Het enthousiasme straalt er vanaf bij de adviezen op diverse manieren

Je hoeft geen andere sites te bezoeken om alles (echt alles) aan de weet te komen over de producten die je zoekt. En de wijze waarop die informatie gepresenteerd wordt levert je ook hoe dan ook een glimlach op je gezicht op. Het assortiment biedt daarna uiteraard ook een bij je wensen passend product. Levering bijna altijd zeer vlot en begeleid door prima bezorginformatie.

Goed bedrijf

Altijd snel geleverd. Artikel was voor mij niet wat ik er van verwacht. Retour ook weer snel geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed advies, top service!

Geholpen door een uiterst klantvriendelijke medewerker met goede kennis van zaken. Geirriteerd de winkel binnen gekomen door de waakhond op de deurmat, tevreden de winkel verlaten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Laat klanten eerst rustig de winkel binnenkomen en ondervraag ze niet voordat ze een stap in je winkel hebben gezet. De medewerker staat zo gepositioneerd dat je eigenlijk bijna schrikt bij binnenkomst. Alsof er een waakhond op de deurmat ligt.

Coolblue prima, Post NL faalt weer

Bestelling geplaatst op zaterdagavond en zou de volgende dag op zondag door Post NL bezorgt worden. Na meerdere berichten van Post NL met een tijdvak komt de melding dat we elkaar helaas misgelopen zijn. Ik weet niet hoe de bezorger gelopen is maar wij zaten gewoon op de bank met uitzicht op de weg te wachten op het pakketje. Is een dag later bij een Post NL afgiftepunt afgegeven. Jammer hoor Post NL. Coolblue heeft het pakket op tijd aangeboden Post NL.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Post NL niet meer gebruiken?

Hallo

Sorry i will write in englesh , im not happy , i need to wait 4 days to come my order what they say is coming in 1 day , every day i call and they make the order but in the and they dint do it and i stil wait . Maybe i get a good recompension because i wait for nothing , but coolblue want me to pay at time when i need …..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? No

Snelle levering en een scherpe prijs

Snelle levering en een scherpe prijs

fast and easy!

love Cool Blue!

• N/A

Prima in orde

Nespresso apparaat snel geleverd en functioneert goed, doet wat het moet doen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een kleinere omdoos zou mooi zijn.

coolblue, goed, maar vooral leuk

coolblue, goed, maar vooral leuk (dat dus)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top service, en snelle levering met klantvriendelijke support

Had een probleem met apparaat die ik via Coolblue had besteld, na terug sturen kreeg ik te horen dat het apparaat niet gerepareerd kon worden en dat ik het aankoop bedrag terug zou krijgen als een tegoedbon. Heb daarna een nieuw apparaat besteld, kreeg netjes een duidelijke bevestiging daarvan en goede communicatie over de status van de bestelling. Ik vind Coolblue altijd een goed en betrouwbaar platform waar ze klantvriendelijk zijn en betrouwbare service leveren.

Naar verwachting

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende klantenservice, bezorger zeer behulpzaam en vriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Doen wat ze beloven zelfs een telefoontje dat ze een kwartiertje later komen met bezorgen.

Fijn

Bij het bezorgen wisten we niet dat we voor installatie van de droger 25 euro moesten betalen . Wij hebben het aan de chauffeur betaald en heeft het geplaast

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij bestellen vermelden kosten plaatsen

Professionele menselijke benadering

Fijne professionele maar vooral menselijke benadering met empathie meedenken. Ga zo door Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed, duidelijke informatie en makkelijk te bestellen.

Alleen jammer dat voor 23.59 besteld morgen in huis niet altijda het geval is :)

Bijzonder snelle bezorging.

De eenvoud van bestellen en bijzondere snelle levering. Uitstekende productomschrijving.

Alles super snel en ok.

Alles nagekomen zoals het op de side staat. .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een garantie bewijs van het product bijvoegen.

Heel tevreden

Maken waar wat ze beloven..!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Het product, een Hitachi-LG GP57EB40 Externe DVD / CD Speler en Brander, zal wel goed zijn

Wordt door de diverse handleidingen op het verkeerde been gezet, als zou er een kabel moeten zijn met drie aansluitingen. Die is er niet, alleen een kabeltje met gewoon twee aansluitingen. Zoeken op internet . Vind alleen een handleiding in het Engels wat toch Spaans blijkt te zijn. Dan maar weer bij de Coolblue website gekeken en gewoon gedaan wat voor de hand ligt. Gewoon inpluggen. Dus een heel gedoe voor niets.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een goede installatie handleiding bijleveren.

Helemaal top

Goeie site met snelle bezorging en de producten zijn van goede kwaliteit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kan nog ervaring melden heb pas het apparaat

Goed geleverd en gemakkelijk te installeren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een stekker meegeleverd zou fijn zijn

Snelle bezorging

Wel een beetje raar als je een NAS bestelt zonder HDD of SSD en ze brengen je een thuiskopieheffing voor een externe HDD/SSD in rekening.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooie tv besteld en de volgende dag tot in de huiskamer bezorgd. En nog een hele vriendelijke en vrolijke bezorger. Echt top!

Top!!

Goede snelle service top!!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN