Zaterdag besteld en zondag in huis super
Na het bestellen van een nieuwe tv werd ik goed op de hoogte gehouden i.v.m. de levering. Eerst met een mail over een tijdvak op de bewuste dag van levering. Daarna nog een specifieker mail, en werd kort voor aankomst van de Coolblue bezorger (Thomas) netjes gebeld. Prima geregeld dus. En blij met de Philips Ambilight tv.
In de winkel afgehaald. De paal waar je jezelf moet melden om af te halen werkte niet en de enige medewerker die er op dat moment stond waar ik het bij wilde melden deed alsof ik niet bestond en negeerde mijn aanwezigheid compleet. Gelukkig was een andere medewerker die later kwam aanlopen wel zo vriendelijk om me even te helpen. Het gedrag van die ene medewerker was kansloos, maar verder een prima ervaring.
In de avond besteld en de dag erop (op zaterdag) begin van de middag al in huis!
Van bestelling plaatsen, op de hoogte worden gehouden van je pakket per email, SMS en persoonlijk door de chauffeur worden opgebeld. De betreffende chauffeur was heel vriendelijk en behulpzaam. Top gozer!
Op donderdag een bestelling gedaan met als gekozen leverdatum de daaropvolgende maandag. Eerste leverpoging was echter al op vrijdag, en werd vervolgens naar een pakketpunt gestuurd waar ik het moest gaan ophalen.
Hi Daan, Zowel de communicatie over de bezorging als de bezorging zelf zijn niet verlopen hoe we het beiden willen. Onze excuses hiervoor. We hebben je klacht doorgegeven. Het heeft dagelijks onze aandacht om alle dienstverlening te verbeteren. Dit voorbeeld zal daarin worden meegenomen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Om 2 uur besteld, volgende dag om 10 uur al binnen
Ik ben tot zo ver tevreden, snelle levering
Snel en duidelijk
Goede uitleg en vooraf aan levering goede communicatie!!
Super. Ze maken waar wat ze zeggen. Top bedrijf !
Heel goed en vriendelijk geholpen
Ik heb op 29 mei jl tv bij jullie besteld en een dag later werd deze bij ons afgeleverd. Top. Hier krijg ik een glimlach van. Kort hierna heb ik op 31 mei 2024 twee ipads en twee book case besteld en deze zouden normaliter ook een dag later worden bezorgd. Het is nu maandag 3 juni 2024 en de goederen zijn nog niet binnen. Volgens PostNL zouden deze mogelijk vanavond worden afgeleverd. Hier krijg ik dus geen glimlach van.
Hi Jan, We balen erg dat we je bestelling niet op tijd konden afleveren. We doen daar alles aan. Onze excuses hiervoor! Is het nog steeds niet duidelijk wanneer jouw bestelling bezorgd wordt? Stuur dan graag je ordernummer en deze review naar [email protected]. Onze collega's op de klantenservice zoeken het dan graag voor je uit. Met vriendelijke groet, Coolblue
Mooie winkel, maar het online bestellen om je product dan snel af te kunnen halen werkt niet naar verwachting. Ongeveer half uur moeten wachten in de winkel. Nog altijd sneller dan wachten op bezorging, dat wel, maar de boodschap dat he het direct af kunt halen in de winkel is niet helemaal juist. De website is wel erg prettig.
Hi J., Wat leuk dat je bij ons hebt besteld. We begrijpen dat je baalt van de lange wachttijd. Onze excuses hiervoor. Je feedback is doorgegeven aan de afdeling die hiervoor verantwoordelijk is. Zo worden we nog elke dag een beetje beter. Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik ben snel, vriendelijk en correct geholpen bij mijn bestelling en de levering ervan.
De producten waren netjes verpakt, en snel geleverd. Echter werd mijn bestelling door PostNL geleverd waardoor mijn oude apparaat niet mee is genomen, dit was wel beloofd door CoolBlue.
mijn ervaring is goed met jullie bestel veel dingen bij jullie dus niks op aan te merken
Had het zondag nodig jammer.
Pakket snel verstuurd maar postnl is een drama. 2 keer hebben ze afgezegd en nu moet ik het gaan halen bij een pakketpunt.
Hi Kenneth, Zowel de communicatie over de bezorging als de bezorging zelf zijn niet verlopen hoe we het beiden willen. Onze excuses hiervoor. We hebben je klacht doorgegeven aan onze bezorgpartner. Het heeft dagelijks onze aandacht om alle dienstverlening te verbeteren, ook de dienstverlening via onze partners. Dit voorbeeld zal daarin worden meegenomen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Prima levering en mooi op tijd. Prachtige laptop voor een mooie prijs
lijkt tot nu toe een goede camera die gemakkelijk te installeren was.
Bestellingen altijd keurig netjes geleverd, 2e kans producten precies zoals beschreven. En garantie en retourneren perfect geregeld.
Fijne winkel, aardig personeel. Optie dat je je bestelde artikelen op kan halen in de winkel is ook erg prettig. Alleen heb ik een artikel nu gekocht dat zo te zien aan de sticker van de verpakking open is geweest. An sich niet zo erg, maar dan had ik het vantevoren wel willen weten en als "open box" artikel willen kopen. Hopelijke werkt alles naar behoren.
Prijs vergeleken met andere sites en BBQ besteld en snel bezorgd.
Na veel ervaringen met webwinkels, in de zin van op voorraad heeft Coolblue het echt op voorraad, dus helemaal geweldig, bestellen andere dag in huis klopt bij Coolblue dan ook echt. Top.