100 punten uit honderd
De bestelling van een nieuwe inbouw afzuigkap verliep vlot en de levering via Post NL ook zonder problemen. De Siemens afzuigkap was prima in te bouwen op de plaats van de oude. Klein punt van aandacht is he inleveren van de oude apparatuur. Deze kon via Post NL worden teruggestuurd naar Coolblue Recycling. Lastig een grote doos in kleine personenauto te proppen en deze in te leveren op een postagentschap.
Stofzuiger zuigt zeer goed. Snel en netjes geleverd. Makkelijk leeg te maken.
Snelle levering, vriendelijke bezorger.... klaar voor vaderdag
Fijne website, makkelijk te bestellen, vlotte en nette levering.
Mijn deurbel camera van Eufy was kapot. Wij naar Coolblue winkel voor te laten maken/op te sturen ( het viel binnen de garantie periode). Eufy gaf aan dat gewoon dat de deurbel omgeruild kon worden. We hebben de deurbel daar gelaten en we kregen meteen een deurbel camera mee. Top! Een dag later krijgen we een mail van Coolblue dat ingeleverde deurbel niet compleet was. Ze miste nog een ontgrendelpin, een USB kabeltje en een wig. Klopt helemaal die hadden we inderdaad niet meegenomen. Maar had dat even gezegd bij het inleveren. Dan hadden we die uit de doos van nieuwe deurbel doos gehaald. Nu moeten we weer 44km rijden om accessoires van €4 euro terug te brengen of op te sturen
Hallo Willy, Goed dat je dit bij ons aangeeft! Het is natuurlijk niet fijn als je achteraf nog te horen krijgt dat de camera niet goed in de winkel is ingeleverd. Dit hadden we inderdaad al eerder moeten aangeven. Toch hebben we je wel meteen een omruiling gegeven zodat jij weer een beveiligingscamera hebt, ondanks dat de camera niet compleet was. We hadden in de winkel ook kunnen vragen om later terug te komen om de camera compleet bij ons aan te bieden. Het is niet wenselijk om onderdelen uit de doos van je nieuwe camera te halen, want als je later een beroep wilt doen op de garantie moet dit product ook compleet worden aangeboden. Voor het naleveren van de onderdelen hoef je niet naar de winkel toe te rijden, dit kun je ook eenvoudig naar ons opsturen vanuit een PostNL-punt bij jou in de buurt. De adresgegevens hebben we aan je meegegeven. We danken je alvast heel erg voor je medewerking als je de onderdelen naar ons wilt opsturen! Met vriendelijke groeten, Coolblue
Netjes op tijd ontvangen en het artikel voldeed volledig aan mijn verwachtingen.
Mijn oude telefoon was ook een Sony 7jaar oud begon nu gebreken te vertonen. Dus een nieuwe zo nieuw dat het een pre order werd,correct af geleverd en voldoet waar aan een Sony moet voldoen. Met zoveel mogelijkheden dat ik zeker plezier kan beleven
De naam zegt het al cool blue. Ik ben heel goed geholpen met retourtje. Ik kreeg iets anders mooi’s voor terug. Ik ben super blij met jullie service en de snelle afhandeling. Ik zal zeggen: Blijf zo cool
Alles klopt van bestellen tot aflevering
Inderdaad met een glimlach het pakketje gegeven.
Procedures zijn bij jullie nu ook belangrijker dan klantwens en logica . Veel dingen gaan gelukkig nog goed
Goed artikel, installatie tips krijg je erbij. Super en snel geleverd.
Word altijd goed en vriendelijk geholpen
prima, goede informatie en snelle levering
Ik zeer veel dingen bij Coolbleu besteld van koelkast tot stofzuiger van 2e kans artikelen tot een tablet. Alles wordt geleverd zoals omschreven en mocht er iets zijn, geen probleem lossen ze zo snel mogelijk op.
dashcam bestel, volgende dag in huis.
Om praktische redenen ervoor gekozen om de aankoop in de winkel in Utrecht op te halen. Dat doe ik dus nooit meer. Een wachttijd van meer dan een half uur voor het ophalen en afrekenen van 1 artikel is echt niet acceptabel. Zonde, want over het geheel genomen bevalt de service van Coolblue prima. Dus ik zou niet aanbevelen een artikel in de winkel te halen, tenzij je echt niet anders kan.
Hallo Lionel, Het is zeker niet wenselijk om een half uur bij de kassa te wachten om je bestelling op te halen en af te rekenen. In onze winkels hebben wij een Servicebalie en een aparte balie om je bestellingen af te halen. Bij de ingang kun je via het computerscherm aanklikken waarvoor je komt zodat je naar de juiste balie wordt doorverwezen. Het kan door capaciteit en drukte soms iets langer duren maar we doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen, hopelijk kunnen wij je de volgende keer sneller een glimlach bezorgen! We wensen je alsnog heel veel plezier met je nieuwe bestelling. Met vriendelijke groeten, Coolblue
N.v.t.
Uitstekende heldere communicatie bij alles wat ik aanschaf. Dat loopt uiteen van zonnepanelen tot wasmachines.
Hulp vaardig heel vriendelijk.
Ook als er later iets mis is wordt dit snel opgelost
Ik was in de veronderstelling dat als ik iets online bestel het afhalen een kwestie van binnenlopen. En ophalen zou zijn. In werkelijkheid was ik gewoon een van de velen die in de winkel was. Op die manier had ik me de tijd van online bestellen kunnen besparen.
Bestellen, informatie en aflevering verliep allemaal prima. Aardige en correcte bezorger
Goede vergelijkingen op de site. snel geleverd en gewoon een prima site.