Dat heb je wel eens: dat alles fout gaat wat fout kan gaan: de wet van Murphy in het kwadraat. Maar een klantenservice die er alles aandoet om de fouten te herstellen en de manier waarop ze dit doen is bewonderenswaardig! Vijf sterren voor de klantenservice dus!!
Bij het bestellen van het artikel (18 juni) staat dat het de volgende dag bezorgd wordt door PostNL. Zojuist krijg ik voor de 3e dag op rij van PostNL bericht dat het weer niet gaat lukken en pas morgen, 22 juni dus, gaat worden. Ik krijg steeds meer het vermoeden dat ik het nooit meer bezorgd krijg. Zeer slecht van Coolblue om mij dure pakket (€ 400,-) aan zo'n onbetrouwbare pakketdienst toe te vertrouwen.
Hi Jan, We balen erg dat we je bestelling niet op tijd konden afleveren. We doen daar alles aan. Onze excuses hiervoor! Is het nog steeds niet duidelijk wanneer jouw bestelling bezorgd wordt? Stuur dan graag je ordernummer en deze review naar [email protected]. Onze collega's op de klantenservice zoeken het dan graag voor je uit. Met vriendelijke groet, Coolblue
Zoals altijd doet Coolblue wat ze beloven. Gewoon netjes, goed en op tijd je bestelde spullen leveren. Top bedrijf.
Kan niet beter
Mijn pakket goed ontvangen alleen kritisch over als je niet thuis bent en moeilijk kunt aangeven het op een ophaalpunt te willen ophalen en niet aan je buren te willen laten overhandigen.
23:30 besteld en de volgende ochtend om 9:30 bezorgd!
Nieuwe oven besteld, die binnen een dag geleverd word. Avond van te voren een tijd frame en even gebeld geworden voordat ze echt kwamen. Heel tevreden over! Alleen jammer dat het aansluiten van een oven ook 80 euro kost. Terwijl hier geen werk aan is. Oude oven is meegenomen, ook helemaal top!
Online moeten bestellen. Jammer dat in de winkel Den Haag geen pannenset geshowd worden. Maar de set is geheel naar verwachting. Levering volgens afspraak, prima geregeld.
Product op dinsdag besteld, woensdag in huis. Nog een email gekregen met handleidingen. Zeer tevreden dus.
4 maanden mijn dure stofzuiger kwijt geweest. De stofzuiger ingeleverd ter reparatie en CoolBlue gaf aan dat de stofzuiger er top uitzag, maar interne problemen had, die niet aan de gebruiker lagen. Na inlevering met een duur zekerheidspakket gingen wij ervanuit dat alles netjes geregeld zou worden. Na een periode van 4 maanden, waarin meerdere beloftes werden gedaan zoals een nieuwe stofzuiger en een gratis reparatie, hebben we uiteindelijk toch voor de reparatie moeten betalen aangezien er ineens toch sprake was van slecht gebruik. CoolBlue kon echter geen duidelijkheid geven over het slechte gebruik en dit slaat dus nergens op… 4 maanden lang van het kastje naar de muur gestuurd en nooit duidelijkheid, maar alleen maar leugens gekregen. Ze geven aan dat de klant koning is, maar hier klopt dus helemaal niks van!
Hi Luuk, Dit is natuurlijk niet verlopen hoe we het beiden willen. We zoeken het graag nog een beetje verder voor je uit. Wil je je ordernummer samen met deze review mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Coolblue
Na bestelling was artikel binnen een half uur verlaagd in prijs. Na telefonisch contact het artikel tegen de nieuwe prijs gekregen en verschil terug gestort. Dus service met een glimlach bestaat dus echt. Bedankt!
snelle levering soepel overleg
tv besteld . volgende dag geleverd echter kon ik deze niet aan de wand hangen op mijn beugelsysteem . Retour gestuurd en na veel klikken aangegeven dat ik andere tv hiervoor wilde hebben . aangegeven werd dat zodra zij de retourbestelling hebben ontvangen dat dan mijn nieuwe bestelling wordt opgestuurd. Krijg net bericht dat ze mijn geld gaan terugstorten. Dat was niet de optie die ik gekozen had. Na 40 keer klikken
Altijd netjes op tijd geleverd.
Na vaak in het verleden toch wel regelmatig iets gekocht, en ook goed advies gehad... Was het deze keer, zeer en een zeer slechte behandeling ( Rotterdam Oostplein) Ik dus de eerdere bestelling geannuleerd....en de betaling terug gestort gekregen Daarna bij het opnieuw besteld, bij het Alexandrium Daar mijn verhaal gedaan, maar daar konden ze er natuurlijk niets mee..... Terug te komen op de klacht.... ( filiaal Oostplein) Ik ging afgelopen Zondag om 11 uur m'n koptelefoon ophalen... Ik zag dat het om 11 uur al een druk was ( 8 mensen voor mij) Toen ik eindelijk na ruim een half uur wachten aan de beurt was, Zei ik er fatsoenlijk er iets van.... Ja, kreeg ik als antwoord, er zijn zieken, ( er stonden 2 man personeel) Waarop ik op antwoorde, ..... dit antwoord hoor ik vaker...... Daarop was de medewerker, zeer beledigd, En ik werd weer achteraan de wachtrij geplaatst.....kreeg ik als antwoord.... Natuurlijk heb ik gezegd, dat ik dit een bizar antwoord vond... En vroeg ik naar de bedrijfsleider, die dus ook niet aanwezig was, werd er gezegd.....( dit vroeg ik aan een andere medewerker, ) En ook daar kreeg ik een snauw en grouw antwoord van.... Ik ben een dame van 74 jaar, En zo schofterig te woord worden gestaan, door een stelletje jongelui..... En noemen jullie jezelf ( SPECIALISTEN ) NOU NIET IN HET FILIAAL OOSTPLEIN
Hi C., Dit is helemaal niet goed verlopen, onze excuses hiervoor! Wil je jouw ordernummer en deze review mailen naar [email protected]? Dan kijken we graag naar de situatie. Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik had niet vooraf besteld maar ging direct naar de winkel. Daar was het mij niet duidelijk dat ik mij bij de ingang moest aanmelden om in de wachtrij te komen voor te helpen klanten. Toen ik aan de beurt was, ben ik heel adequaat en vriendelijk geholpen door de medewerker.
Keurig op tijd geleverd en daarna nog mail ontvangen mer handleiding over het product. Super klantvriendelijk en duidelijk en gemakkelijk. Toppers!
Item delivered on time. Excellent service
Het apparaat werd niet uitgepakt en het verpakkingsmateriaal werd ook niet meegenomen, terwijl dit wel in onze bestelling en voorwaarden was vermeld.
Hi Jos, Wat balen om te vernemen dat de levering van jouw bestelling niet naar wens is verlopen. Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij zullen jouw feedback doorgeven aan de afdeling die hiervoor verantwoordelijk is. Zo worden we elke dag een beetje beter. Met vriendelijke groet, Coolblue
1 maal minder goede ervaring gehad.
23 mei zakelijke bestelling geplaatst want vandaag besteld morgen in huis. Netjes een mailtje "We bezorgen je pakje op vrijdag 24 mei tussen 08:00 en 18:00" Maar ja vanaf 12 uur ging het mis... Vanaf toen stond er: We hebben het bezorgmoment niet gehaald Vanaf 18 uur stond er het brievenbuspakketje is bezorgd. Op maandag gebeld met klantenservice. Ze gingen het uitzoeken en ik zou op woensdag iets horen. Op zondag maar gevraagd hoe het er mee stond want niets vernomen. Ze hadden een onderzoek ingesteld en ik zou er in de week erop iets van horen. Sindsdien radiostilte vanuit coolblue
Hi Maarten, Wat jammer om te horen dat je al een tijd wacht op je bestelling. We kunnen het ons voorstellen dat het zeker niet fijn is om zo lang op je pakketje te wachten. Onze oprechte excuses hiervoor! Wil je graag een update van het onderzoek ontvangen? Stuur dan graag je ordernummer en deze review naar [email protected]. Mijn collega's op de klantenservice zoeken het dan graag voor je uit. Met vriendelijke groet, Coolblue
Snel bestellen en snell levering zonder problemen
Binnen een dag keurig volgens afspraak geleverd. Compliment voor de bezorger voor zijn vriendelijkheid en service kwaliteit. Een visitekaartje voor Cool Blue.