Onbeschofte Marokkaanse medewerkers aan de telefoon!

Diep triest om een retour verwerkt te krijgen. De mensen die ik aan de lijn kreeg spraken onverstaanbaar Nederlands of dat klonk als Nederlands. Ze deden alsof het hun geld was die ze moesten uitbetalen. Dat mochten ze willen! Nooit meer! Is toch geen NL bedrijf meer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, nederlans sprekende deescaleren mensen in dienst nemen.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle levering, had 's middags een pakketje besteld en de volgende dag kreeg ik te horen dat mijn pakketje niet geleverd ging worden (1 dag levertijd), echter kreeg ik tot mijn verbazing toch 's avonds het pakketje, dus lekker snel geleverd. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, correct met kennis van zaken

Duidelijke site waardoor goede keuze mogelijk. Snelle en correcte levering. Complimenten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Medewerkster hielp me om de Sonox speakers naar de auto te brengen. Heel fijn dat ik na aankoop een mail kreeg met allerlei tips en tricks.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Zeer snel geleverd

Om 20:00 uur besteld en de volgende dag om 12:00 uur in huis. Top! Dat is tegenwoordig wel eens anders

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zou het echt niet weten

snelheid en levering prima

positief

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Snelle levering en nette bezorgers

Nvt

Super tevreden!

Producten prima. Contact met cool blue heel goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles ok

Zoals altijd keurig op tijd geleverd, prima prijs, prima service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goed geholpen

Telefoniste alle moeite gedaan om te helpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel verzonden en goed verpakt. Zonder schade ontvangen

subliem

snelle service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

prima en snelle service, goede prijzen

Website is duidelijk, bestellen kan snel en makkelijk. En het hele traject wordt duidelijk gecommuniceerd over status en planning. Levering met de fiets is ook nog eens milieu bewust. Gekochte tablet voldoet geheel aan beschrijving. Iedere keer weer een genot om bij Coolblue te bestellen.

Prima product, levering onvoldoende

Zaterdag besteld, zondag geleverd is niet mogelijk door drukte. Daar kom je pas achter net voor het afrekenen. Leverdata wordt woensdag. Je regelt dat er iemand thuis is, komt er maandag avond een bericht dat de bestelling dinsdag ochtend tussen 9 en 10 komt. Wederom regelwerk want sommige mensen moeten werken op een doordeweekse dinsdag. Uiteindelijk geregeld en komt er ook nog een bezorger die druk is. Normaal werkt hij tot 16:00 maar nu is hij tot 17:00 ingepland.... Hij neemt het verpakkingsmateriaal niet meer mee omdat hij te druk is en hij heeft ook al de vriezer in de garage gezet. (letterlijk 3 meter verder dan de voordeur zonder drempel). Het kan wel, maar dan krijgen we een factuur. Ik kan het me verbeelden, maar in het verleden was de service bij Coolblue toch echt anders. Dat was de reden voor ons om daar te bestellen. Geen gedoe.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie tekst

Urgente bestelling pas na 3 dagen

In het weekend ging onze diepvries (bijna) kapot en Coolblue prees op zondag een nieuwe aan met volgende dag leveren. Maar bij bestellen bleek de levering pas op dinsdag te kunnen. Nu hadden we geluk dat de oude nog onder nul bleef, maar het zou eigenlijk mogelijk moeten zijn voor vrieskasten een snellere levering mogelijk te maken om verlies van de inhoud te voorkomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven: prio levering voor koelkasten en diepvriezers bij uitval oude apparaten

super

ik ben zeer tevreden de wachttijd is zeer kort,ik kan iedereen Coolblue aanbevelen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Verkeerde aanbeveling

Apple usb c adapter gekocht, product werkt niet

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zet erbij dat deze niet Apple gecertificeerd is

Bestelling nog niet geleverd

Teleurgesteld.. Vrijdag 31 Mei een televisie besteld aangegeven leveren op 4 Juni. Netjes betaald, email en SMS ontvangen dat deze geleverd zou worden tussen 10.00 uur en 11.00 uur. Tot mijn verbazing was de tv om 11.25 uur nog niet geleverd, gebeld met de klantenservice en het werd uitgezocht. De bezorgers waren te vroeg van het depot vertrokken zonder mijn televisie. Een compensatie van wel 20 euro gerkregen waarvoor ik speciaal vrij heb genomen. De televisie zou vandaag 6 juni geleverd worden tussen 15.05 uur en 16.05 uur geleverd worden, vol enthousiasme hierop aan het wachten. De bezorgers stonden voor mijn huis en het duurde even er kwam iemand aan de deur al hadden ze me niet netjes gebeld dat ze onderweg waren wat wel vermeld werd. Eenmaal de bezorgers aan de deur kwamen ze met de mededeling dat ze niet de televisie in de bus hadden.... HOE DAN ? Dus maar weer met de klantenservice aan de bel. Hoe kan dit gebeurd zijn, nou mijn televisie stond bij de retouren maar een compensatie van 30 euro gekregen voor weer een dag vrij... uitzichtloos en maar afwachten of mijn televisie dan toch maar morgen komt ?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kom je afspraken na of los het dezelfde dag nog op.

Goed product, niet duur.

's Avonds besteld, de volgende dag al geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering is prima service super slecht bij defect tijdens garantie

Levering is prima behalve als er problemen zijn dan geeft cool bleu niet thuis in dit geval gaat het over een wasmachine die na 4 maanden defect was tot op heden (na Inmiddels 3 maanden) is de wasmachine nog steeds niet opgehaald en is er nog geen nieuwe machine geleverd is echt een heel slechte service dus bestellen is geen probleem maar de service is super slecht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Besteed ook aandacht aan service

Slecht

Denk ik goed te doen en een terug gestuurd product te kopen, ha ha slechte gedachten. Ten eerste : 220 kabel niet aanwezig, ten tweede: beschadiging op de bass box. Volgens medewerker worden alle producten gecontroleerd. Mogelijk dat Stevie Wonder de controle heeft gedaan, maar hier klopt niets van. Gebeld met als antwoord: we kunnen niets voor U doen behalve als U het product terugstuurd gaan wij het CONTROLEREN EN U HET HET GELD TERUGSTUREN. HOE IS HET MOGELIJK DAT COOLBLUE DE RETOUR GESTUURDE PRODUCTEN NIET CONTROLEERT EN GEWOON WEER OPSTUURD!!!!. Bellen geeft geen bevredigend antwoord, eerst terug sturen en daarna kan je een nieuwe bestellen. Schandalig: COOLBLUE STUURT EEN NIET GECONTROLEERD APPARAAT NAAR EEN KLANT EN DE KLANT IS DE DUPE. Net alsof je een kapotte auto koopt die je dan maar weer terug moet sturen en moet wachten op je geld. COOLBLUE wilden ook niet in de tussentijd een andere Samsung Soundbar opsturen. Vreemd bij wie zit nu de four, bij degene die hem heeft gekocht of die een slecht product heeft geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie verslag

prima bandje

Het bandje voldoet aan mijn wensen

Ophalen van product in A'dam Zuid erg langzaam

Het simpelweg ophalen van een product dat ik heb besteld in de webshop, duurde bij het filiaal in Amsterdam Zuid ruim 15 minuten. Ik maak deze keus uit duurzwame overwegingen, maar dit schrikt toch wel wat af. Fijn als het proces van ophalen simpeler en sneller kan: nu moet voor het ophalen van een product ook gewacht worden op mensen die te woord worden gestaan. Een aparte rij/balie voor ophalen zou het proces al een stuk sneller doen verlopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Produkten makkelijk te bestellen en naar wens te leveren

Al veel malen bestelling gedaan bij Coolblue, wordt altijd op tijd en naar wens geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden tussen bestellen en afleveren.

Goed geholpen

Ik heb een laptop gekocht en veel informatie gekregen van een Gemotiveerde verkoper.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN