Top personeel.

Super geholpen in de winkel met duidelijke uitleg.

slecht

omdat 3 dingen besteld heb die eigenlijk s avond komen maar ze komen overdag aan ik heb betaald voor in de avond te komen en is niet door coolblue geleverd maar door postnl

• Heb je nog tips of verbeterpunten? door eigen mensen bezorgen

Vriendelijke bezorging

Tweede-keus TV (LG) had een pootje met afgebroken lipje (dat ervoor zorgt dat het pootje beter blijft zitten). Men controleert de teruggestuurde spullen niet heel goed. Helaas zit er tegenwoordig geen uitgebreide handleiding bij de TV, ook op de website van de fabrikant is weinig te vinden. Het opstartmenu blijft steken bij invoeren van de postcode. Gelukkig kan ik wel naar de hdmi ingang met het ziggo kastje en laat de rest maar voor wat het is. Heb een slechte review geschreven over deze TV want het is op deze manier niet meer dan een ‘monitor’, maar die review wordt niet geplaatst door Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Retour producten beter controleren, ook slwchte reviews plaatsen.

duidelijke site, nooit problemen

alles verloopt zoals het hoort.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? niet dat ik zo weet

Soepel proces maar ... #jammer.

Het was niet druk in de winkel maar bij het afhalen is er nog steeds geen aparte afhaalbalie. Bij binnenkomst moet je een naam opgeven en sta je in de digitale wachtrij achter alle anderen. De klanten die in de winkel stonden wilden wss allemaal uitgebreide voorlichting, iets omruilen, garantie of een uitgebreide uitleg of telefoon moest overgezet worden. Zorg dat afhalers voorrang of een eigen afhaal balie krijgen dan is het een dikke 10 :-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? aparte afhaalbalie of voorrang!

Coolblue levert binnen 1 dag en per bakfiets. Heel snel en groen dus :)

Mooie producten lage prijzen en snel geleverd

Mooie producten lage prijzen en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Heel erg goed

Fijne medewerkster, die al mijn vragen beantwoordde en ook de tijd nam om naar mij te luisteren. Daarom ook meteen artikel (stofzuiger) besteld.

Zeer goede ervaring

Duidelijke uitleg bij de producten, goede keuze hulp en een snelle (én vriendelijke! ) bezorging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Klantvriendelijke website, bestelproces en bezorging! Wat wil je nog meer?

Goed vergelijk op website mogelijk. Gamakkelijk bestellen en betalen. Snelle levering met opties waar er bezorgd moet worden. Levering met track en trace te volgen. Een tevreden klant

Is goed.

Snelle levering mail en telefonisch kontakt over wanneer levering is. En vriendelijke bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooi product, super snelle levering en fijne bezorgservice.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gewoon een goede service.

Heel vriendelijk en rustig. Alles gecontroleerd en verpakking meegenomen.

slechte ervaring met PostNL

Vandaag besteld morgen in huis mooie slogan maar Post NL gooit roet in het eten. Op de bezorg dag blijf je de hele dag thuis. Eerst tussen 12 en drie uur dan tussen3 en 5 uur dan tussen 5 en 8 uur. Dan bericht het lukt ons vandaag niet je kunt het morgen op halen, je verwacht dan om het in de ochtend op te halen maar pas rond 3 uur een berichtje dan het pakketje op halen kun je achter in de rij van 40 personen aansluiten dat duurt dan ongeveer een uur. Terwijl ik het pakketje ophaalde brachten ze tweede pakket gelijk besteld maar apart bezorgt. En niemand had in de gaten dat de bezorger een dag later ook aan de deur kwam. Vraag me af of ik niet beter naar een ouderwetse winkel kan gaan kan ik het meteen m

• Heb je nog tips of verbeterpunten? anderen bezorgdienst

Snelle en keurige levering met instructie

De koelvriescombinatie werd door 2 vriendelijke bezorgers netjes op haar plaats gezet en met een digitale instructie was de installatie daarna gemakkelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Handige beugel. makkelijk te installeren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Veel keus correct behandeld. Goede prijs Op tijd bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Normaliter prima, maar aflevering door PostNL is waardeloos

Bestellen bij en afleveren door Coolblue is normaal gesproken uitstekend. De prijs iets iets hoger dan elders, maar dan gaat het wel eigenlijk altijd goed. Nu bij een TV die niet geinstalleerd hoeft te worden gaat de aflevering via PostNL helaas. Chauffeur heeft geen zin en meldt het pakket af als Niet Thuis terwijl je de hele tijd thuis bent (en de buren ook), waarna je het pas 2 dagen later aan de andere kant van de stad moet ophalen met een rij van 45 minuten. Tot zover het gemak van thuis laten komen. Graag lekker weer jullie eigen bezorgdienst gebruiken Coolblue want dit is drie keer niks en reden om niet meer bij jullie te bestellen met bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zelf de aflevering doen i.p.v. PostNL

top!

Pakket tijdig geleverd en duidelijk communicatie betreft aankomst levering. dikke 10

Hoe kan ik nu weten of het goed is ik heb hem nu 2 dagen

Weet nog niks te vertellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een paar maanden wachten.

Nice

I was pleased with the quick consultation

• N/A

Snel

Snelle bezorging! Top

n.v.t.

n.v.t.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product, alleen de levertijd was te laat

Bij de bestelde artikelen stond dat het maandag 3 juni geleverd zou worden. Echter het product was te laat ingepakt om nog op 3 juni geleverd te kunnen worden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doen wat je beloofd

Prima gelopen

Eenvoudig besteld en snel geleverd

64 Weena

Rotterdam 3012 CN