Uitstekend!!

Mooie winkel, heel goed geholpen, product Wat niet op voorraad was, de volgende dag thuisgebracht. Deze die ons regelmatig goed op de hoogte hield wanneer ze onze product kwamen afleveren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Received full refund

Thanks to Geert from Coolblue finally after 1 month and half aprox. as I don't understand what really happened on May 15, 2024 with my order/package/product ordered through Coolblue. But I am happy now. Thanks a lot!

Tevreden.

Kan altijd beter.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levert zoals aangegeven. Perfect.

Gewoon zoals het hoort. Leveren zoals aangegeven op de site.

perfect

Savonds besteld kon het na 2 dagen ophalen was prima!

Alles klopt

Zaterdag bestelde ik mijn product voordeliger dan elders en zondag werd het keurig thuisbezorgd. Coolblue maakt beloften waar en is altijd klantgericht

Snel en goed

Besteld en snel ontvangen. Netjes afgeleverd. Zoals het hoort.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Still waiting for my invoice

Heb nog geen factuur ontvangen

• No

Als altijd perfect geregeld

Zaterdag besteld, zondag op de afgesproken tijd bezorgd. Wat wil een mens nog meer!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

You feel like a king in the store.

From the point of entering to the point of leaving you just feel like a king and happy to have made a purchase there. I don't know how and what they're doing, but they should keep it up.

• N/A

Vriendelijke mensen me goede uitleg en tips

Bij alle producten waar wij informatie over wilden hebben werden we erg goed en vriendelijk geholpen. En er was hgeen haast bij, men had alle tijd!! Super!! Maar helaas kreeg ik geen Coolblue Mok mee als relatiegeschenk,..... ;o/

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Coolblue mok als bonus meegeven

Slecht bezorging

De bezorging van cool bleu via Postnl is zeer slecht Bestelt 20-6-24 en op 25-6-24 nog steeds niet ontvangen vind dit geen goede service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere bezorgdienst

Goede bediening in de winkel en vlotte levering!

Top service!

Zaterdagavond besteld, zondagochtend kwam een bezorger op de fiets aan huis. Voor mij erg fijn maar ook voor het milieu goed. Was dit overal maar zo, ga hier zeker vaker gebruik van maken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snel bezorgd en een top bezorging!

De jongens hebben mijn pakketje zelfs op een zondag bezorgd. Andere half uur van te voren gebeld en medegedeeld dat ze er dan zullen zijn. Top service en aardige bezorgers.

Op tijd geleverd

Product het goedkoopst

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Gewoon toppie

Wat een nette service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De chauffeur beter informeren of er een abonnement erbij zit

Excellent

Excellent communication fast service

• N/A

Snelle levering, zaterdag besteld zondag in huis.

Gewoon prima service

Prima geholpen en alles op tijd gebracht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

personeel in de winkel prima!! manier van bestellen en ophalen ook prima

wat jammer is dat ik geen afbeeldingen kan up loaden. ik heb bij jullie twee Philips monitoren gekocht, (273V7QDAB) was van plan om 1 te doen maar jullie zeiden op de pagina "maak je aankoop compleet en neem een tweede scherm erbij" dat heb ik gedaan en kwam er thuis achter dat deze schermen niet het zogenaamde daisy chairing in zich hadden. dus had ik het tweede scherm niet hoeven te kopen, heb er eigenlijk niets aan. Op een totaal andere pagina staat vermeld "let op niet iedere monitor ondersteund Daisy" maar dat staat niet op de pagina waar ik de monitoren aankoop ( Werk nog efficiënter, neem er nog een tweede bij) dus voel ik mezelf "enigszins" bij de neus genomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie hierboven

Perfect!

De bestelling is keurig en snel afgeleverd; ben heel erg blij met mijn nieuwe aankoop.

Monteur verkeerde adres

Wasmachine kapot, duurde paar dagen voor monteur kon komen. Vervolgens dag vrij genomen. Einde van de middag werd ik gebeld. Staat de monteur bij ons op kantoor.. Waar we natuurlijk weleens bestellingen laten bezorgen maar de wasmachine is hier nooit bezorgd.. Vervolgens zou ik terug gebeld worden wat niet gebeurd is. Zelf contact opgenomen met de klantenservice en vrij associaal te woord gestaan. Ik moest maar wachten. Vervolgens nieuwe bevestiging ontvangen waar wederom een heel vreemd adres stond wat onbekend was voor mij.. Gaat lekker!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie tekst

Super! Niets te klagen

Alles was goed en optijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Probleem snel opgelost

Artikel was te klein kreeg geld terug en hoefde niks terug te sturen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

64 Weena