Super bezorger-chauffeur, visitekaartje voor het bedrijf. Top koelkast tegen een mooie prijs.

Super bezorger-chauffeur, visitekaartje voor het bedrijf. Mooie koelkast tegen een mooie prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door.

Ik ben al een tevreden klant sinds 2011

Ik ben al geruime tijd een tevreden klant van Coolblue. Ik ben zeer te spreken over de service en andere diensten die zij bieden. De klantenservice is uitstekend en helpt mij altijd perfect met al mijn vragen en problemen. Ook de producten die ik bestel worden altijd zeer zorgvuldig verpakt. Ik zal zeker vaker bij Coolblue bestellen vanwege hun geweldige producten en service.

Gewoon, goed!

Senseo koffiezetapparaat gekocht voor een vriendin. Bestelling verliep soepel, levering snel en mooi op tijd. Apparaat netjes verpakt. Al met al: niks op aan te merken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijs!

Geweldig!

Ik had de avond ervoor online een laptop gekocht. Ik wilde hem graag ophalen in de winkel. De volgende ochtend voelde ik dat ik mijn keuze nog even wilde voorleggen aan een medewerker. Het was een heel fijn gesprek met goed advies! Ik heb mijn keuze van laptop aangepast op basis van zijn advies, na alles te hebben gevraagd en overwogen. Ik betaalde nog bij en liep met een heel tevreden gevoel en laptop de winkel bij. Dank Cool blue! ps jullie guide op de website heeft mij zeer geholpen om een start te maken in mijn onderzoek naar welke hardware het beste past bij mijn computergedrag. Hele fijne tool!

Perfecte en snelle levering

Topbedrijf , een dikke 10 voor de snelle levering , s,avonds besteld en de volgende dag al in huis

Netjes en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

altijd goed

Website, communicatie, product & service..altijd alles dik in orde

Snel, klantgericht

De bestelde verlichting was bij levering defect. Met ene paar snelle klikken kon ik ene retourzending aanmaken en is een werkend product naar mij gestuurd.

Altijd goede zaken bij Coolblue

Als ik nou online bestel of in de winkel kom, de service is altijd goed. Leveringen zijn vlot. Koop al mijn electra bij Coolblue.

Bezorging niet op tijd

Zou vrijdag bezorgd worden, mijn Apple Watch. Op zondag nog niets gehoord……

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Op tijd leveren!

Apparaat kapot

De keukenmachine die ik kreeg bleek het niet te doen. Via de site kom ik dan alleen uit op retour sturen. Ik begrijp dat op zich, maar ik vind dit niet heel klantvriendelijk. Jullie leveren iets dat het niet doet, en ik moet dat dan zelf terugsturen. Gelet op het formaat moet ik daarvoor ook de auto pakken. Persoonlijk contact en/of iets qua tegemoetkoming had ik meer gewaardeerd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hierboven

Prima vaatwasser

Prima service, vaatwasser in de keuken geleverd. Oude weer meegenomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, de communicatie over levertijd is niet eenduidig. De email (11.50), en de Sms (13.05-14.05) gaven alle bij een ander tijd stip af. Uit eindelijk was het 13.10.

Perfecte levering in nette staat

De website is duidelijk. De omschrijving is duidelijk. En de bezorging door PostNL is perfect!! Dit blijft toch de beste bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Slechte service en zeer ontevreden over klantvriendelijk

Als je om advies naar een winkel (Rotterdam Oostplein) ga verwacht je de juiste adviezen en niet als je een tablet koopt met een hoesje dat het hoesje om een "flatscreen" past ipv je tablet.als je dan vervolgens wederom naar de winkel ,50 km vv ,ga om eea om te ruilen na contact met de klantenservice en blijkt dat ze wederom het verkeerde hoesje opgestuurd hebben er geen enkele poging wordt gedaan om de klant uit coulance een ander hoesje mee te geven gaat voor mij wat betreft Coolblue het licht uit.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga coulanter met je klanten om zeker als je in kan zien wat er bij jullie besteld is.

Fijne ervaring met winkelmedewerker

De medewerkster in de winkel had goede kennis van zaken. Ook durfde ze aan te geven dat ze nog iets wilde navragen om 100% zeker te zijn. Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring en aanschaf.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product (koffiemachine) voor een prima prijs en snelle levering!

Levering uitgesteld

Producten uit voorraad besteld, en dan verwacht je tegenwoordig 24hrs levering. Helaas was zending via PostNL en werd deze een dag uitgesteld. Er kwam geen bloed uit, maar was toch een ietsje pietsie jammer. Verder prima verpakt en bezorgd. PostNL bezorger ook top, zette alles netjes binnen voor me.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als je gewend bent aan 24u bezorging, valt 48u even tegen

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Coolblue is altijd nr1

Coolblue is mijn nr1 keuze, zelfs als het product wat duurder is dan bij een concurrent. Cb onderscheidt zich als geen anders als t gaat om customer first.

Super snel geleverd!

‘S avonds besteld en de volgende dag al ontvangen, super goed !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer snelle bestelling en levering

Binnen 24 uur na de bestelling werd het artikel op de fiets afgeleverd, helemaal prima!

Super snelle levering

23:45 uur besteld, volgende dag 10:15 uur in huis

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uw personeels lid Roy heeft ons super geholpen.

Was voor ons heel behulpzaam en nam er zijn tijd voor. Zo dat we rustig alles konden volgen. Bedankt Roy het Tablet is inmiddels in gebruik.

Keurige en beleefde bezorgers

Via Cool Blue een wasmachine en warmtepomp droger(AEG) aangeschaft . Deze werd netjes afgeleverd en geïnstalleerd. Bezorgers namen oude combi wasmachine mee en alle verpakkingsmateriaal. Super netjes en op tijd geleverd. Ook goed advies met betrekking tot 1e gebruik gehad. Zeer beleefde bezorgers.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN