en prettig geholpen in de winkel. Binnen een dag op de aangegeven tijd bezorgd ook dat op een goede en prettige manier. Er is voor mij geen enkele reden om niet nogmaals bij Coolbleu een bestelling te doen. Ik kan alleen maar zeggen tot de volgende bestelling. Groetjes C. Heijmel
Ik heb goede ervaringen met Coolblue wat betreft de kwaliteit van de artikelen, ze komen de afspraken goed na, snelle levering. Wij hebben in de loop der jaren al diverse bestellingen gedaan en nog nooit problemen ondervonden.
op zondag morgen kreeg ik al de melding van postnl "helaas gaat het niet lukken, leveing op maandag" op maandag morgen"helaas gaat het niet lukken levering op dinsdag" ik kan niet de hele week thuis blijven, vandaar dat ik inging op de zondag levering. en ik ben ook niet in staat om het pakket zelf weer op te halen bij een veel verder geleven postnl punt. dus zal het pakken weer retour afzender komen.
Zaterdagavond oven kapot zondagmorgen al nieuwe en aardige bezorger gaf ook nog instructies voor 1e x gebruik
Zeer goed geholpen in de winkel van coolblue leiden
Echt niets op aan te merken!!!