Besteld vrijdag voor 24uur levering zou plaats vinden op zaterdag door post nl, wijk is in ophoging, moeilijk te bereiken door opbreking, kan echter op de hoek parkeren afstand is dan ongeveer 25 m, kreeg echter een mail van post nl dat er niemand thuis was en dat de bezorging veranderd was naar maandag middag naar een afhaal punt , ben de gehele dag aan het werk geweest, in zicht, naast de voordeur, verhaal van post nl klopt totaal niet, geen schuld aan Colbie, zoveelste probleem met post nl
Hi Jacques, Wat jammer dat jouw nieuwe laptop niet juist geleverd kon worden. Ondanks de opbreking klinkt het als een kleine moeite om er alsnog voor te zorgen dat het pakketje geleverd wordt. De onjuiste levering kunnen we helaas niet terugdraaien. Wel hopen we de pijn voor je te verzachten. Er is namelijk al een voucher van €10,00 aan je uitgekeerd en deze is zojuist opgehoogd naar €25,00. We hopen bij een volgende bestelling je weer van dienst te kunnen zijn zoals je van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Coolblue
Ben super goed geholpen
Op 13 juni j.l. zouden mijn nieuwe samsung tv en een soundbar van Harman Kardon bij mij thuis worden geïnstalleerd. De bezorgers gaven aan, dat zij alleen de gekochte apparaten kwamen afgeven en NIET om te installeren. Ik boos en toen ik aangaf, dat zij de apparaten weer mee konden nemen, belden zij met de service-control en gaf aan, dat 's middags om 3 uur alsnog de tv en soundbar zouden worden geïnstalleerd. Navraag bleek, dat pas op 19 juni 2024 er weer mankracht beschikbaar was om te installeren. Woedend ben ik met mijn broer naar de winkel in Utrecht gereden en ook daar bleek geen personeel beschikbaar. Als uitkomst gaf de service-medewerker Marty en zijn leidinggevende Erik aan, dat zij na werktijd samen de boel zouden aansluiten, hetgeen ook perfect is gelukt! Cool Blue mag zich heel erg gelukkig prijzen met zulke voortreffelijke medewerkers. Bravo Erik & Marty en een grote mispeer voor Cool Blue. Ronduit waardeloos!!!
Hi Sietse, Net voor de start van het EK dacht je nog even een gloednieuwe TV aan te schaffen met soundsysteem, het is dan natuurlijk flink balen als dit niet op tijd geïnstalleerd kan worden. We hebben even meegekeken en zien dat je deze service bent vergeten toe te voegen aan je bestelling en hier dus ook niet voor betaald hebt. De TV's worden door een ander team geïnstalleerd dan de normale bezorgers waardoor zij op het moment van levering niet bevoegd waren om jou verder te helpen. Gelukkig hebben we je in de winkel alsnog van deze service kunnen voorzien. Met vriendelijke groet, Coolblue
Online bestellen ging gemakkelijk De afgesproken tijd van bezorging klopte helemaal En de bezorgers waren beide super vriendelijk
Het tweede kansje ( een coolkast :-)) dat ik bestelde bleek veel meer schade te hebben dan in het aanbod stond vermeld, dat werd netjes opgelost ,...dus tevreden.
Voor een feestje én het Ek voetbal hadden wij wat extra koelruimte nodig. Daarom bij Coolblue een Samsung koel vries combinatie besteld. Helaas bleek er bij het uitpakken een grote deuk in de deur te zitten. Het omruilen kon niet eerder dan 2 dagen later. Terwijl we expliciet hebben afgesproken dat dit ‘s avonds zou gebeuren, ontvingen we een mail met de bevestiging dat ze in de middag langs zouden komen. De “nieuwe” koel vries combi bleek helaas een kapot afstelpootje te hebben, waardoor we opnieuw via omslachtige wegen het apparaat moesten laten omruilen. Ook deze keer duurde het weer ruim een dag en moesten we vrij nemen, omdat in de avonduren omruilen extra kostte… Ik heb altijd enorm positieve ervaringen met Coolblue gehad, maar dit was echt heel erg vervelend. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de kille zakelijke Belgische klantenservice medewerkers waar ik geen glimlach van kreeg. Is Coolblue te groot geworden? Of heb ik gewoon pech gehad deze keer?
Hi Ingrid, Wat balen dat jouw EK plannen nu gedeeltelijk in de soep zijn gelopen, we hopen dat iedereen toch kon genieten van een koud drankje. We begrijpen jouw teleurstelling wel, al helemaal bij een fout op fout. Graag kijken we mee naar jouw situatie om te kijken of we hierin toch nog iets kunnen betekenen. Helaas konden we met jouw gegevens de bestelling niet vinden. Zou je dit kunnen sturen naar [email protected] samen met de context? We horen daar graag van je. Met vriendelijke groet, Coolblue
Niks om aan te merken
…
Mocht ik iets willen weten, ga ik naar Den Haag daar wordt ik altijd goed geholpen. De mensen zijn vriendelijk en hebben geduld met senioren, wat ik persoonlijk erg belangrijk vindt..
Het product wat ik heb ontvangen werkt goed en is erg degelijke kwaliteit. Alleen was het product omschreven als nieuwstaat in originele verpakking (2e kans), maar zat er toch een beschadiging op de voet van het product. Verder wel gehoord dat dat niet ter invloed zal zijn voor de garantie.
Cadeau voor vaderdag besteld. Zou donderdag binnen komen. Ik ben de hele dag thuis geweest op 10 minuten buiten met de hond na. Coolblue geeft aan dat het bezorgd is. Niet dus. Omliggende buren nagevraagd, niemand heeft iets. Dus contact opgenomen en gezegd dat ik niets ontvangen heb en het een vaderdag cadeau betreft. 7 dagen geduld ze gaan onderzoek doen. Coolblue werkt met eigen bezorgers. Dat moet toch sneller kunnen?!?! Wie is de bezorger én waar is het pakket? Wellicht heeft de bezorger het zelf achtergehouden. Ik ben in ieder geval pissed, enorm slechte service! Ik sta zonder cadeau morgen. Waar is mijn bestelling?!?!?! Ik wil mijn geld terug!
Hey Shirley, Bedankt voor je review. Het is niet de bedoeling dat je met lege handen voor je vader staat op Vaderdag! Wanneer een bezorger aangeeft dat je pakketje wel is afgeleverd maar je niks hebt ontvangen moeten we dit altijd uitzoeken. We doen er alles aan om dit wel zo snel mogelijk afgerond te hebben en voor je opgelost te hebben. Met vriendelijke groeten, Coolblue
Goede communicatie, duidelijk, snelle levering dus super tevreden
Heel erg goede ervaring en topservice. We komen zeker terug als we iets moeten aanschaffen!!! Bedankt Coolblue
Mijn ervaring is meer dan positief. Uitstekend snelheid en service.
Mijn ervaring met dit pakket en de bezorger was prima zoals het hoorde voor de deur in de kluis. Ik ben erg blij met de Black en Decker boormachine die zowel SDS als gewone boortjes kan gebruiken. en de prijs is beter dan bij de concurrentie Dat is het voordeel van internet Je kan overal zoeken voor de beste prijs en service daarom snap ik niet dat er bedrijven zijn die zeer hoge prijzen hanteren Dat is een no-go voor Vele mensen. Coolblue toverden een smile op mijn gezicht :)
Keurige aflevering en vriendelijke koerier
Goedemiddag Coolblue, U vraagt mij een review te schrijven over mijn ervaring met een bestelling bij Coolblue. Wel, het bestelde werd idd de eerstvolgende dag bezorgd, en het artikel was oké verpakt compleet en in orde. Maar… Daar waar sommige webshops je werkelijk overladen met veel onnodige berichten over de totale bestelling, maakte ik met deze Coolblue order het volgende mee: Gedurende de leveringsdag heb ik (buiten enkele e-mail berichten) 5 sms berichten verspreid qua tijd gehad omtrent melding leveringstijd. 1e: 10:50-11:50 aflevering. Met de fiets. Kwartier van tevoren een sms 2e: zelfde 3e 14:35-15:35 zelfde tekst 4e 15:00-16:00 zelfde tekst 5e 10:50-11:50 aflevering .. Huh ? (Het was al 13:05) Wat denk je ? SMS dat men onderweg was 15 min van tevoren is nooit gekomen. Of ze met zo’n mooie bakfiets voor mijn deur hebben gestaan weet ik niet, want rond het middag uur (éven weg) werd er bij de buren afgeleverd :-( . En daar heb ik zón hekel aan… Geen man overboord. Maar een voorbeeld van totaal doorgeschoten (en niet functionerende) SMS leveringsstatus. In ieder geval eentje waar je als klant totaal niets aan hebt.. Wellicht had ik pech en komt dit normaliter niet voor
Blij met jullie, maar met mijn powerbank kan ik niet 2 keer mij telefoon opladen. Heb alleen geen zin om hem terug te sturen. Doosje al weggegooid namelijk…
2 verschillend gekleurde maar identieke harddisks gekocht.
De prettige hulp van winkeliers en de snelle afhandeling
Volgende dag bezorgd, zoals beloofd. Goed verpakt.
Bij bestelling adresgegevens gewijzigd. Stond als adresgegevens toch nog op oude adres. Geen idee hoe te wijzigen. Gelukkig bij afhaalpunt laten bezorgen.
Ik ahd een verkeerde SDHC kaart besteld en zag dat pas toen ik de kaart kreeg. Meteen de juiste besteld n.l. de SHDC micro. Stond op het punt om de verkeerde terug te sturen, toen ik een mailtje kreeg van Coolblue dat de standaard SDHC kaart mocht houden en dat ik het geld terug kreeg. Het geld is inmiddels ontvangen en ik heb mijn zoon blij kunnen maken .
Alles heel goed en snel geregeld
Snelle levering met vriendelijk personeel