Gewoon geweldig, binnen 24 uur tiptop geleverd

100 punten uit honderd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle bezorging en goed product

De bestelling van een nieuwe inbouw afzuigkap verliep vlot en de levering via Post NL ook zonder problemen. De Siemens afzuigkap was prima in te bouwen op de plaats van de oude. Klein punt van aandacht is he inleveren van de oude apparatuur. Deze kon via Post NL worden teruggestuurd naar Coolblue Recycling. Lastig een grote doos in kleine personenauto te proppen en deze in te leveren op een postagentschap.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Terugzenden van oude apparatuur via Post NL is voor een afzuigkap niet prettig

Snel en netjes geleverd

Stofzuiger zuigt zeer goed. Snel en netjes geleverd. Makkelijk leeg te maken.

Weer top geregeld

Snelle levering, vriendelijke bezorger.... klaar voor vaderdag

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne website, makkelijk te bestellen, vlotte en nette levering.

Fijne website, makkelijk te bestellen, vlotte en nette levering.

Jammer

Mijn deurbel camera van Eufy was kapot. Wij naar Coolblue winkel voor te laten maken/op te sturen ( het viel binnen de garantie periode). Eufy gaf aan dat gewoon dat de deurbel omgeruild kon worden. We hebben de deurbel daar gelaten en we kregen meteen een deurbel camera mee. Top! Een dag later krijgen we een mail van Coolblue dat ingeleverde deurbel niet compleet was. Ze miste nog een ontgrendelpin, een USB kabeltje en een wig. Klopt helemaal die hadden we inderdaad niet meegenomen. Maar had dat even gezegd bij het inleveren. Dan hadden we die uit de doos van nieuwe deurbel doos gehaald. Nu moeten we weer 44km rijden om accessoires van €4 euro terug te brengen of op te sturen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Commentaar

Netjes op tijd ontvangen en het artikel voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Na 7 jaar

Mijn oude telefoon was ook een Sony 7jaar oud begon nu gebreken te vertonen. Dus een nieuwe zo nieuw dat het een pre order werd,correct af geleverd en voldoet waar aan een Sony moet voldoen. Met zoveel mogelijkheden dat ik zeker plezier kan beleven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en altijd tevreden

De naam zegt het al cool blue. Ik ben heel goed geholpen met retourtje. Ik kreeg iets anders mooi’s voor terug. Ik ben super blij met jullie service en de snelle afhandeling. Ik zal zeggen: Blijf zo cool

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles klopt van bestellen tot aflevering

Prima geregeld

Inderdaad met een glimlach het pakketje gegeven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Overall bijna een gewoon bedrijf

Procedures zijn bij jullie nu ook belangrijker dan klantwens en logica . Veel dingen gaan gelukkig nog goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vermijd procedures voor ktv

Super snel geleverd

Goed artikel, installatie tips krijg je erbij. Super en snel geleverd.

Fijne winkel

Word altijd goed en vriendelijk geholpen

prima, goede informatie en snelle levering

prima, goede informatie en snelle levering

Top service in 1 online winkel

Ik zeer veel dingen bij Coolbleu besteld van koelkast tot stofzuiger van 2e kans artikelen tot een tablet. Alles wordt geleverd zoals omschreven en mocht er iets zijn, geen probleem lossen ze zo snel mogelijk op.

snelle service

dashcam bestel, volgende dag in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Veel te lange wachttijd voor ophalen aankoop

Om praktische redenen ervoor gekozen om de aankoop in de winkel in Utrecht op te halen. Dat doe ik dus nooit meer. Een wachttijd van meer dan een half uur voor het ophalen en afrekenen van 1 artikel is echt niet acceptabel. Zonde, want over het geheel genomen bevalt de service van Coolblue prima. Dus ik zou niet aanbevelen een artikel in de winkel te halen, tenzij je echt niet anders kan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aparte ophaalcounter in de winkel. De tijd nemen voor service en advies is top, maar dit gaat nu ten koste van de kern van een winkel, namelijk verkoop

Het artikel is keurig op tijd geleverd

N.v.t.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Coolblue doet wat het belooft

Uitstekende heldere communicatie bij alles wat ik aanschaf. Dat loopt uiteen van zonnepanelen tot wasmachines.

Klant vriendelijkheid.

Hulp vaardig heel vriendelijk.

Snel en betrouwbaar

Ook als er later iets mis is wordt dit snel opgelost

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet de goedkoopste

Te lange wachttijd voor afhalen

Ik was in de veronderstelling dat als ik iets online bestel het afhalen een kwestie van binnenlopen. En ophalen zou zijn. In werkelijkheid was ik gewoon een van de velen die in de winkel was. Op die manier had ik me de tijd van online bestellen kunnen besparen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak onderscheid tussen winkel en afhalen.

Alles prima inorde

Bestellen, informatie en aflevering verliep allemaal prima. Aardige en correcte bezorger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles was goed

Goede service, snel geleverd

Goede vergelijkingen op de site. snel geleverd en gewoon een prima site.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN