Past perfect bij mij op alle gebieden

Snelheid, kwaliteit, goede site, betaalbaar, goede instructiefilmpjes, humor

Goed accuraat en snel.

Ik heb de artikelen besteld en deze werden snel en accuraat geleverd de volgende dag. Prima omschrijving en service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zoals gewoonlijk weer een perfecte en snelle afhandeling van de bestelling.

Altijd fijn die snelle levering na een bestelling. Ga zo door

Product zelf goed

Prima product en levering, maar waarom gelijk die spam met marketing mails en vragen om een beoordeling. Wil je dit in een beoordeling zetten, wordt gelijk om een hele sloot persoonlijke gegevens gevraagd. Alleen daarvoor al een onvoldoende.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alleen noodzakelijke communicatie

Coolblue zelf perfekt bezorging zwaar onder de maat

Het bestellen en de afhandeling van Coolblue is perfekt, alleen de bezorging van PostNL zwaar onder de maat. Pakket op het verkeerde huisnummer bezorgt (de buren en deze waren niet thuis) en het pakje voor de deur in het opzicht gezet. Toevallig dat ik het uren later het pakketje voor de deur zag staan en wist dat de buren niet thuis waren ben gaan halen zodat het niet door "andere" mee kan worden genomen. Zag ik tot mijn verbazing dat het mijn pakketje was.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Jullie bezorgdienst beter instrureren

Goed gedaan!

Goed gedaan!

Best of the Best

Coolblue, is by far the best shop in the market. Clearly noticeable that Coolblue has a team of dedicated and skilled people, working together to deliver best value to their customers. My takeaways: Customer centric organization. Innovative Products quality. Logistics & Supply Chain . Reverse Logistics, Staff knowledge Staff positive and friendly altitude Others should follow Coolblue model.

• Keep innovating.

Geweldige nieuwe winkel, veel te lang wachten op online gekocht produkt

Geweldige Beuer bloeddrukmeter online gekocht. Halen: u staat op plaats 19 1 afhaalbalie open, bemand door "een sukkel" die bijna 15min met een klant bezig was. Bleef dus veel te lang nr 19 en de andere 18 waren ook "not amused" Deze man moet beter ingewerkt worden, zet 'm niet weer in het weekend i.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie boven

Uitstekende snelle service en vriendelijke medewerkers.

Klantvriendelijk

Wij zijn blij met Coolblue. Klantvriendelijk en accuraat. We hadden eerst de verkeerde stofzuiger besteld en dit kon meteen veranderd worden na een telefoontje en advies. De volgende dag hadden we de nieuwe stofzuiger thuis nasr volle tevredenheid.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Dat moet ik nog zien!!!!!!

Ik heb een 65 inch tv gekocht wij helemaal blij ik hem uit de doos gehaald voorzichtig natuurlijk alles aangesloten kijk ik op het beeld zie ik een witte streep van boven naar beneden aan de rechterkant een baan letjes ik gebeld krijg ik een vrouw aan de lijn met Belgiës accent ik mijn verhaal gedaan oh maakt niet uit ik ruil hem wel ff om dus ik hoop dat ik nu een goeie krijgt met een heel beeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja netjes omgaan met spullen in de vrachtwagen!!!!

ophalen in de winkel

ophalen in de winkel is voor mij afgedaan. betaald parkeren,500 meter lopen met een mega doos. half uur wachten in de winkel voordat je bestelling verwerkt/opgehaald is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? winkel op een andere locatie

Zoals altijd zeer prima, maar…….

De magnetron was niet de magnetron van de product foto’s: lelijke witte binnenkant, op de foto ‘s zwart. Echt best wel slordig en minder leuk. Daarnaast een behoorlijk grote deuk in de bovenkant van de magnetron. Omdat hij in een kast staat, heb ik er niet zo’n probleem mee, anders zeker teruggestuurd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Normaal gesproken altijd prima voor elkaar bij coolblue. Nu een keer niet, maar verder prima dus

Good website. Easy to choose and pay Fast delivery Good product. Very efficient

• N/A

Fijn proces

Goede website en dag erop in de winkel afhalen. Daar buitengewoon vriendelijke mensen en vlot proces

coolblue,, helemaal top

coolblue,, goede kwaliteit,, bezorging zoals afgesproken,, bezorger was zeer vriendelijk en respectvol,,,,,,coolblue,, een aanrader voor iederéén

perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijke bezorger en je wordt op de hoogte gehouden van de status van bezorging van je pakket. En ook zeker een pluspunt je kunt je oude apparatuur meegeven!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Zeer goed geluid maar enkele kwaaltjes

Het geluid is uitstekend. Heldere en harde bass en gedefineerd hoog. Het enige probleem is dat wanneer je geen muziek afspeelt en wat aan het scrollen bent of tussen apps schakelt dat er af en toe een klein, kort kraakje voorbij komt. Ook kan de noise canceling niet heel goed tegen hard omgevingsgeluid zoals bijvoorbeeld met je hand door een besteklade gaan. Dit is niet zeer storend maar voor een koptelefoon van deze prijs vind ik het onacceptabel. Ik heb de koptelefoon omgeruild voor een nieuwe aangezien ik dacht dat het aan mijn exemplaar lag maar de nieuwe heeft exact hetzelfde probleem.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Noisecanceling omgevingsgeluid volume weerstand verhogen

Laadpas kwam snel aan, maar installatie kon alleen via klantenservice

Laadpas kwam snel aan op een vrijdagmiddag, maar installatie kon alleen na tussenkomst klantenservice na het weekende plaatsvinden, terwijl het gewoon een nummer invoeren zou zijn. Hierdoor kon ik het hele weekend geen gebruik maken van de laadpas omdat de klantenservice alleen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur werkt. Hierdoor werkte de laadpas pas op maandagmiddag

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Installatie makkelijker maken. Klantenservice uren uitbreiden

Prima. Maar mis de Faktuur

Prima service Maar zou graag de Faktuur per mail krijgen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor

Een glimlach verdiend

Goede uitleg in winkel- simpel bestellen en goed informatie systeem. Keurige aflevering en glimlach verdiend

Uitstekende winkel

Levering altijd zoals afgesproken en op tijd. Bij ophalen in de winkel geholpen door bijzonder vriendelijke medewerker. Ruim assortiment en uitstekende service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld met de garantie dat ik het de volgende dag zou ontvangen - en zo was het ook! Cool Blue zorgt zelf voor vervoer, ipv zich afhankelijk op te stellen van onbetrouwbare bedrijven als PostNL of DHL. Zo moet het. En ook nog met de bakfiets én de jongen die het afleverde was ook nog vriendelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zo als elke weer keurig en netjes geregeld

64 Weena

Rotterdam 3012 CN