Ik heb hele goeie ervaring met coolblue.ze zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt, ook heel goed telefonisch bereikbaar,en heel vriendelijke mensen.ik zou nooit voor een andere winkel kiezen.ik wil voor altijd bij Coolblue blijven. Ze zijn zo geduldig, liefde vol. Ben heel erg blij met Coolblue.

Vriendelijk en volgens afspraak

Vriendelijk en volgens afspraak

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bezorging prima, maar pakket beschadigd

Ons pakket order nmr.81576267 werd keurig netjes op tijd geleverd. Alleen tot mijn spijt is het geleverde artikel in dit geval een bbq licht beschadigd. Het gaat in dit geval om de deksel van de bbq waarvan de lak beschadigd is. Er is geen sprake van een deuk of iets dergelijks, maar pure lakschade welke opgemerkt werd na het in elkaar zetten van de bbq. Graag uw reactie hierop. M.vr.Gr. G. Kranendonk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prettig bedrijf - medewerkers hebben kennis van zaken of vragen het na. Ze nemen de tijd die nodig is om fatsoenlijk uitleg te geven. Website is duidelijk en informatief. Bestel procedure gaat gemakkelijk en ze leveren zeer snel. Nu nog afwachten hoe de montage van de inbouw apparatuur verloopt. Ik zal dan weer een review schrijven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Jammer van de bezorging door PostNL

Geen glimlach en een weigering de oude apparatuur mee terug te nemen voor recycling door Coolblue. De Coolblue ervaring wordt op deze manier teniet gedaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorg gewoon zelf met eigen personeel

Coolbleu is cool bleu

Mijn electronica toeleverancier. Centje meer maar wel service. Bedankt

Bestelling volgens afspraak

Het fijne is als je een bestelling doet en dan heb je het volgens de afspraak. En dat vind ik top, want je maakt dan ook je eigen planning.

Snelle bezorging

Vriendelijk en behulpzame chauffeur. Volgende dag in huis. Korte uitleg over de garantie.

geweldig

alles volgens afspraak

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Bestellen gaat makkelijk, snel een reactie met uitleg van bezorging. Die bezorging gaat volgens aangegeven link in de mail die geregeld aangepast wordt. Factuur via email, kortom het ging prima

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor

top

hele snelle bezorging

Top services

Nadat ik mijn bestelling had gemaakt gelijk de bevestiging. Enkele uren later bevestiging pakket verstuurt. Verpakking was perfect geen beschadiging. Het installeren ging zeer makkelijk met bijgeleverde aanwijzingen.

Bizar snelle levering

Zondagavond besteld, maandag ochtend in huis. En prijs was hetzelfde als de concurrentie

Volgens afspraak geleverd

Zowel prima product als levering volgens verwachting.

Zoals altijd: goed

Duidelijke webshop, heldere beloften die ook “gewoon” waar worden gemaakt. Kortom het blijft een top shop!

Altijd goed

fijne site met veel info, snel bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vaatwasser besteld winkel personeel en bezorgen is gewoon perfect!!

Perfect!!

Prima product en dienst

Toppertje

Bestelling op tijd in huis. Ik werd per email op de hoogte gehouden.

snelle service

snelle service en bakfiets netjes thuis bezorgd, en mooi op tijd, Geweldig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

netjes geholpen ondanks er in het systeem stond dat we vier ereaders zouden hebben besteld maar waren er maar twee

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

We zullen altijd klant blijven bij coolblue

Tot nu toe zeer veel gekocht bij coolblue ook ons eigen kinderen ivm goede service snelle levering en zeer goed nette bezorgen. De volgende aankoop wordt weer coolblue. Ga zo door

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Advies goed, prijs duurder dan mediamarkt

Goed geholpen met de aankoop van een Chromecast. Prijs was bij mediamarkt lager zag ik bij toeval later. Groet Robert

Top gewoon

Koelkast besteld en gearriveerd. Uitgepakt. Erna toch best wel teleurgesteld in de grootte. Contact opgenomen met coolblue. Over twee dagen wordt hij omgeruild voor een grotere.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Realistische beschrijvingen bij producten

64 Weena

Rotterdam 3012 CN