Zaterdag besteld en zondag in huis super

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden.

Na het bestellen van een nieuwe tv werd ik goed op de hoogte gehouden i.v.m. de levering. Eerst met een mail over een tijdvak op de bewuste dag van levering. Daarna nog een specifieker mail, en werd kort voor aankomst van de Coolblue bezorger (Thomas) netjes gebeld. Prima geregeld dus. En blij met de Philips Ambilight tv.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

In de winkel afgehaald. De paal waar je jezelf moet melden om af te halen werkte niet en de enige medewerker die er op dat moment stond waar ik het bij wilde melden deed alsof ik niet bestond en negeerde mijn aanwezigheid compleet. Gelukkig was een andere medewerker die later kwam aanlopen wel zo vriendelijk om me even te helpen. Het gedrag van die ene medewerker was kansloos, maar verder een prima ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer aandacht voor de klant alles hij vlak voor je neus aan de desk staat

Supersnel

In de avond besteld en de dag erop (op zaterdag) begin van de middag al in huis!

Geweldig!

Van bestelling plaatsen, op de hoogte worden gehouden van je pakket per email, SMS en persoonlijk door de chauffeur worden opgebeld. De betreffende chauffeur was heel vriendelijk en behulpzaam. Top gozer!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik kan mij niks bedenken wat nog beter zou kunnen

Gekozen leverdatum niet gehonoreerd.

Op donderdag een bestelling gedaan met als gekozen leverdatum de daaropvolgende maandag. Eerste leverpoging was echter al op vrijdag, en werd vervolgens naar een pakketpunt gestuurd waar ik het moest gaan ophalen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als je de optie geeft om een levermoment te kiezen is het praktisch als jullie ook dat hanteren.

Om 2 uur besteld, volgende dag om 10 uur al binnen

Ik ben tot zo ver tevreden, snelle levering

Ik ben tot zo ver tevreden, snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Gewoon goed !

Snel en duidelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle en goede levering!!

Goede uitleg en vooraf aan levering goede communicatie!!

Snelle en goede service

Super. Ze maken waar wat ze zeggen. Top bedrijf !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldig geholpen, zij wist waar ze het over had

Heel goed en vriendelijk geholpen

niet tevreden

Ik heb op 29 mei jl tv bij jullie besteld en een dag later werd deze bij ons afgeleverd. Top. Hier krijg ik een glimlach van. Kort hierna heb ik op 31 mei 2024 twee ipads en twee book case besteld en deze zouden normaliter ook een dag later worden bezorgd. Het is nu maandag 3 juni 2024 en de goederen zijn nog niet binnen. Volgens PostNL zouden deze mogelijk vanavond worden afgeleverd. Hier krijg ik dus geen glimlach van.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? bezorging

Ondanks bestelling toch lang moeten wachten

Mooie winkel, maar het online bestellen om je product dan snel af te kunnen halen werkt niet naar verwachting. Ongeveer half uur moeten wachten in de winkel. Nog altijd sneller dan wachten op bezorging, dat wel, maar de boodschap dat he het direct af kunt halen in de winkel is niet helemaal juist. De website is wel erg prettig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verwachte wachttijd online vermelden.

Vlotte, nette en correcte service

Ik ben snel, vriendelijk en correct geholpen bij mijn bestelling en de levering ervan.

Producten prima

De producten waren netjes verpakt, en snel geleverd. Echter werd mijn bestelling door PostNL geleverd waardoor mijn oude apparaat niet mee is genomen, dit was wel beloofd door CoolBlue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Oude product mee nemen

vind het een fijne winkel

mijn ervaring is goed met jullie bestel veel dingen bij jullie dus niks op aan te merken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Vrijdag besteld nu maandag nog niet binnen.

Had het zondag nodig jammer.

Snel and Snail

Pakket snel verstuurd maar postnl is een drama. 2 keer hebben ze afgezegd en nu moet ik het gaan halen bij een pakketpunt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Postnl vervangen door andere bezorger

Mooi op tijd geleverd en stevig verpakt

Prima levering en mooi op tijd. Prachtige laptop voor een mooie prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik snap niet goed dat je geen legitimatie hoeft te laten zien bij levering van zo’n duur apparaat

gemakkelijk

lijkt tot nu toe een goede camera die gemakkelijk te installeren was.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Prettige winkel, goede service.

Bestellingen altijd keurig netjes geleverd, 2e kans producten precies zoals beschreven. En garantie en retourneren perfect geregeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima winkel, maar ze moeten open box artikel wel als zodanig opgeven

Fijne winkel, aardig personeel. Optie dat je je bestelde artikelen op kan halen in de winkel is ook erg prettig. Alleen heb ik een artikel nu gekocht dat zo te zien aan de sticker van de verpakking open is geweest. An sich niet zo erg, maar dan had ik het vantevoren wel willen weten en als "open box" artikel willen kopen. Hopelijke werkt alles naar behoren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verpakkingen die open zijn geweest, aangeven dat het open is geweest.

Prima prijs & service nieuwe Boretti BBQ

Prijs vergeleken met andere sites en BBQ besteld en snel bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij de bestelling (van de gas BBQ) werd een gasslang aangeraden, die heb ik dus besteld maar er zat er al een bij de BBQ zelf... dus die moest retour wat overigens soepel ging...

Eindelijk.

Na veel ervaringen met webwinkels, in de zin van op voorraad heeft Coolblue het echt op voorraad, dus helemaal geweldig, bestellen andere dag in huis klopt bij Coolblue dan ook echt. Top.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN