Top, fijne bezorger netjes uitgepakt en geïnstrueerd

Fijne wasmachine bezorgd door een toffe bezorger. Netjes op 3 hoog afgeleverd en de verpakking plus oude machine meegenomen. Netjes uitleg gehad over installeren en 1e wasbeurt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, was helemaal af zo

Fijne winkelervaring en correcte levering aan huis

Een goed product kunnen vergelijken op internet. Echter bij het plaatsen van de order bleek een foutmelding voor onze verrekijkers, er zat niets anders op om de voor ons eenvoudig te bereiken winkel te bezoeken. Ook in de winkel bleek de order voor verrekijkers niet maken, maar gelukkig kon het personeel met een omweg toch de verrekijkers bestellen. De volgende dag (wat geen noodzaak was) de levering aan huis, volgens de verschillende app meldingen, met de fiets.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bereikbaarheid website monitoren.

Altijd goed

Ik blijf graag terugkomen. Ook al er iets niet goed is altijd goede ondersteuning.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Helaas niet in lijn der verwachting

Ik koop graag bij Coolblue, zo ook de laatste keer. Ik besloot voor een tweedekans te gaan. Na goed de mitsen en maren te hebben gelezen was ik overtuigd; ik kan gerust hiervoor kiezen. Product is immers alllen geopend en in nieuwstaat. Helaas bleek niets minder waar, duidelijke gebruiks sporen wat bij mij tot grote teleurstelling leidde. Aangezien ik op vakantie ga was er geen tijd te verliezen. Op zondag naar Coolblue Eindhoven en retourneren voor een gloednieuwe. Dat ik daar alsnog € 19,00 moest bijbetalen vond ik een tweede teleurstelling. Het gaat niet om die twee tientjes, meer het principe. Gemiste kans!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Van a tot z een top beleving met een lach

Een tv besteld met een zo dacht ik een passende muurbeugel alles supersnel geleverd maar helaas de beugel paste niet daar weer een afspraak voor gemaakt om om te ruilen en tot mijn verbazing hoefde het niet terug omdat ze de vervanger niet kunnen leveren komt mijn geld netjes terug en heb ik een beugel weg kunnen geven aan de buurman die uiteraard super blij was dus al met al een super service van Coolblue.

Okay but with few notes

The website experience was good, only it would be nice to be able to choose which product you can compare rather than them being picked automatically. The only friction was that my order was delayed, which was not an issue itself, but rather that I didn’t get any information on when it would be coming. I even tried calling, but they weren’t able to help me. When this happens, it would be good to inform so that I can make sure I’m home to pick it up. Other than that, everyone I talked to was very nice!

• If the delivery is delayed, would be great to know which day you can expect it a bit in advance rather than on the day.

Goede combimagnetron voor een mooie prijs. Goede service. Onze oude hebben ze meteen meegenomen.

Kastje naar de muur

Stofzuiger gekocht voor €800, zit volgens de site een dweil bij. Die zit er uiteindelijk niet bij, mailen en bellen met Coolblue. Die verwijzen maar naar Samsung, die op hun beurt weer niet reageren. Twee maanden verder en nog steeds geen dweil…

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verantwoordelijkheid nemen en niet doorverwijzen

prut

voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis, nou de hele dag gewacht maar ze zijn niet geweest. behoorlijk irritant, je blijft er toch voor thuis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? doen wat je belooft

Netjes verpakt en afgeleverd.

Heel makkelijk te bestellen en keurig op tijd afgeleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het opsturen en testen was mi een herhaling van zetten die 57 euro kostte.

Screen van Macbook pro 2019 valt weg bij openenen. Is dit wel of geen constructiefout die valt onder Apple’s coulance? Noeg het apparaat hiervoor toegestuurd worden???

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Klantenservice goed bereikbaar, snelle oplossing voor probleem

Snel en correct

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goeie prijs, is netjes geleverd wel door post nl

Prima netjes geleverd en snel

Goede ervaring

Snel en correct besteld en bezorgd

Goed afgeleverd

Vriendelijke medewerker

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en keurig verpakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering precies op tijd.

Mijn bestelde wijnkast kwam precies binnen het tijdvak binnen. Superservice.

Slecht verpakt

Twee pannen besteld en deze zijn vervolgens niet beschermd/goed verpakt verstuurd... nu dus weer retour want... beschadigd... jammer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Betrouwbare webshop met altijd goede service!

Ik bestel al mijn elektronische apparaten het liefst via Coolblue. Hoewel je soms iets meer betaalt dan bij de concurrentie, krijg je er uitstekende service voor terug. Coolblue denkt altijd met je mee, zelfs buiten de garantieperiodes. Zo ben je altijd verzekerd van een goed product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik vind jullie (fysieke) winkelmodel soms nog omslachtig aanvoelen, vooral bij kleine aankopen. Zo was ik laatst in een winkel voor Apple AirPods. Waar je bij andere winkels het product gewoon kunt pakken en naar de kassa kunt gaan, moest ik bij jullie aan drie verschillende mensen aangeven waarvoor ik kwam: bij binnenkomst, nadat ik het product had gezien, en weer bij de balie toen ik een verkoper toegewezen kreeg. Ondanks dit gevoel ben ik uitstekend geholpen in een verder hele mooie winkel. Ik hoop dat jullie iets aan deze feedback hebben!

Goede oplossing

Had een snellader voor telefoon/tablet aangeschaft. Deze werkte plots niet meer. Na reparatie bezoek kreeg ik een mail waarin stond dat ik een nieuwe lader zou ontvangen. Volgende dag al in huis. Zeer klantvriendelijke oplossing.

Snel

Snel te bestellen en op te halen.

Kundig en goed geholpen!

Kundig en goed geholpen. Zeker een reden om terug te komen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goed , duidelijk, vriendelijk en super snel.!!!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN