soepel

meedenkend

• Heb je nog tips of verbeterpunten? site aanpassing

Zeer snelle levering

Snelle en goede levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Zoals altijd super geholpen

Ja je kan vast makkelijk alles online bestellen, maar als je meerdere dingen wilt hebben & je wilt ook even de bevestiging dat je juiste kabels bij de juiste types hebt, dan is het heel fijn om even in de winkel langs te gaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ze hebben mij een vertrouwd gevoel gegeven

Door dat mijn bestelling in de post is kwijt geraakt hebben ze mij gerust gesteld en een nieuwe orde toegestuurd. Dank daar voor

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Graag wel wat meer producten in de winkel

Goede bezorging

Prima afgeleverd. Oude vrieskast op laten halen kost 50 euro als het niet gelijk met de bezorging van de nieuwe is. Vind ik wel heel erg veel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Een van de weinige bedrijven die service voorop stellen en waar je zonder veel omwegen gewoon je product kunt terugsturen of zelfs na 1,5 jaar je product nog gemaakt wordt onder garantie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

purchase went fine

I tried to pay online but you do not give the option to give a foreign zip code for billing address. The credit card company then refused the payment due to the security check. I had to pay in person. Besides this it went fine.

• N/A

‘s avonds 23:00 uur besteld Alles netjes en op tijd geleverd Gewoonweg TOPPIE Ga zo door …..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Ik de precies producten ontvangen.

Het is meer fout van post.nl. Ik had twee zwaar producten van in totaal ongeveer 25 kilo besteld. Onlangs dat ik thuis ben gebleven op gegeven tijd slot en er was ook geen niet thuis brief. Ik kreeg een mail dat ik niet thuis was en mijn pakket was geleverd op een post punt 2 kilometer verderop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer aandacht voor het juiste leverprocess.

Binnen 24 uur was onze bestelling in huis. Het product was zeer netjes en zorgvuldig in gepakt. Goede handleiding en uiteindelijk een goed werkende stofzuiger. Handzaam en prettig in gebruik.

goed geregeld en snel

besteld en laten leveren via PostNL ophaalpunt, was eerder afgeleverd dan aangegeven.

Prima webwinkel

Mooie grasmaaier met accu

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij mijn product werd ook een acculader geleverd, maar dat was niet vermeld

Geweldig geholpen

Fijn geholpen en fijne medewerkster.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gewoon door gaan met deze services

Vertrouwd

Gewoon weer goed!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Supersnelle levering

Mijn bestelling van een Garmin werd heel snel verwerkt volgende dag bezorgd.

Sehr guter Service

Ein bestellter Kühlschrank kam im angegebenen Zeitfenster. Leider war er beschädigt an der Tür und an einer Seite. Übers Internet war es leicht den Kühlschrank umzutauschen. Auch hier kamen die Mitarbeiter im angegebenen Zeitraum. Zwei Tage nach der Bestellung war ein funktionierender Kühlschrank im Haus.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.

Goede service v.w.b. garantie, bedankt!

Mijn tandenborstel van Philips was kapot en is na controle door Coolblue kostenloos vervangen voor dezelfde (nieuw).

ik ben zeer tevreden

het is inderdaad voor 23.59 bestellen , de volgende dag in huis...tenminste bij de post.nl afhaalservice.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld en volgende dag bezorgd. Hoeft van mij niet perse zo snel

Prima service!

Ik kocht onlangs een laptop bij Coolblue. Ben erg blij met het product. Ik had de laptop snel in mijn bezit. Opgehaald in een winkel. Aardig en snel personeel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Blij met bestelde camera en met de aanvullende informatie betreft de installatie

Goede ervaring

top ervaring

pakket bezorgd door zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers. dat is dan ook de reden dat ik al vele jaren klant ben bij coolblue . de bezorgers waren ook van coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen verbeteringen houden zo

Snel bezorgd, goede prijs

We hadden snel een nieuw mobieltje nodig, deze was in de aanbieding en werd snel geleverd. Kregen er een gratis hoesje bij.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN