Geweldig!!

Zij zeer tevreden!!

Prima geholpen.

Prima dat u precies zegt wanneer u de spullen komt brengen. Zoals een kwartier van te voren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iemand die u niet kent met u aanspreken en niet met je. Dat staat beleefder.

Heldere webwinkel, simpel bestelproces en volgens afspraak geleverd. Hoewel PostNL er een potje van maakte.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorgtijd moet kloppen

Prima, alles volgens afspraak

Prima, alles volgens afspraak

Zeer goede service

De aankoop van een mini pc is goed6 verlopen.

• N/A

Gewoon Goed!!

Ook nu weer een goede ervaring, er is,altijd voor alles een oplossing mocht er iets niet helemaal goed gaan. En wederom weer supervriendelijk bezorgers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De site is duidelijk. De bezorging ging snel en vriendelijk. Dus dik tevreden.

heel snel

1 dag van te voren besteld en gelijk ingepakt en onderweg met track & trace echt fijn

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Deed wat het moest doen.

• N/A

snel besteld, levering matig

Gekozen voor een pakket automaat, maar eenmaal aangemeld bij PostNL bleek dit niet mogelijk en moest het pakket worden afgehaald. Zeer onhandig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Controleer of pakket automaat ook echt kan

Snel bezorgd op locatie

Alles was prima. Voor 24u besteld volgende dag binnen (op locatie laten bezorgen)

Snel

Producten zijn snel geleverd en de communicatie was ook super

Helemaal top!

Goede service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

hij doet het prima de deur gong

de deur gong werkt prima.

Gedeeltelijk slecht

Ik zou de bestelling de volgende dag ontvangen als ik direct zou kopen. Heb dat gedaan , krijg dan van post nl te horen dat niet de volgende wordt maar de dag daarna. Dan wederom uit stel van levering. Ik heb dan tegoeden gekregen , maar daar heb ik niets aan . Als Coolblue dat zou crediteren was het nog was het nog wat anders. Ik ben nu 2 dagen extra thuis moeten blijven. Een slechte zaak voor Coolblue. Denk toch volgende keer weer maar bij Bol te bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doen wat je belooft

Te laat bezorgd

Doet niet wat het belooft.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Op tijd zijn

Precies zoals ik het wilde

E ht Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

ik krijg een mail van aflevering brievenbuspakketje, maar niks geleverd

mijn vrouw en zoon waren heel de ochtend thuis, er is niet gebeld en niets in de brievenbus gevonden, bij de buren was niets afgeleverd en ook geen notificatie ontvangen, Nu dus maar weer achter de levering aan gaan en kan mijn Ipad dus niet opladen, waardeloos

• Heb je nog tips of verbeterpunten? verbeter de koeriersdiensten

Topservice

Staafmixer had na jaren trouwe dienst de geest gegeven en binnen 24 uur werd een splinternieuwe bezorgd. Ongekende service. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Vriendelijke en behulpzame bezorgservice

Vriendelijke en behulpzame bezorgservice.

Snel geleverd.

Mijn artikel opgehaald in de cookbluewinkel te Breda. Bijzonder vriendelijk en beleefd personeel. Maak je tegenwoordig niet meer mee. Mijn complimenten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Zeer tevreden goed geholpen

Zeer tevreden goed geholpen

Kan niet beter

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering met een duidelijk tijdvak.

Geweldig product!

Geweldig product. Uitstekende kwaliteit. Ik heb nog steeds 2 dezelfde koffers. Ik heb ze nu al een aantal jaren. Geen fouten. Koel.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN