Bestel nooit een product dat je in de winkel kan ophalen. In Amsterdam aan de bilderdijkstraat kost dat wachten je minimaal een uur
Hoi, Het is zeker niet de bedoeling dat onze klanten zo lang moeten wachten voor een simpele ophaling. We gaan dit aankaarten bij het team van de winkel zodat we dit kunnen verbeteren. Vriendelijke groet, Coolblue
Prima levering, zijn echter op vakantie, magnetron/oven is aangesloten, echter nog niet gebruikt .
Zeer goed geregeld
only can not bsee product in the cool blue shop, showmodel ?
De bestelde receiver de volgende dag in huis en voldoet aan de verwachting. Mooi apparaat voor een nette prijs.
Er was iets niet geleverd wat niet volgens de regels was. Dan probeer je rechtstreeks contact te krijgen met servicedesk. Dan bedoel ik dus bellen. Dat is schijnbaar niet mogelijk. Je krijgt eerst een bot wat ik dus niet vindt werken omdat je op de meest simpele vragen geen bevredigend antwoord krijgt of hij snapt het niet. Na direct vragen naar service medewerker krijg je er wel een maar via een chatfunctie dus is zeer onbevredigend. Er zijn mensen die een telefonische hulplijn nodig hebben voor klachten. Om deze reden kan ik het niet aanbevelen maar zeg niet dat ik er nooit weer wat koop.
We zijn netjes en goed geholpen bij onze aankoop.
Ze wisten de optische uitgang niet te zitten. Na aandringen via n demo tv gevonden, verdere aap koppelen, Nee zoek maar op student aan huis. Verkopen wel verders niks, 1e en meteen laatste aankoop ooit!
Hoi, We begrijpen dat je op deskundige hulp rekent bij het aansluiten van je aankoop en vinden het dan ook jammer te horen dat deze ervaring niet verliep zoals gepland. We nemen je opmerking mee om onze service verder te verbeteren. Vriendelijke groet, Coolblue
Altijd de volgende dag geleverd. Bij problemen snel geholpen en te woord gestaan.
Fijn geholpen, nemen de tijd voor je
Ordering was quick and could retrieve it the next day in the store. In the store you have to sign in for pick up, but the colleagues behind the desk helped others that just walked in, which was a bit strange, so the line went quite long
Prettige winkel. Afspraken voor advies terplekke goed geregeld. Kundig advies. Veel keus en wanneer produkt niet op voorraad is wordt het volgende dag op gekozen locatie geleverd
Besteld, gaan halen, vriendelijk geholpen. Alles OK.
na een bezoek aan uw winkel in Tilburg om mijn persoonlijke keuze te bekijken bracht uw verkoopmedewerker mij op andere gedachten, waar ik tot op heden geen spijt van heb.
zie boven
Prima personeel
Online bestelling gedaan en dag erna op kunnen halen. Heel fijn en behulpzaam personeel. Echt top!
Mijn koffiemachine had het begeven, net een dag voor mijn verjaardag. Dus: nieuwe uitgezocht en kijken wie hem het snelst (op tijd) kon leveren, zodat ik mijn gasten een kopje koffie zou kunnen aanbieden. "Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd" was nodig en dus won Coolblue. Totdat ik op de dag dat ik hem nodig had, een mailtje kreeg waarin stond dat ze geen capaciteit hadden om hem in te pakken en dat ik hem een dag later zou ontvangen. Niet echt een optie en dus zeker geen glimlach! Omdat mijn vrouw het zelf voorstelde kon ik het apparaat nog wel die dag ophalen bij de dichtstbijzijnde winkel (in Utrecht). Dat is uiteindelijk gelukt, maar ook hier was men niet echt in staat een glimlach op mijn gezicht te toveren. Eerst maar eens zien je auto kwijt te raken daar. Dat lukte uiteindelijk op vijf minuten lopen. Toen kennisgemaakt met de "smart wachtrij", wat neerkwam op wortelschieten en wachten tot je een ons weegt, terwijl klanten die gewoon binnen kwamen lopen wel werden geholpen. Toen ik uiteindelijk aan de beurt was, schamperde de medewerkster waarom ik een steekwagentje had meegenomen; het was toch niet zó'n grote doos. Dit terwijl ik haar al had verteld dat ik een eind verderop pas een parkeerplaats had kunnen vinden. Lang verhaal kort: ik heb mijn nieuwe koffiemachine en de koffie is prima, maar van deze ervaring krijg ik echt geen glimlach op mijn gezicht!!!
Hoi, Een koffiemachine bestellen voor je verjaardag, met het idee je gasten te verwennen, hoort juist zorgeloos te zijn. We vinden het dan ook jammer te horen dat dit niet is verlopen zoals gehoopt. Je ervaring in onze winkel gaan we intern bespreken om te kijken waar we kunnen verbeteren. We hopen dat je ondanks alles toch nog hebt kunnen genieten van je verjaardag en van een goede tas koffie. Namen het hele team: Nog van harte gefeliciteerd. Met een glimlach, Coolblue
Ik had met opzet bij Coolblue besteld omdat het de volgende dag geleverd zou worden. Helaas niet het geval. Des te vervelender omdat ik met iemand anders had afgesproken om samen te installeren. En ook dat heb ik moeten afzeggen
Hoi, We snappen dat je bewust voor ons hebt gekozen vanwege de beloofde snelle levering en dat dit erg vervelend wordt als die belofte niet wordt waargemaakt, zeker wanneer je afspraken hebt gemaakt om samen te installeren. Alvast onze excuses voor het ongemak want dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. Hopelijk kunnen we je bij een volgende bestelling opnieuw verrassen met de service die je van ons gewend bent. Vriendelijke groet, Coolblue
Het begon er al mee dat het pakket 2 uur voor de geplande aflevertijd werd bezorgd waarbij het in de tuin in een regenbui was achtergelaten. Toen ik daarover belde moest ik maar in een postnl app kijken of daar een vinkje ergens over stond. Dat je dat met kleding doet ok maar met electronica verwacht ik echt beter van Coolblue. Vervolgens toch beslist het ding van 21 kilo retour te sturen... we komen hem niet ophalen, u zult hem zelf naar postnl moeten brengen. Gezien ik geen auto heb en juist dingen laat afleveren hiervoor best irritant. Er zijn nu reclames waarbij wordt gemeldt dat keuken apparaten door blauwe coolblue bussen bij je worden thuisbezorgd... not dus het pakket van ruim 600,- wordt net zo behandeld als een pakketje van een fastfashion kleding merk. Ik kocht juist altijd bij Coolblue waarbij je iets meer betaalde om minder gedoe te hebben maar helaas gaat dat niet meer op.
Hoi, We begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring voor je is geweest. Een elektronisch apparaat in de tuin achterlaten, in de regen, is niet acceptabel. We nemen deze klacht mee om intern te bespreken samen met PostNL om zo'n gedoe in de toekomst te vermijden en onze service hierin te verbeteren. Vriendelijke groet, Coolblue
Het apparaat werd snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen. Wel vind ik het vreemd dat een paar uur nadat ik het apparaat besteld had het apparaat €2,00 goedkoper was. En nog een dag later weer €2,00 euro goedkoper. Netjes dat ik de eerste €2,00 terug kreeg na gereclameerd te hebben. Maar voel me alsnog bekocht omdat het daarna nog eens €2,00 goedkoper werd. Vreemd dat de prijs iedere dag wisselt.
Toen een device niet op display was, haalde een medewerker zijn eigen aankoop. Top service en gebruiksinformatie uit de eerste hand.
airpods pro 3 besteld (tweede kansje) 's avonds rond een uur of 10 en keurig op de hoogte gehouden van de levertijd, dit zo de volgende dag tussen 11:15 en 12:15 uur zijn. De bezorger kwam om 11:15 uur, top dus!
Snelle levering prima communicatie.
Vindt als er gezegd wordt vandaag besteld morgen in huis dat dit nagekomen moet worden en op z’n minst als het niet lukt duidelijk zijn wanneer er dan wel wordt geleverd. Ik zie het als nalatigheid, daarbij is klantenservice heel slecht bereikbaar (terugbelverzoek zou handig zijn en klantvriendelijk)
Beste, We begrijpen dat duidelijke communicatie belangrijk is. Onze excuses dat dit bij jou bestelling blijkbaar niet zo verlopen is en dat je onze klantenservice moeilijk kon bereiken. Jou verzoek voor een terugbelverzoek gaan we ook meepakken als waardevolle feedback om onze service klantvriendelijker te maken. We hebben dit in het verleden ook al geprobeerd en dit had een positieve werking. Volgens onze laatste informatie wordt je bestelling morgen eindelijk bezorgd. We hopen dan ook dat je er snel van kan genieten en we blijven klaar staan moest er toch nog iets zijn. Vriendelijke groet, Coolblue